ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:22 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Αναστολή της απεργίας της 26ης Απριλίου από την Π.Ο.Σ.Τ.


Το Δ.Σ της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σωματείων Ταχυδρομικών (ΠΟΣΤ), συνεδρίασε εκτάκτως σήμερα στις 22.4.2010 με αντικείμενο συζήτησης: Τις έγγραφες απαντήσεις και δεσμεύσεις της Κυβέρνησης και της Διοίκησης των ΕΛΤΑ , για τα αιτήματα της απεργίας της 26ης Απριλίου 2010.

Η Διοίκηση των ΕΛΤΑ απαντώντας στην Εξώδικη Δήλωση της ΠΟΣΤ δεσμεύτηκε για:
1. Την άμεση πρόσληψη (εντός των επόμενων ημερών) του αναγκαίου έκτακτου προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου.

2. Την επιτάχυνση της ολοκλήρωσης των διαδικασιών, μέσω του ΑΣΕΠ, για την πρόσληψη προσωπικού. Η διαδικασία θα τεθεί σε εφαρμογή , σύμφωνα με την...

ισχύουσα νομοθεσία εντός του 2011.

3. Ο ΕΛΤΑ θα αποφασίζει στο εξής , βάσει του προϋπολογισμού του, για τις προσλήψεις εποχικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου.

4. Οι ΤΑΧΥΜΕΤΑΦΟΡΕΣ ΕΛΤΑ Α.Ε εντάσσονται στη στρατηγική του ΕΛΤΑ , ως μοχλός ανάπτυξης του. Αποτελεί βασική προτεραιότητα της Διοίκησης η ενίσχυση και η ανταγωνιστικότητα της Θυγατρικής του εταιρείας, η υλοποίηση επενδύσεων, με στρατηγικό στόχο την ανάπτυξη της επιχείρησης, δεδομένης της συνεχούς και αυξανόμενης έντασης του ανταγωνισμού.

5. Συμμετοχή στο ΕΣΠΑ 2007-2013.

6. Ο Προϋπολογισμός του 2010 βρίσκεται στο τελικό στάδιο επεξεργασίας και επικαιροποιησης του.

7. Σταδιακή απόδοση των οφειλών του Δημοσίου προς τα ΕΛΤΑ. Από τα 82 εκατ. ευρώ που ήταν πριν λίγες ημέρες , έχουν ήδη εισπραχθεί 14 έκατ. ευρώ και εντός των ημερών αναμένεται η είσπραξη ακόμη 30 εκατ. ευρώ.

Το Δ.Σ της ΠΟΣΤ, εκτιμώντας ότι οι δεσμεύσεις της Κυβέρνησης και της Διοίκησης κινούνται θετικά προς την κατεύθυνση επίλυσης των θεμάτων που απασχολούν το Ταχυδρομείο και την αναγκαιότητα της συνεχούς και ποιοτικής εξυπηρέτησης των πολιτών, έκρινε σκόπιμο να δοθεί χρόνος για την υλοποίηση των δεσμεύσεων και αποφάσισε, κατά πλειοψηφία, την ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΤΗΣ 24ΩΡΗς ΑΠΕΡΓΙΑΣ που είχε προγραμματισθεί για τη Δευτέρα 26 Απριλίου.

Για την Εκτελεστική Επιτροπή
Ο Πρόεδρος
Γιώργος Βασιλόπουλος

Ο Γ.Γ
Ηλίας ΜπακέλλαςBookmark and Share
Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/22/2010 08:50:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Αναστολή της απεργίας της 26ης Απριλίου από την Π.Ο.Σ.Τ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες