ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:29 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ο Γιώργος Παπαβασιλείου στο φράγμα Ιμαρέτ.


Επίσκεψη εργασίας στο φράγμα Ιμαρέτ πραγματοποίησε ο Νομάρχης Άρτας Γιώργος Παπαβασιλείου προκειμένου να ενημερωθεί για την πορεία εκτέλεσης των εργασιών αποκατάστασής του καθώς έχει ήδη ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάθεσης από πλευράς Δ.Ε.Η. ΑΕ και έχει εγκατασταθεί ο εργολάβος.

Θυμίζουμε εδώ την άμεση κινητοποίηση της ΝΑ Άρτας για την δημοσιοποίηση του προβλήματος προς όλους του συναρμόδιους φορείς (Περιφέρεια Ηπείρου, Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Οικονομικών), τα μαζικά μέσα επικοινωνίας καθώς και της Δ.Ε.Η. ΑΕ με την οποία σημειωτέον διατηρεί άριστες σχέσεις επικοινωνίας και...

συνεργασίας με στόχο την επίλυση του προβλήματος. Μία προσπάθεια που στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, καθώς η Δ.Ε.Η. ΑΕ με απόφασή της έχει αναλάβει εξ ολοκλήρου την ευθύνη αποκατάστασης του φράγματος Ιμαρέτ καθώς και το συνολικό κόστος του έργου που θα ανέλθει στο ποσό των 420.000,00 ευρώ.

Στην ενημέρωση, που ακολούθησε από την πλευρά της κατασκευάστριας εταιρίας, τονίσθηκε ότι παρά τα περιορισμένα χρονικά περιθώρια η αποκατάσταση του φράγματος Ιμαρέτ θα γίνει έγκαιρα προκειμένου να μην δημιουργηθούν προβλήματα κατά την έναρξη της αρδευτικής περιόδου που τοποθετείται χρονικά την 20η Μαίου.

Ο Νομάρχης Άρτας με το πέρας της επίσκεψης εξέφρασε την ικανοποίησή του, που ένα ακόμη μεγάλο πρόβλημα που απασχολούσε τον αγροτικό μας κόσμο είχε την επιθυμητή έκβαση τονίζοντας ταυτόχρονα το ευρύ πλαίσιο συνεργασίας που έχει αναπτυχθεί με την Δ.Ε.Η. ΑΕ σε πολλούς τομείς όπως η μελέτη αξιοποίησης της λίμνης Πουρναρίου που εκπονείται από την Δ.Ε.Η. για λογαριασμό της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Άρτας.

Bookmark and Share
Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/29/2010 11:58:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ο Γιώργος Παπαβασιλείου στο φράγμα Ιμαρέτ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες