ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ο Γιώργος Παπαβασιλείου σε συνάντηση εργασίας στην Περιφέρεια.


Σε συνάντηση εργασίας, που πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19-4-10 στην Περιφέρεια Ηπείρου με την προεδρία της Γενικής Γραμματέως Περιφέρειας Ηπείρου κ. Γεωργακοπούλου-Μπάστα Δήμητρας, παρέστη ο Νομάρχης Άρτας κ. Γ. Παπαβασιλείου με θέμα την διαμόρφωση στρατηγικής για την τουριστική προβολή της Ηπείρου.

Η συνάντηση έγινε ενόψει του διαγωνισμού, που θα προβεί η Περιφέρεια Ηπείρου, το επόμενο χρονικό διάστημα για την επιλογή αναδόχου υλοποίησης του έργου προβολής της Ηπείρου για την περίοδο 2010-2012, που θα...

υλοποιηθεί από το ΠΕΠ «Θεσσαλίας-Στερεάς Ελλάδος-Ηπείρου 2007-2013» και ο προϋπολογισμός του ανέρχεται στο ποσό των 1.138.000 ευρώ.
Ο Νομάρχης Γ. Παπαβασιλείου στην εν λόγω συνάντηση επισήμανε τα εξής:
• Πρέπει πρώτα να αξιολογηθεί το προηγούμενο πρόγραμμα και να αξιοποιηθεί η εμπειρία ,η γνώση και το υλικό που υπάρχει σήμερα σε επίπεδο κάθε Νομού
• Η προσπάθεια να στραφεί σε επίπεδο τουριστικών πρακτόρων και σε επίπεδο εκθέσεων με εξειδικευμένες και στοχευμένες δράσεις στο εξωτερικό.
• Να δημιουργηθούν εξειδικευμένα πακέτα προβολής με τις κυριότερες θεματικές μορφές τουρισμού κατά στόχο, ενιαία για την Ήπειρο που θα αναδεικνύουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα κάθε νομού για όλο το χρόνο.
• Να δοθεί έμφαση στα τηλεοπτικά σποτ.
• Να δημιουργηθεί βίντεο ενιαίο για όλη την Ήπειρο που θα παρουσιάζει την περιφέρεια σε όλες τις εποχές και θα υπάρχουν οπωσδήποτε λήψεις από ελικόπτερο.
• Να γίνει αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών επικοινωνίας και πληροφόρησης.
• Να σχεδιαστεί σύγχρονο, λειτουργικό και πολυγλωσσικό portal που θα εμπλουτίζεται και θα επικαιροποιείται σε όλα τα θεματικά πεδία.
• Να δημιουργηθεί γνωμοδοτική επιτροπή στην Περιφέρεια στην οποία θα συμμετέχουν και οι τέσσερις νομοί που θα γνωμοδοτεί και θα παρακολουθεί το πρόγραμμα της τουριστικής προβολής.
Τέλος ο Νομάρχης Γ. Παπαβασιλείου τόνισε ότι έμφαση για το Νομό Άρτας πρέπει να δοθεί στα δύο οικοπάρκα, του Αμβρακικού και των Τζουμέρκων όπως επίσης και στα Αρχαία και Βυζαντινά μνημεία του Νομού.Bookmark and Share
Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/21/2010 08:13:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ο Γιώργος Παπαβασιλείου σε συνάντηση εργασίας στην Περιφέρεια."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες