ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

«Αιτία πολέμου η απάντηση του υφυπουργού Περιβάλλοντος», τονίζει η κίνηση πολιτών Συβότων και Πέρδικας, σχετικά με τον αγωγό φυσικού αερίου.


-Ζητά παρέμβαση από Κουβέλη και Γκερέκου, αλλά και τον βουλευτή Θεσπρωτίας κ. Κατσούρα.

Ανακοίνωση μέσω της οποίας ρίχνει τα βέλη της στον Υφυπουργό Περιβάλλοντος κ. Μανιάτη, για την απάντηση που έστειλε, μέσω ΔΕΠΑ, στην επιστολή που αφορούσε τους λόγους για τους οποίους οι δύο περιοχές δεν δέχονται τη διέλευση του αγωγού φυσικού αερίου στα διοικητικά τους όρια, όσο και την εγκατάσταση του εργοστασίου συμπίεσης, εξέδωσε η Κίνηση Πολιτών Δήμου Συβότων και Κοινότητας Πέρδικας κατά του αγωγού και του εργοστασίου συμπίεσης.

Να θυμήσουμε ότι ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πέρδικας είχε αποστείλει επιστολή προς την κυβέρνηση και ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος κ. Μανιάτης, που ήταν και ο τελικός αποδέκτης, έστειλε απάντηση μέσω της...

ΔΕΠΑ, η οποία επαναλάμβανε τις θέσεις της. Η Κίνηση Πολιτών Δήμου Συβότων και Κοινότητας Πέρδικας, χαρακτηρίζει την απάντηση του κ. Μανιάτη ως αιτία πολέμου, γιατί «ναρκοθετεί την τοπική οικονομία ανατρέπει τον χαρακτήρα της και την μεταβάλει σε
περιοχή βιομηχανική καταστρέφοντας κόπους μιας ζωής και χιλιάδες θέσεις εργασίας».

«Να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους»
Έχοντας η Κίνηση Πολιτών τεκμηριωμένα ενημερώσει όλους τους υπηρεσιακούς και κυβερνητικούς παράγοντες, όπως τονίζεται, ζητά την άμεση υλοποίηση των δεσμεύσεων τους, ενώ ζητά επίσης από τους Υφυπουργούς Εξωτερικών και Τουρισμού κ.κ Κουβέλη και Γκερέκου να τηρήσουν τις υποσχέσεις τους και να παρέμβουν άμεσα. Αρκετά πριν το ΠΑΣΟΚ αναλάβει τη διακυβέρνηση της χώρας, οι πολιτικοί τότε εκπρόσωποι του ΠΑΣΟΚ, κ.κ Κουβέλης και Γκερέκου, είχαν επισκεφθεί την περιοχή, μιλώντας για λύση που δεν θα επηρεάζει το περιβάλλον και την τουριστική ανάπτυξη των δύο περιοχών. Και τώρα η Κίνηση Πολιτών ζητά απ' αυτούς, ως γνώστες του ζητήματος, να παρέμβουν, ώστε να σταματήσουν το...εκ προμελέτης έγκλημα, όπως το χαρακτηρίζει, που δρομολογεί η ΔΕΠΑ. Επίσης, καλείται μέσω της ανακοίνωσης, ο βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Κατσούρας, «να πραγματοποιήσει όσα είχε δεσμευθεί απέναντι στην Κίνηση Πολιτών και την Τοπική Κοινωνία», αλλά και όλοι οι τοπικοί θεσμικοί παράγοντες να τιμήσουν τις αποφάσεις τους.

Συνεχίζουν τον αγώνα τους
Κλείνοντας η ανακοίνωση, επισημαίνει ότι ο αγώνας για να αποτραπεί η διέλευση του αγωγού και η δημιουργία του εργοστασίου συμπίεσης, θα συνεχιστεί, όπως άλλωστε αυτός εκφράστηκε στο δημοψήφισμα της 10ης Αυγούστου 2008 των Λαϊκών Συνελεύσεων, καθώς και με τις αποφάσεις της ΤΕΔΚ Θεσπρωτίας, του Νομαρχιακού Συμβουλίου, του Κοινοτικού Συμβουλίου Πέρδικας και του Δημοτικού Συμβουλίου Συβότων.

Πηγή Νέοι Αγώνες Ηπείρου


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/30/2010 09:08:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "«Αιτία πολέμου η απάντηση του υφυπουργού Περιβάλλοντος», τονίζει η κίνηση πολιτών Συβότων και Πέρδικας, σχετικά με τον αγωγό φυσικού αερίου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες