ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:29 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ιωαννίνων την Παρασκευή το απόγευμα.


Σας καλούμε στις 30 Απριλίου, ημέρα Παρασκευή και ώρα 19.30 στην ανοικτή συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Διοικητηρίου της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων, με θέματα ημερήσιας διάταξης τα εξής:

1) Επικύρωση των αποφάσεων της 3ης συνεδρίασης /2010.
2) Έγκριση τροποποίησης προϋπολογισμών προγράμματος ΣΑΝΑ 3 έτους 2010.
(εισήγηση: Δ/νση Προγραμματισμού και Διαχείρισης Ειδικών Προγραμμάτων)
3) Έγκριση 1ης τροποποίησης Προγράμματος ΚΑΠ έτους 2010.
(εισήγηση: Δ/νση Προγραμματισμού και Διαχείρισης Ειδικών Προγραμμάτων)
4) Έγκριση αύξησης προεγκεκριμένων ημερών εκτός...

έδρας του Αντινομάρχη Γρηγόρη Βενέτη, για το μήνα Απρίλιο.
(εισήγηση: Δ/νση Πολιτισμού – Τουρισμού – Αθλητισμού – Παιδείας & Νέας Γενιάς)
5) Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων με την Ανωτάτη Εκκλησιαστική Ακαδημία Βελλάς, για την εκπόνηση Μελέτης με τίτλο: «Ανακαίνιση Αίθουσας Πολλαπλών Χρήσεων».
(εισήγηση: ο Νομάρχης Ιωαννίνων)
6) Έγκριση τροποποίησης Προγραμματικής Σύμβασης που αφορά την Τουριστική αξιοποίηση της Εγνατίας Οδού «Εγνατία, Τουρισμός».
(εισήγηση: ο Νομάρχης Ιωαννίνων)
7) Έγκριση έκδοσης με τίτλο: «Λαϊκή Λιθογλυπτική στην Ήπειρο (18ος -19ος αιών) της Νίτσας Σενίκη.
(εισήγηση: ο Νομάρχης Ιωαννίνων)
8) Προβλήματα χρηματοδότησης των κοινωνικών δομών του Νομού (μέριμνα, δομές ψυχικής υγείας, εφημερίες Νοσοκομείων κ.λ.π.) και η στάση της Ν.Α.
(εισήγηση: παράταξη: «ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ για τα ΓΙΑΝΝΙΝΑ για το ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ και την ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗ)

9) Ενημέρωση του Νομαρχιακού Συμβουλίου για τη Μελέτη χαρακτηρισμού τοξικών κυανοβακτηρίων της λίμνης.
(εισήγηση: ο μελετητής του έργου κ. Σαίνης )
10) Σχετικά με την υποστήριξη του έργου της οργάνωσης « μηχανικοί της Γης».
(εισήγηση: ο Νομάρχης Ιωαννίνων)
11) Σχετικά με τη λήψη δανείου από τη Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων.
(εισήγηση: ο Νομάρχης Ιωαννίνων)
12) Σχετικά με την στεγαστική αποκατάσταση των οικογενειών που επλήγησαν από τις έντονες χειμερινές βροχοπτώσεις.
(εισήγηση: ο Νομάρχης Ιωαννίνων)
13) Σχετικά με τη συμμετοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων στο Πρόγραμμα: «Οργάνωση επισκέψεων Παιδιών και Νέων Αποδήμων στην Ελλάδα» , για το 2010.
(εισήγηση: Δ/νση Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, Επενδυτικού
Προσανατολισμού και Απασχόλησης.
14) Γνωμοδότηση για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά το έργο: «Βελτίωση οδού Πυρσόγιαννη - Αμάραντος (Α΄ φάση)».
(εισήγηση: Δ/νση Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος)
15) Γνωμοδότηση για το περιεχόμενο της Μελέτης Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων που αφορά το έργο: «Βελτίωση Υδροδοτικού συστήματος ΣΥΚΛΙ με σύστημα τηλεδιοίκησης και αντικατάσταση δικτύων» εντός του Λεκανοπεδίου Ιωαννίνων.
(εισήγηση: Δ/νση Πολεοδομίας & Περιβάλλοντος)

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ν.Σ.
ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΕΤΣΙΟΣ

Η Προϊσταμένη της Δ/νσης
Θεοδώρα Κ. Μήτσιου


Bookmark and ShareΔημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/29/2010 12:34:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Συνεδρίαση του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ιωαννίνων την Παρασκευή το απόγευμα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες