ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:20 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Σύσκεψη στην Περιφέρεια Ηπείρου για την τουριστική προβολή.Βασίλης Ιωάννου: «Να γίνει πρώτα απολογισμός του προηγούμενου προγράμματος.

Ευρεία σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Ηπείρου, προκειμένου να συζητηθεί η διαμόρφωση στρατηγικής για την τουριστική προβολή της Ηπείρου.
Στην σύσκεψη, την πρωτοβουλία της οποίας ανέλαβε η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Ηπείρου κα Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα, είχαν προσκληθεί οι Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις, ο ΕΟΤ, οι Νομαρχιακές Επιτροπές Τουριστικής Προβολής, τα Επιμελητήρια, εκπρόσωποι των Ξενοδόχων, οι Αναπτυξιακές Εταιρείες της Ηπείρου κ.α.
Αφορμή για τη σύσκεψη ήταν η προκήρυξη που...

ετοίμασε η Διαχειρισ
τική Αρχή της Περιφέρειας, που αφορά έργο προϋπολογισμού 1.138.000 €, για την προώθηση και προβολή του τουριστικού προϊόντος της Ηπείρου.
Στόχος, όπως τονίστηκε, ήταν να κατατεθούν προτάσεις μέσα από τη γνώση και την εμπειρία των φορέων, ώστε να συνδιαμορφωθεί το καλύτερο δυνατό πλαίσιο για την τουριστική προβολή της Περιφέρειας Ηπείρου.
Ο Νομάρχης Πρέβεζας, κ. Βασίλης Ιωάννου, συμμετείχε στη σύσκεψη, συνοδευόμενος από τον αρμόδιο Εντεταλμένο Σύμβουλο κ. Βέργο και τον Πρόεδρο της Νομαρχιακής Επιτροπής Τουριστικής Προβολής κ. Χριστοδούλου.
Στη σύντομη παρέμβασή του, ο κ. Ιωάννου τόνισε ότι για να έχει ουσιαστικό αποτέλεσμα η καινούργια προσπάθεια, θα πρέπει να γίνει ένας ουσιαστικός απολογισμός για παρόμοιες δράσεις που υλοποίησε η Περιφέρεια την προηγούμενη περίοδο, να κατατεθούν τα συμπεράσματα, να δοθούν μετρήσιμα στοιχεία, να καταγραφεί το υλικό που υπάρχει και να διατυπωθούν τα ό
ποια αρνητικά:
«Τα προηγούμενα χρόνια, τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Ιωάννου, η Περιφέρεια Ηπείρου, μέσα από δράσεις του Γ’ ΚΠΣ, υλοποίησε πρόγραμμα τουριστικής προβολής, το οποίο κόστισε περίπου 3 εκ. €. Ποιος θα μας πει, και πότε, αν αυτά τα χρήματα έπιασαν τόπο, αν έγιναν λάθη, αν υπήρξαν παραλείψεις, αν υπάρχει υλικό το οποίο μπορεί να χρησιμοποιηθεί; Κάποιος οφείλει να μας πει αν αυτό το πρόγραμμα πέτυχε ή όχι. Αν έπιασαν τόπο τα χρήματα.
Δεν μπορεί να σχεδιάζουμε την τουριστική προβολή της Ηπείρου, μιας Περιφέρειας η οποία παρουσιάζει σημαντικές προοπτικές και ευκαιρίες ανάπτυξης, χωρίς να συμφωνήσουμε ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΦΟΡΕΙΣ, πιο είναι το τουριστικό μας προϊόν και ποια τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα».
Σε άλλο σημείο της τοποθέτησής του ο κ. Ιωάννου τόνισε ότι «όλοι οι φορείς της Ηπείρου θα πρέπει να συντονίσουμε τις δράσεις μας με στόχο παράλληλα με την προβολή να:
- Βελτιώσουμε τις υποδομές μας
- Αναβαθμίσουμε την ποιότητα των παρεχόμενων υπηρεσιών
- Διατηρήσουμε και να επενδύσουμε στα χαρακτηριστικά της Ηπείρου που είναι, η ζεστή φιλοξενία, η παράδοσή μας, τα τοπικά μας προϊόντα.
Τέλος, ο κ. Ιωάννου αφού διατύπωσε συγκεκριμένες σκέψεις επί του σχεδίου της προκήρυξης του διαγωνισμού, δεσμεύτηκε ότι σύντομα αυτός και οι συνεργάτες του θα καταθέσουν γραπτώς ολοκληρωμένες προτάσεις.


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/20/2010 07:15:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , , .

0 σχόλια for "Σύσκεψη στην Περιφέρεια Ηπείρου για την τουριστική προβολή."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες