ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:28 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Πρωτομαγιά και Ακελική Πλουτοκρατία.


Είναι κοινός τόπος ότι στα 2 χρόνια της Ακελοκρατίας, πέραν άλλων δεινών , έπληξε τον λαό μας και μία άνευ προηγουμένου οικονομική δυσπραγία, με χαρακτηριστικά την εκτόξευση της ανεργίας και την δραματική άνοδο των τιμών.

Και ενώ η κατά τ’ άλλα «κυβέρνηση του λαού και της ανθρωπιάς» ουδέν πράττει για την ανακούφιση των φτωχών στρωμάτων του λαού, ενισχύει αφειδώλευτα τους αδελφούς της (τουρκοκύπριους) καθιστώντας τους προνομιούχους πολίτες και μετατρέποντας τους αυτόχθονες Έλληνες της Κύπρου σε πολίτες δεύτερης κατηγορίας. Τελευταίο κτύπημα της «κυβέρνησης του λαού» σε βάρος του λαϊκού βαλαντίου είναι η απόφαση της να αυξήσει της τιμές των καυσίμων και του ηλεκτρικού ρεύματος ωθώντας προς τα...

άνω τις τιμές των ειδών πρώτης ανάγκης και λαϊκής κατανάλωσης και συμπιέζοντας ακόμη περισσότερο το ήδη τρωθέν λαϊκό εισόδημα. Ίσως «όραμα»της είναι η επιστροφή σε συνθήκες της αλήστου μνήμης σοβιετοκρατίας με τη διανομή προϊόντων βασικής κατανάλωσης στο λαό με ειδικό δελτίο (κουπόνι). Φυσικά ουδένα νουνεχή και ενήμερο πολίτη ξενίζει η επίθεση της πλουτοκρατίας και Ακελοκρατίας σε βάρος των λαϊκών εισοδημάτων. Διότι οι ενήμεροι πολίτες γνωρίζουν ότι το ΑΚΕΛ αποτελεί μια σημαντική πλουτοκρατική δύναμη του τόπου, έχοντας στην ιδιοκτησία του επιχειρήσεις, οι οποίες μεταχειρίζονται τους εργαζομένους σ’ αυτές ως είλωτες με εξοντωτικά ωράρια χαμηλά ημερομίσθια και χωρίς τον παραμικρό σεβασμό στις συλλογικές συμβάσεις, οι οποίες κατοχυρώνουν τα δικαιώματά τους.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η συνδικαλιστική οργάνωση του ΑΚΕΛ, ΠΕΟ, η οποία σε άλλες εποχές διερρήγνυε υποκριτικά τα ιμάτια της για οτιδήποτε θεωρούσε ότι έπληττε τα εργατικά δικαιώματα, κατά τα δύο τελευταία έτη έχει αναλάβει το ρόλο απεργοσπάστη και εκτονωτή της λαϊκής δυσαρέσκειας προκειμένου να μην τίθενται σε αμφισβήτηση τα υπερπρονόμια της πλουτοκρατίας και του ΑΚΕΛ, ως βασικής συνισταμένης της πλουτοκρατικής ολιγαρχίας.

Το Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης τιμώντας την Εργατική Πρωτομαγιά απευθύνει αγωνιστικό χαιρετισμό στους εργαζομένους της Κύπρου καλώντας τους να συμπαραταχθούν με τις αυθεντικά λαϊκές δυνάμεις του τόπου, οι οποίες αποτελούν συνάμα και την εθνική πρωτοπορία στον αγώνα για την απελευθέρωση της πατρίδας, απέναντι στην Ακελοκρατία και ευρύτερα την αντεθνική πλουτοκρατική ολιγαρχία, αγωνιζόμενος στον ωραίο αγώνα της απελευθέρωσης του τόπου αλλά και της κοινωνικής απελευθέρωσης, δια της οικοδόμησης ενός αυθεντικού σοσιαλισμού βασισμένου στις πολιτιστικές παραδόσεις του λαού αντίθετου με ξενόφερτα πρότυπα κίβδηλου σοσιαλισμού, όπως αυτά που ευαγγελίζεται η Ακελοκρατία, τα οποία αποτελούν στην πραγματικότητα εφαρμοσμένες μορφές κρατικού καπιταλισμού, τύπου Σοβιετικής Ένωσης, ο οποίος έχει ήδη ιστορικά χρεοκοπήσει.

Οδυσσέας Διομήδους
Υπεύθυνος Γραφείου Ιδεολογίας και Μελετών
Κίνημα Ελληνικής Αντίστασης


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/28/2010 07:16:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Πρωτομαγιά και Ακελική Πλουτοκρατία."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες