ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:29 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Κάτοικοι των Καρδαμιτσίων στην Γενική Γραμματέα.


Το αίτημα των κατοίκων του συνοικισμού στα Καρδαμίτσια που ζητούν ασφαλή πρόσβαση των παιδιών τους στα σχολεία αλλά και καλύτερες συνθήκες καθημερινής διαβίωσης για όλους, με σημαντικά οδικά έργα στην περιοχή, μετέφεραν στη Γενική Γραμματέα Περιφέρειας Ηπείρου Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα η πρόεδρος και μέλη του πολιτιστικού Συλλόγου Καρδαμιτσίων «Η Πρόοδος».

Κατά την επίσκεψή τους στην Περιφέρεια η κ. Ευδοκία Ψάρρα, πρόεδρος του Συλλόγου, έθεσε στη Γενική Γραμματέα τους κινδύνους που εγκυμονεί για πεζούς αλλά και εποχούμενους, τόσο η έλλειψη κόμβου στα Καρδαμίτσια επί της...

εθνικής οδού Ιωαννίνων-Ηγουμενίτσας, όσο και η απαράδεκτη κατάσταση της «Εθνικής Αντιστάσεως» η οποία αποτελεί την κύρια διέλευση της περιοχής.
Η πρόεδρος και τα μέλη του Συλλόγου που τη συνόδευαν, κατηγόρησαν τη Δημοτική Αρχή Ιωαννίνων ότι αδιαφορεί για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η συνοικία τους και ζήτησαν την παρέμβαση της κ. Δήμητρας Γεωργακοπούλου-Μπάστα ώστε να δρομολογηθούν λύσεις και να επιλυθούν τα προβλήματα.
Από την πλευρά της, η Γενική Γραμματέας, χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματά τους καθώς όπως είχε διαπιστώσει και η ίδια, όταν στις αρχές Μαρτίου είχε επισκεφθεί την περιοχή, οι παρεμβάσεις είναι επιβεβλημένες για λόγους ασφάλειας των πολιτών και κυρίως των παιδιών. «Δεν είναι δυνατόν να κινδυνεύουν καθημερινά παιδιά που πηγαίνουν στα σχολεία τους, λόγω έλλειψης πεζοδρομίων, διαβάσεων και στοιχειωδών υποδομών», είχε δηλώσει τότε, μια δήλωση που επανέλαβε και στην πρόεδρο και τα μέλη του Συλλόγου.

Ταυτόχρονα, δεσμεύτηκε ότι ως Περιφέρεια είναι διατεθειμένη να χρηματοδοτήσει, μέσω του ΕΣΠΑ, το σύνολο του έργου και όχι αποσπασματικά κάποιο τμήμα αυτού, όπως προγραμμάτιζε ο Δήμος Ιωαννιτών, καλώντας τον για άλλη μια φορά να επισπεύσει τις διαδικασίες και να παρουσιάσει ολοκληρωμένες μελέτες οι οποίες θα επαναξιολογηθούν από τη Διαχειριστική Αρχή της Περιφέρειας. «Η υπηρεσία μας μετά την πρώτη απόρριψη των προτάσεων του Δήμου περιμένει ακόμη από εκείνον την κατάθεση ολοκληρωμένων μελετών ώστε να επιλυθούν τα σημαντικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι κάτοικοι της συγκεκριμένης περιοχής», κατέληξε η Γενική Γραμματέας.Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/29/2010 12:16:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Κάτοικοι των Καρδαμιτσίων στην Γενική Γραμματέα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες