ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Στο Κέντρο απασχόλησης του Συλλόγου γονέων και φίλων παιδιών με αναπηρία στην Άρτα η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας.


Επίσκεψη στο Κέντρο Απασχόλησης του Συλλόγου γονέων και φίλων παιδιών με αναπηρία «Αγία Θεοδώρα» πραγματοποίησε το πρωί της Δευτέρας (19/4/10) η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Ηπείρου Δήμητρα Γεωργακοπούλου- Μπάστα.

Γενική Γραμματέας ενημερώθηκε από τον πρόεδρο του Συλλόγου Ηλία Κοίλια ,τα μέλη του Δ.Σ. και το προσωπικό για το στεγαστικό πρόβλημα που αντιμετωπίζει το Κέντρο Απασχόλησης καθώς και τις...

δράσεις που αναπτύσσει.
Από την πλευρά της δεσμεύτηκε πως θα σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του Συλλόγου για την εξεύρεση κτιρίου όπου θα στεγάζονται σε καλύτερες συνθήκες τα εργαστήρια χειροτεχνίας και αργαλειού στα οποία απασχολούνται και εκπαιδεύονται 30 άτομα με νοητική στέρηση.

« Θεωρώ υποχρέωση της πολιτείας να συμπαραστέκεται σε Συλλόγους σαν τον Σύλλογο «Αγία Θεοδώρα» που προσφέρουν στο συνάνθρωπο. Συγχαίρω λοιπόν, τους ανθρώπους του που εργάζονται εθελοντικά, τους εκπαιδευτικούς και το προσωπικό που στελεχώνουν τα εργαστήρια. Το έργο τους είναι σημαντικό καθώς όλοι κατανοούμε τις δυσκολίες και τις ιδιαιτερότητες που συναντάνε και πόσες ψυχικές αντοχές πρέπει να έχουν. Ταυτόχρονα, δίνουν τη δυνατότητα στα άτομα με αναπηρία να αναπτύξουν τις ειδικές ικανότητές τους αλλά και διέξοδο στις οικογένειες τους. Προσωπικά θα με βρείτε συμπαραστάτη και αρωγό στην προσπάθεια που καταβάλλεται» τόνισε η Γενική Γραμματέας.
Η κ. Γεωργακοπούλου-Μπάστα ξεναγήθηκε στους χώρους του Κέντρου και συνομίλησε με τους εκπαιδευόμενους οι οποίοι και της δώρισαν κάποια από τα έργα τους.Bookmark and Share
Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/21/2010 08:31:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Στο Κέντρο απασχόλησης του Συλλόγου γονέων και φίλων παιδιών με αναπηρία στην Άρτα η Γενική Γραμματέας της Περιφέρειας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες