ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:19 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Εγκρίνεται το Μάιο το πρόγραμμα για τον Αμβρακικό.


Με τον υφυπουργό Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας κ. Αρναουτάκη συναντήθηκαν την Πέμπτη (15/4/2010) οι βουλευτές του ΠΑΣΟΚ των όμορων με τον Αμβρακικό Νομών Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας και Πρέβεζας κ.κ. Μωραΐτης Θάνος (υφυπουργός), Μακρυπίδης Ανδρέας, Γιαννακά Σοφία, Κουρουμπλής Παναγιώτης, Τσιρώνης Δημήτρης, Στασινός Παύλος και Παπαχρήστος Βαγγέλης, προκειμένου να συζητήσουν την πορεία του Προγράμματος Ανάπτυξης του Αμβρακικού.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα ήταν προεκλογική εξαγγελία και δέσμευση του ίδιου του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ και πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου. Ο κ. Αρναουτάκης ενημέρωσε τους βουλευτές για την πορεία προετοιμασίας του προγράμματος και δεσμεύτηκε ότι...

μέχρι τέλος Μαΐου θα έχει εγκριθεί. Το Πρότυπο Καινοτόμο Σχέδιο για την Ανάπτυξη του Αμβρακικού θα αναπτύσσεται στους εξής άξονες:

A. Βελτίωση γενικών υποδομών του Αμβρακικού Κόλπου

B. Προστασία και διαχείριση περιβάλλοντος φυσικού περιβάλλοντος και νερών

Γ. Ανάδειξη περιβάλλοντος και προώθηση συμβατών επενδυτικών δραστηριοτήτων

Δ. Εφαρμογή τεχνολογικά καινοτόμων προσεγγίσεων στην πρωτογενή παραγωγή και διασφάλιση ποιότητας - σήμανσης στα προϊόντα του πρωτογενή τομέα

Σε πρώτη φάση το πρόγραμμα θα περιλαμβάνει τη διαμόρφωση του επιχειρησιακού σχεδίου που θα καταλήγει στους παραπάνω άξονες και στον καθορισμό της διοίκησης και της διαχείρισής του. Τα έργα που θα υλοποιηθούν θα ενταχθούν στην επόμενη φάση. Ο Αμβρακικός είναι μια ξεχωριστή περίπτωση, ένας υδροβιότοπος διεθνούς φήμης γύρω από τον οποίο μπορούν να οργανωθούν δραστηριότητες φιλικές προς το περιβάλλον που όχι μόνο θα προστατεύουν το οικοσύστημα αλλά θα τον καταστήσουν πηγή πλούτου και ανάπτυξης. Μέσα από ένα σύστημα ολοκληρωμένης διαχείρισης για παραγωγή προϊόντων υψηλής ποιότητας και ασφάλειας και σε συνδυασμό με τα υπάρχοντα μνημεία πολιτισμού στους νομούς που τον περιβάλλουν, μπορεί να δώσει στην μείζονα περιοχή σήμα και ταυτότητα, προϊόντα ποιότητας και πολιτισμό.

Πηγή Νέοι Αγώνες Ηπείρου


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/19/2010 09:38:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Εγκρίνεται το Μάιο το πρόγραμμα για τον Αμβρακικό."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες