ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Στα ύψη και πάλι η αμόλυβδη στα Γιάννενα. Πρατήρια στο νομό την πωλούν ακόμη και 1,59 ευρώ.


Ιδιαίτερα καυστικός απέναντι σε δημοσιεύματα που κατατάσσουν το Νομό Ιωαννίνων στους δέκα ακριβότερους νομούς στην πώληση καυσίμων ήταν ο πρόεδρος του Σωματείου Ιδιοκτητών Πρατηρίων Υγρών Καυσίμων Παντελής Κολόκας.

Αφορμή αποτέλεσε ένα ακόμη δημοσίευμα του αθηναϊκού τύπου, που έκανε λόγο για φαινόμενα κερδοσκοπίας το τελευταίο διάστημα, με βάση τις τιμές που αναγράφονται στο Παρατηρητήριο Τιμών του Υπουργείου Ανάπτυξης. Σε δηλώσεις του ο κ. Κολόκας τόνισε πως το τελευταίο διάστημα παρατηρούνται προσπάθειες στοχοποίησης των...

πρατηριούχων του Νομού Ιωαννίνων, χωρίς όμως τα στοιχεία να ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Οι τιμές κυμαίνονται από 1,39 έως 1,55 ευρώ το λίτρο γεγονός που και μαθηματικά δε μπορεί να οδηγήσει σε τιμή 1,59 ευρώ που εμφανίζει το Παρατηρητήριο Τιμών. Μάλιστα, ο κ. Κολόκας απέδωσε αυτή την εικόνα που προβάλλεται είτε σε… λάθος ανάγνωση του Παρατηρητηρίου, είτε σε λανθασμένα στοιχεία.

Αν αναλογιστεί κανείς το κόστος μεταφοράς που χρειάζεται για να φτάσουν τα καύσιμα στο Νομό Ιωαννίνων, θα θεωρήσει δικαιολογημένη την τιμή των καυσίμων, σημείωσε ο κ. Κολόκας, υπογραμμίζοντας πως οι τιμές είναι στα ίδια επίπεδα με πρατήρια της Θεσσαλίας.
Το ενδεχόμενο περαιτέρω αύξησης της τιμής των καυσίμων περισσότερο φοβίζει τους πρατηριούχους, που ήδη καλούνται να αντιμετωπίσουν τη μειωμένη κίνηση στα πρατήρια υγρών καυσίμων. Σύμφωνα με τον κ. Κολόκα, ήδη η κίνηση είναι μειωμένη, ενώ η περαιτέρω αύξηση της τιμής θα επιφέρει και άλλες αλλαγές, οδηγώντας σταδιακά σε κλείσιμο τα πρατήρια.

Η διασφάλιση της γενικότερης λειτουργίας της αγοράς καυσίμων αποτελεί αποκλειστική ευθύνη της πολιτείας, που και στην προκειμένη περίπτωση θα πρέπει να μεριμνήσει για την ρύθμιση των τιμών, ώστε να μην πλήττεται καμία εμπλεκόμενη πλευρά, σημείωσε χαρακτηριστικά.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτής της αδυναμίας αποτελεί σύμφωνα με τον κ. Κολόκα, και η γενικότερη κατάσταση γύρω από τις αποδείξεις που από την 1η Απριλίου υποχρεούνται να δίνουν τα πρατήρια υγρών καυσίμων. Όπως σημείωσε, όλο και λιγότεροι οδηγοί ενδιαφέρονται για να κρατήσουν τις αποδείξεις, παρά τον σάλο και την ανησυχία που είχε προκληθεί από τη στάση της πολιτείας.

Πηγή Ανεξάρτητος Ηπείρου


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/27/2010 08:54:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Στα ύψη και πάλι η αμόλυβδη στα Γιάννενα. Πρατήρια στο νομό την πωλούν ακόμη και 1,59 ευρώ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες