ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:19 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΣΙΑΜΟΠΟΥΛΟΥ (Καθηγήτρια Παιδιατρικής). Να ιδρυθεί στα Γιάννενα Τμήμα Παιδοχειρουργικής.


«Η Ήπειρος ενώ έχει ένα πολύ καλά ανεπτυγμένο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο με πολλές ειδικότητες, δεν έχει Παιδοχειρουργικό Τμήμα», δήλωσε χθες η Καθηγήτρια Παιδιατρικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων κ. Αντιγόνη Σιαμοπούλου στο περιθώριο του Πανελλήνιου Συνεδρίου Χειρουργικής Παίδων που πραγματοποιείται στα Γιάννινα. Στη διάλεξή της η κ. Σιαμοπούλου αναφέρθηκε στις δυσκολίες λειτουργίας κέντρων, όπου δεν υπάρχει παιδοχειρούργος.

Η Ήπειρος με τον πληθυσμό της (400.000 οι 4 νομοί) αλλά αν συμπεριλάβει κανείς ότι στα νοσοκομεία, κυρίως των Ιωαννίνων, εξυπηρετούνται ακόμη τμήμα της Αλβανίας, της Αιτωλοακαρνανίας και μέρος των Επτανήσων, τότε δικαιολογείται πλήρως η δημιουργία Τμήματος Παιδοχειρουργικής, ανέφερε η...

κ. Σιαμοπούλου. Πρόσθεσε ακόμη ότι το Υπουργείο Υγείας θα πρέπει άμεσα να μεριμνήσει για το ζήτημα, βάζοντας κάτω τα στατιστικά ετών, από την λειτουργία των Νοσοκομείων στην περιοχή μας και να μετρήσει πόσα παιδιά έφυγαν για την Αθήνα, ενώ θα μπορούσαν να χειρουργηθούν εδώ.
Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Χειρουργικής Παίδων κ. Γιώργος Γερουλάνος δήλωσε ότι Παιδοχειρουργικά Τμήματα πρέπει να δημιουργηθούν εκεί όπου μπορούν να σταθούν, εκεί δηλαδή όπου υπάρχει πληθυσμός. Και η Ήπειρος σηκώνει ένα τέτοιο Τμήμα. Σημείωσε ότι οι προβληματισμοί και οι σκέψεις που διατυπώθηκαν από τους γιατρούς θα βοηθήσουν κατά πολύ προς αυτή την κατεύθυνση.

Πηγή Πρωϊνός Λόγος


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/19/2010 09:55:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "ΑΝΤΙΓΟΝΗ ΣΙΑΜΟΠΟΥΛΟΥ (Καθηγήτρια Παιδιατρικής). Να ιδρυθεί στα Γιάννενα Τμήμα Παιδοχειρουργικής."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες