ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:28 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Αποφάσεις Νομαρχιακής Επιτροπής Άρτας.


Την επιτάχυνση υλοποίησης του Νομαρχιακού Προγράμματος Δημοσίων Έργων σηματοδότησαν οι συνεδριάσεις της 2ης Νομαρχιακής Επιτροπής, την Παρασκευή 16-4 και την Δευτέρα 26-4-2010 στις οποίες συζητήθηκαν και λήφθηκαν αποφάσεις για μια σειρά έργων εκ των οποίων:

Εγκρίθηκε ο 2ος Α.Π.Ε. του έργου: «Κατασκευή δρόμου δασοτουριστικής ανάπτυξης νοτιοδυτικών Τζουμέρκων...

(Καταρράκτης – Σκιαδάδες – Βουργαρέλι ) Α’ Φάση (Τμήμα Καταρράκτη) προϋπ. 737.077,15 ευρώ.
Κατακυρώθηκαν τα αποτελέσματα των δημοπρασιών των έργων:
--- Συντήρηση στραγγιστικών τάφρων και διωρύγων πεδιάδας Άρτας προϋπ. 73.500,00 ευρώ.
--- Αποπεράτωση λειτουργικότητας αγροτικού δρόμου στο δ.δ. Ρετσιανών Δ.ημου Ηρακλείας προϋπ. 50.000,00 ευρώ
--- Συντήρηση – βελτίωση ε.ο. Πέρα Καλεντίνης – Τυμπά – Τετράκωμο προϋπ. 50.000,00 ευρώ
--- Επισκευή τουαλετών και αναβάθμιση λεβητοστασίου στο δ.δ Καλαμιάς προϋπ. 18.000,00 ευρώ.
Εγκρίθηκαν οι όροι διακήρυξης και δημοπρατούνται τα παρακάτω έργα που αφορούν:
--- Έργα αποκατάστασης ΧΑΔΑ των δήμων Αθαμανίας, Αράχθου, Αμβρακικού, Κομποτίου και Ξηροβουνίου νομού Άρτας συνολικού προϋπ. 550.000,00 ευρώ.
--- Συντήρηση – βελτίωση ε.ο. Καλλονής – Κυψέλης – Βουργαρελίου προϋπ. 250.000,00 ευρώ.
--- Ηλεκτροφωτισμός Γέφυρας Νεοχωρίου προϋπ. 80.000,00 ευρώ.
--- Συντήρηση – Βελτίωση ε.ο. από Γέφυρα Γιακουβάκη – Ράμια – Όρια Νομού προϋπ. 150.000 ευρώ.
---Προμήθεια χρωμάτων και υαλοσφαιριδίων για την διαγράμμιση του επαρχιακού οδικού δικτύου προϋπ. 50.000,00 ευρώ.
--- Συντήρηση τάφρων περιοχής Κομμένου προϋπ. 30.000,00 ευρώ και Συνέχιση επένδυσης διωρύγων άρδευσης περιοχής Λουτροτόπου προϋπ. 30.000,00 ευρώ.
--- Επισκευές – αναβαθμίσεις σχολικών μονάδων και αύλειων χώρων προϋπ. 100.000 ευρώ και
Τέλος δημοπρατούνται τέσσερα ακόμη έργα συνολικού προϋπ. 290.000,00 ευρώ.Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/28/2010 05:10:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Αποφάσεις Νομαρχιακής Επιτροπής Άρτας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες