ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:30 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ακόμα και στις ΗΠΑ στρέφονται κατά της λαθρομετανάστευσης.


Όταν μια φύσει πολυπολιτισμική κοινωνία αρχίζει να βάζει φρένο στη μετανάστευση, αυτό οφείλει να μα προβληματίσει όλους...!

Στην Πολιτεία της Αριζόνα (ΗΠΑ), σύμφωνα με σφυγμομέτρηση της κοινής γνώμης που διεξήγαγε η γνωστή εταιρεία του κλάδου Rasmussen Reports, οι πολίτες υποστηρίζουν σε ποσοστό 70% (περιθώριο λάθους 4,5%), ένα νέο πολιτειακό νόμο που δίνει στις αρχές διευρυμένες αρμοδιότητες να συλλαμβάνουν άτομα που θεωρούνται ύποπτα για παράνομη είσοδο στη χώρα.

Οι Ρεπουμπλικάνοι συναινούν σε ποσοστό 84% και οι Δημοκρατικοί σε ποσοστό 51%.
Ο νόμος έχει ήδη φτάσει στο γραφείο του...

Κυβερνήτη της Πολιτείας Jan Brewer, για υπογραφή, την ώρα που οι φιλελεύθεροι κλιμακώνουν την πολεμική τους, εκφράζοντας φόβους για παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων. Ο καυγάς που έχει ξεσπάσει στην Αριζόνα για το θέμα, ήδη έχει αναδειχθεί εθνικά. Στο Καπιτώλιο, ο Δημοκρατικός βουλευτής από το Ιλινόις (εκεί εκλεγόταν ο Ομπάμα επί χρόνια) Luis Gutierrez, ζήτησε από το υπουργείο Δικαιοσύνης να προσφύγει στα δικαστήρια, ώστε να αποτραπεί η εφαρμογή του επίμαχου νόμου.
Ο νέος νόμος καθιστά πλημμέλημα το να μην έχει καταγραφεί κάποιος στις αρμόδιες αρχές, ενώ επιτρέπει στους αστυνομικούς να συλλαμβάνουν όποιον δεν είναι σε θέση να επιδείξει ότι βρίσκεται νόμιμα στη χώρα.

Επίσης, δίνει τη δυνατότητα στους πολίτες να στρέφονται κατά των κρατικών υπηρεσιών που δυσχεραίνουν την εφαρμογή του σχετικού νόμου. Και όλα αυτά εν μέσω διαβουλεύσεων του Ομπάμα, ο οποίος συναντάται τις τελευταίες ημέρες με Ρεπουμπλικάνους γερουσιαστές, προκειμένου να τους βολιδοσκοπήσει εν όψει της κατάθεσης νέου ομοσπονδιακού νόμου για τη μετανάστευση.
Από "ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΚΟΣΜΟ"

Το είδαμε στο Ελλήνων Αφύπνιση


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/30/2010 07:52:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Ακόμα και στις ΗΠΑ στρέφονται κατά της λαθρομετανάστευσης."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες