ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:19 Μαρτίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ευτυχώς ήταν… άσκηση!


Σήραγγα Δρίσκου. Μεσάνυχτα Τρίτης. Πυροσβέστες δίνουν μάχη με τις φλόγες στις οποίες έχει τυλιχθεί επαγγελματικό αυτοκίνητο. Λίγα μέτρα πιο πίσω συνάδελφοί τους προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να απεγκλωβίσουν ένα νεαρό άτομο που έπεσε θύμα τροχαίου ατυχήματος.

Υπάλληλοι της Εγνατίας οδού προσπαθούν να διευκολύνουν το έργο της Πυροσβεστικής και στο σημείο φτάνουν άνδρες της Τροχαίας και του ΕΚΑΒ. Τελικά όλα κυλούν ομαλά και η φωτιά στο αυτοκίνητο τίθεται υπό έλεγχο, ενώ ο...

νεαρός οδηγός του αυτοκινήτου μεταφέρεται στο νοσοκομείο.
Τα παραπάνω θα μπορούσαν κάλλιστα να αποτελούσαν ένα πραγματικό συμβάν που έλαβε χώρα στη σήραγγα του Δρίσκου, την μεγαλύτερη οδική σήραγγα της χώρας.
Ευτυχώς όμως, όλα αυτά ήταν μέρος μιας εντυπωσιακής άσκησης που πραγματοποιήθηκε από την Περιφερειακή Διοίκηση Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Ηπείρου σε συνεργασία με την Εγνατία Οδό Α.Ε..

Το σενάριο της άσκησης περιελάμβαν εκδήλωση πυρκαγιάς εντός της σήραγγας σε επαγγελματικό όχημα που μεέφερε πλαστικά και ταυτόχρονη εκδήλωση τροχαίου ατυχήματος στο ίδιο ρεύμα κυκλοφορίας.
Στην άσκηση, που στέφθηκε από επιτυχία συμμετείχαν το ΕΚΑΒ, το Τμήμα Τροχαίας Ιωαννίνων, η ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε. και πυροσβεστικές δυνάμεις από τη Διοίκηση Π.Υ. Ιωαννίνων και την 5η Ε.Μ.Α.Κ..
Όπως σημείωσε μετά το τέλος της άσκησης, που άρχισε στις 12 τα μεσάνυχτα και ολοκληρώθηκε μία ώρα μετά, ο Επιθεωρητής Πυροσβεστικών Υπηρεσιών Βορείου Ελλάδος Αντιστράτηγος Κωνσταντίνος Κεσαπίδης, σκοπός της ήταν η βελτίωση της επαγγελματικής κατάρτισης του προσωπικού της Πυροσβεστικής και η εξοικείωση του με τις ιδιαίτερες συνθήκες που επικρατούν εντός της σήραγγας κατά την εκδήλωση ενός εκτάκτου περιστατικού αλλά και η βελτίωση του επιπέδου συνεργασίας των διαφόρων εμπλεκόμενων Υπηρεσιών.

Στο ίδιο πλαίσιο και οι δηλώσεις του διοικητή Πυροσβεστικών Υπηρεσιών πόλης Ιωαννίνων κ. Μιχάλη Κλείτσα, ο οποίος και παρακολούθησε από κοντά την άσκηση δίνοντας συγκεκριμένες οδηγίες προς τους πυροσβέστες.
Από την άλλη ο προϊστάμενος της Εγνατίας στην περιοχή κ. Γιάννης Ιωάννου, σημείωσε στις δηλώσεις του, το πόσο αναγκαίες είναι τέτοιες ασκήσεις και για το προσωπικό της Εγνατίας, ενώ αναφερόμενος στην ολοκλήρωση έργων στη σήραγγα του Δρίσκου, δήλωσε πως αυτή θα επιτευχθεί μέχρι και τον Σεπτέμβριο του 2010.
Πάντως κατά την διάρκεια της χθεσινής ημέρας υπήρξε και διακοπή της κυκλοφορίας από τις 11.00 το βράδυ της Τρίτης έως τις 4 το πρωί της Τετάρτης στο τμήμα από τον ανισόπεδο κόμβο Ιωαννίνων μέχρι τον ανισόπεδο κόμβο Αράχθου.

Πηγή Ανεξάρτητοςψ τύπος Ηπείρου.Bookmark and Share
Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 3/19/2010 10:02:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Ευτυχώς ήταν… άσκηση!"

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες