ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:22 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Θεατρική Παράσταση "Ο κουρσάρος".


Η Πρότυπος Ακαδημαϊκή Σχολή Χορού ΜΑΙΡΗ ΛΑΔΑ, με πολυετή εμπειρία στο χώρο της εκπαίδευσης του κλασσικού μπαλέτου, αλλά και με έμφαση στην καλλιτεχνική μύηση των σπουδαστών της σε όλα τα είδη χορού, έχει τη χαρά φέτος να παρουσιάσει variation του μπαλέτου «Ο Κουρσάρος(Le Corsaire)»,στο Θέατρο του Κολεγίου Αθηνών Σάββατο & Κυριακή 8 – 9 Μαΐου 2010 Στεφάνου Δέλτα 15 Π. Ψυχικό (Κολέγιο Ψυχικού )

Η παράσταση θα είναι αφιερωμένη στην παγκόσμια Ημέρα της Ευρώπης Κυριακή στις 9 Μαΐου με την αιγίδα της Ουνέσκο για το χορό όπου η σχολή είναι μέλος. Υπολογίζεται ότι θα την...

παρακολουθήσουν περίπου 2500 άτομα .
Εμπνευσμένη από το κλασσικό αυτό έργο σε τρεις πράξεις, σε μουσική του Adolphe Adam και χορογραφημένο από τον Marius Petipa, η σχολή θα παρουσιάσει ένα ρομαντικό παραμύθι σε παραλλαγή και χορογραφία της Κας Βασιλικής Κίκνα, καταξιωμένης χορογράφου της Ε.Λ.Σ. με πολυετή πείρα στην αναβίωση έργων του κλασσικού ρεπερτορίου, την δε επιμέλεια των pas des deux και μουσικής προσαρμογής Τριαντάφυλλος Καραμανίδης.

Το πρόγραμμα της διήμερης παράστασης έχει ως εξής:
- θα παρουσιαστεί αυτούσιο το παραμύθι «Ο Κουρσάρος», με τη συμμετοχή των μικρότερων και μεγαλύτερων σπουδαστών της σχολής, καθώς και την φιλική συμμετοχή των σπουδαστών της Λυρικής Σκηνής στους ανδρικούς ρόλους.
- στα πλαίσια της συνεργασίας της σχολής με ομάδες και Ακαδημίες του εξωτερικού (Art in Motion Dance Company - Γερμανία), θα παρουσιαστεί μία πρωτότυπη παραγωγή, <> με τη συμβολή των μεγαλύτερων σπουδαστών της σχολής, καταξιωμένων επαγγελματιών στο χώρο, αλλά και καθηγητών διεθνούς κύρους (Marilena Grafakos,Carolina Buchta, Naduah Denkinger ο Γερμανία , Carsten Lumiere Sasse, από Ολλανδία, ομάδα Μυία και Χορόγραμμα απο Ελλάδα, συνεργασία σχολών χορού όπως σχολή Έκφρασις, σχολή Βίκυ Παπανικολάου- Επισκόπου).

Η παραγωγή αυτή θα περιλαμβάνει κομμάτια από ποικίλα είδη χορού (σύγχρονο, Modern Jazz, Lyrical Jazz, Musical, Hip-hop, House dance,αφιέρωμα M. Jackson, Latin) αλλά και χοροθεατρικά δρώμενα, άρτια δεμένα μεταξύ τους γύρω από το θεματικό μοτίβο των αντιθέσεων και διακυμάνσεων της καθημερινής ζωής του σύγχρονου ανθρώπου.
- Παράλληλα θα εκτίθενται από τον Carsten Lumiere Sasse εικόνες και φωτογραφίες που δημιουργήθηκαν κατά την διάρκεια της προετοιμασίας των χορευτικών κομματιών παρουσιάζοντας έτσι στο ευρύ κοινό την ζωτικότητα του χορού και την ενέργεια της κίνησης.
- Επίσης ενδιαφέρουσα θα είναι η παρουσίαση της συλλογής κοσμημάτων γύρω από το χορό από την γνωστή εικαστικό Kα Ιωάννα Μαθιουδάκη ( Η συλλογή θα είναι προς διάθεση , περιορισμένος αριθμός)Bookmark and Share
Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/22/2010 06:57:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Θεατρική Παράσταση "Ο κουρσάρος"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες