ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:22 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Σύσκεψη των Προϊσταμένων των Διευθύνσεων της Νομαρχίας Πρέβεζας για καλύτερο συντονισμό έργου.


Βασ. Ιωάννου: «Εντατικοποιούμε την προσπάθεια για να έχει η μετάβαση στην νέα οργανωτική δομή τις λιγότερες αρνητικές επιπτώσεις στην εξυπηρέτηση του πολίτη»

Για τον καλύτερο συντονισμό των Υπηρεσιών της ΝΑ, αλλά και την ελαχιστοποίηση των προβλημάτων στην εξυπηρέτηση του πολίτη, ενόψει της μετάβασης στην νέα οργανωτική δομή με το σχέδιο Καλλικράτης, ο Νομάρχης κος Βασίλης Ιωάννου συγκάλεσε σύσκεψη των Διευθυντών των Υπηρεσιών της Νομαρχίας, χτές Τετάρτη 21-Απρίλη, στην αίθουσα του Νομαρχιακού Συμβουλίου, παρουσία των Αντινομαρχών κων Δημ. Κώστα και Μαρίας Ζέρβα, του Γεν. Γραμματέα κου Γρ. Γιάγια και του Γενικού διευθυντή της ΝΑ κου Κοσμά Παπαχρήστου και όλων των Προϊσταμένων των...

Διευθύνσεων.
Ενόψει των επικείμενων αλλαγών στη δομή της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, με την κατάργηση των Νομαρχιών και την ενίσχυση των Περιφερειών και των Δήμων, το βασικό θέμα της σύσκεψης ήταν η διασφάλιση με κάθε τρόπο της ομαλής μετάβασης στη νέα δομή για τους πολίτες, δηλαδή να μη γίνουν οι πολίτες αποδέκτες των όποιων προβλημάτων δημιουργηθούν μέχρι τότε. Ο κος Ιωάννου δήλωσε ότι η Νομαρχία θα επιτελεί το έργο της στο ακέραιο, χωρίς την παραμικρή χαλάρωση, έως ότου παραδώσει σκυτάλη στο νέο οργανωτικό σχήμα.

Για το σκοπό αυτό, ζήτησε από τους Προϊσταμένους των Διευθύνσεων την πλήρη ενεργοποίηση και αξιοποίηση του υπάρχοντος προσωπικού για την καλύτερη δυνατή ανταπόκριση στα αιτήματα των πολιτών. Παρά την πολλάκις εγνωσμένη υποστελέχωση της Ν.Α. Πρέβεζας, για την οποία ο Νομάρχης έχει επανειλημμένως προβεί σε διαβήματα προς την κεντρική εξουσία, αλλά και τα αυξανόμενα οικονομικά προβλήματα τόσο των διευθύνσεων όσο και των εργαζομένων, λόγω των περικοπών που επιφέρει η οικονομική συγκυρία, πρωτεύον ζητούμενο είναι για τον κύριο Ιωάννου, να μην διαταραχθεί το επίπεδο της εξυπηρέτησης των πολιτών. Γι’ αυτό, ζήτησε από πλευράς των εργαζομένων να υπερβούν εαυτόν, στο επίπεδο της συνέπειας και της ανταπόκρισης και να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους όπως κάνουν όλα αυτά τα χρόνια, με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
Περαιτέρω, προτεραιότητα για το Νομάρχη αποτελεί στο επίπεδο της οικονομικής διαχείρισης, ενόψει της μετάβασης στη νέα οργανωτική δομή, να συνεχισθεί η άριστη και μη ελλειμματική οικονομική διαχείριση καθώς και η περιστολή των δαπανών. Απαρέγκλιτος στόχος, να μην παραδοθεί χρέος σε καμμία περίπτωση στο διάδοχο διοικητικό σχήμα.

Οι διευθυντές από την πλευρά τους εξέφρασαν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξαιτίας της μείωσης του αριθμού των δυνατών μετακινήσεων και τα οποία επιφέρουν μια αναγκαστική μείωση των επί τόπου ελέγχων αλλά και περιστολή της δυνατότητας παράστασης στελεχών της Ν.Α. σε σημαντικές, ακόμα και αναγκαίες, περιστάσεις (κτηνιατρικοί έλεγχοι, κρεοσκοπικοί έλεγχοι, επιβλέψεις έργων, έλεγχοι δημόσιας υγείας, έλεγχοι τιμών, κ.α).
Τέλος, ο Νομάρχης κάλεσε τους Διευθυντές να αναλογιστούν ότι είναι και οι ίδιοι μέτοχοι μιας κρίσιμης και ιστορικής για την τοπική αυτοδιοίκηση στιγμής, καθώς τώρα συντελείται η παλαιόθεν συζητούμενη αυτοδιοικητική μεταρρύθμιση, η οποία με τη συμβολή όλων και με διάθεση αυθυπέρβασης, μπορεί να αποτελέσει την απαρχή μιας νέας, καλύτερης εποχής για την αυτοδιοίκηση και την εξυπηρέτηση του πολίτη.


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/22/2010 08:15:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Σύσκεψη των Προϊσταμένων των Διευθύνσεων της Νομαρχίας Πρέβεζας για καλύτερο συντονισμό έργου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες