ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:21 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Επίσκεψη στις φυλακές Ιωαννίνων η Γενική Γραμματέας.

Τις δικαστικές φυλακές Σταυρακίου στα Γιάννινα επισκέφθηκε η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Ηπείρου Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα σήμερα το πρωί.
Η Γενική Γραμματέας συνομίλησε με τους σωφρονιστικούς υπαλλήλους, ξεναγήθηκε στους χώρους εργασίας και επισκέφθηκε τις πτέρυγες κράτησης όπου διαπίστωσε ότι οι συνθήκες εργασίας αλλά και διαβίωσης είναι «άσχημες», όπως τις χαρακτήρισε, λόγω του υπερπληθυσμού και του συνωστισμού κρατουμένων.

Η πρόεδρος της Ένωσης Υπαλλήλων Φυλακής Ιωαννίνων, Ελένη Αγαπητού, μέλη της Ένωσης και ο κοινωνικός λειτουργός περιέγραψαν τις συνθήκες κάτω από...

τις οποίες εργάζονται, τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν και τα οποία όπως επισήμαναν εντάθηκαν την τελευταία πενταετία. «Ο χώρος που εργαζόμαστε είναι κατασκευασμένος να λειτουργεί για 90-150 κρατούμενους ενώ αυτή τη στιγμή έχουμε 250 με συνέπεια να μην έχουμε χώρους ζωτικής σημασίας για την εύρυθμη λειτουργία του καταστήματος» είπε η κ. Αγαπητού στη Γενική Γραμματέα και ζήτησε τη συμβολή της για την επίλυση ορισμένων προβλημάτων «που χρονίζουν και εντάθηκαν την τελευταία πενταετία, έστω και με την μετακίνηση ορισμένου αριθμού κρατουμένων σε άλλα καταστήματα κράτησης.»

«Είναι αλήθεια ότι η κατάσταση είναι πάρα πολύ άσχημη γιατί ο αριθμός των τροφίμων στο κατάστημα κράτησης είναι πολύ μεγάλος» δήλωσε η Γενική Γραμματέας μετά την επίσκεψή της στις φυλακές υπογραμμίζοντας πως στόχος του Υπουργείου είναι να βελτιώσει ορισμένα πράγματα παρά τις δύσκολες συνθήκες. «Γνωρίζουν όλοι και αποδέχονται ότι βρισκόμαστε σε μια πάρα πολύ κρίσιμη κατάσταση λόγω της οικονομικής συγκυρίας που διέπει τη χώρα. Όμως, αναμένουν και από το Υπουργείο και από εμάς τουλάχιστον κάποιες μικρές παρεμβάσεις ώστε να αποσυμφορηθεί η κατάσταση. Το κύριο αίτημά τους είναι αν μπορούσαν οι υπεράριθμοι κρατούμενοι να κατανεμηθούν και σε άλλα καταστήματα κράτησης ώστε οι συνθήκες να είναι καλύτερες τόσο από άποψη ασφάλειας όσο και από υγιεινής,» τόνισε η Γενική Γραμματέας.

Bookmark and Share
Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/21/2010 05:21:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Επίσκεψη στις φυλακές Ιωαννίνων η Γενική Γραμματέας."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες