ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ...


Ρέστοι έχουμε μείνει. Στα πέρατα τρέχουμε για δανεικά, αλλά η σπατάλη σπατάλη. Στο ζουμί μας βράζουμε αλλά μυαλό δεν βάζουμε.

Δεν υπάρχει μεγαλύτερη αδικία από αυτό που συμβαίνει στις Ένοπλες Δυνάμεις να μειώνονται επιδόματα αξιωματικών και πολιτικών υπαλλήλων, την ίδια στιγμή που πολλοί απόστρατοι μεγαλοβαθμοφόροι να παραμένουν στην Υπηρεσία και να εξανεμίζεται η όποια προσπάθεια εξοικονόμησης από τις θυσίες των εν ενεργεία αξιωματικών και πολιτικών υπαλλήλων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας για να πληρώνονται οι παχυλοί μισθοί τους.

Όταν ο υπουργός Εθνικής Άμυνας αντιμετωπίζει ένα είδος λευκής απεργίας από τους ιπταμένους της Πολεμικής μας Αεροπορίας για το πτητικό τους επίδομα – και δεν έχουν άδικο οι άνθρωποι να ζητούν να βρεθεί μια...

λύση στο πρόβλημα τους, στο κάτω κάτω, τη ζωή τους παίζουν κορώνα γράμματα για την εδαφική μας ακεραιότητα και εθνική αξιοπρέπεια- είναι η μέγιστη των ........
προκλήσεων για τους οικονομικά καθημαγμένους Έλληνες, να παραμένουν στο στράτευμα εκατοντάδες αποστράτων, που το κομματικό ρουσφέτι της προηγούμενης στρατιωτικής ηγεσίας τους επανέφερε στο στράτευμα και τους τοποθέτησε σε περίοπτες θέσεις, με μεγάλους μισθούς, ενώ η Πολιτεία τους είχε συνταξιοδοτήσει μετά από ευδόκιμη υπηρεσία στο στράτευμα και απολάμβαναν την σύνταξη τους. Από τη στιγμή άλλωστε που η Πολιτεία αποφασίζει να δώσει σε κάποιον σύνταξη, πράττει σοφά γιατί ο μεν συνταξιοδοτούμενος ολοκληρώνει τον κύκλο του ως εργαζόμενος, χρειάζεται να ξεκουραστεί για το υπόλοιπο του βίου του, και ένας νέος υπάλληλος πρέπει να πάρει τη θέση του.

Για να γίνουμε πιο συγκεκριμένοι θα αναφερθούμε σε ένα περιστατικό σπατάλης που υπέπεσε στην αντίληψη μας και είναι κραυγαλέο. Υπάρχει μια υπηρεσία του υπουργείου Εθνικής Άμυνας το Ταμείο Εθνικής Άμυνας. Εργάζονται 10 πολιτικοί υπάλληλοι, 3 εν ενεργεία στρατιωτικοί και 4 (ναι!!!) απόστρατοι ταξίαρχοι και υποστράτηγοι. Ένας εκ των οποίων- υποστράτηγος- είναι διευθυντής της υπηρεσίας. Από τους εν ενεργεία αξιωματικούς, υπό τον απόστρατο διευθυντή!!!, ο ένας είναι ταξίαρχος. Και έρχεται ο μέσος Έλληνας φορολογούμενος να αναρωτηθεί γιατί αυτός ο εν ενεργεία αξιωματικός δεν μπορεί να κάνει τη δουλειά, και πρέπει να την κάνουν τέσσερις απόμαχοι;. Γιατί αυτή η προκλητική σπατάλη;. Γιατί πρέπει να τους ξαναπληρώνουμε αφού συνταξιοδοτήθηκαν;.

Τί παραπάνω μπορούν να προσφέρουν επιτέλους που δεν μπορεί να προσφέρει ο μάχιμος αξιωματικός;. Γιατί 4 συνταξιούχοι πρέπει να επιτηρούν 13 άτομα;. Γιατί αυτά τα άτομα δεν τα αφήνουν να διαχειριστούν την εργασία τους με τον ικανό τρόπο που μπορούν χωρίς να σπαταλώνται χρήματα για τέσσερις συνταξιούχους;. Και για να ολοκληρώσουμε την εικόνα της σπατάλης πληροφορούμαστε ότι σε μία συστεγαζόμενη με το Ταμείο Εθνικής ‘Αμυνας υπηρεσίας – την διεύθυνση Ιστορίας Στρατού - συμβαίνει κάτι ανάλογο. 6 απόστρατοι που δεν προσφέρουν το παραμικρό.

Είναι τεράστια πρόκληση κ. Βενιζέλο και κάτι πρέπει να γίνει. Δεν μπορούμε να πληρώνουμε άλλο.

Από το Ελληνικό Καφενείο


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/27/2010 07:43:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "ΕΠΙ ΣΚΟΠΟΝ ΚΑΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ ΚΥΡΙΕ ΒΕΝΙΖΕΛΟ..."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες