ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:19 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 19-04-2010

1.Κατά τις νυκτερινές ώρες της 16-04-2010 στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας άγνωστος-οι δράστης-ες εισήλθαν σε οικία ημεδαπού από ανασφάλιστο παράθυρο και αφού αρχικά αφαίρεσαν κλειδιά Ε.Ι.Χ. αυτοκινήτου ιδιοκτησίας του παθόντα στη συνέχεια αφαίρεσαν το όχημα που ήταν σταθμευμένο έξω από την οικία του. Προανάκριση για την κλοπή διενεργεί το Α.Τ. Σαγιάδας.

2.Την 18-04-2010 και ώρα 11.10΄ στο Καλπάκι Ιωαννίνων αστυνομικοί του Β΄ Τ.Σ.Φ. Δελβινακίου συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς γιατί μετέφεραν από κοινού προς το εσωτερικό της Χώρας με δύο Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητα επτά λαθρομετανάστες με...

τελικό προορισμό την Αθήνα, έναντι χρηματικής αμοιβής. Συνελήφθησαν επίσης δύο αλλοδαποί που επέβαιναν σε έτερο Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο και ενεργούσαν ως προπομποί.
Οι διακινητές και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ τα οχήματα κατασχέθηκαν από το Β΄ Τ.Σ.Φ. Δελβινακίου που διενεργεί την προανάκριση.

3.Την 17-04-2010 και ώρα 00.30΄ στη Σαγιάδα Θεσπρωτίας αστυνομικοί του Α΄ Τ.Σ.Φ. Φιλιατών συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς γιατί μετέφεραν από κοινού προς το εσωτερικό της Χώρας με Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο έναν λαθρομετανάστη με τελικό προορισμό την Κέρκυρα, έναντι χρηματικής αμοιβής.
Οι διακινητές και ο λαθρομετανάστης, που επίσης συνελήφθη οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε από το Α΄ Τ.Σ.Φ. Φιλιατών που διενεργεί την προανάκριση.

4.Την 18-4-2010 και ώρα 19.00΄ και 19.10΄ αντίστοιχα στην Πρέβεζα αστυνομικοί του Τ.Α. Πρέβεζας συνέλαβαν δύο αλλοδαπούς γιατί κατείχαν και διέθεταν προς πώληση παράνομα συνολικά (510) κλεψίτυπους – πλαστούς ψηφιακούς δίσκους αναπαραγωγής ήχου (CD) και εικόνας (DVD) στερούμενοι τιμολογίων αγοράς και αδείας μικροπωλητή.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Πρέβεζας ενώ οι κλεψίτυποι ψηφιακοί δίσκοι κατασχέθηκαν από το Τ.Α. Πρέβεζας που διενεργεί την προανάκριση.

5.Κατά το χρονικό διάστημα από 10-04-2010 έως 18-04-2010 στο Δ.Δ. Ποτιστικών του Δήμου Τζουμέρκων άγνωστος-οι δράστης-ες εισήλθαν σε οικία ημεδαπού αφού παραβίασαν πόρτα και αφαίρεσαν διάφορα αντικείμενα αξίας δύο χιλιάδων πεντακοσίων (2.500) ΕΥΡΩ.
Προανάκριση για την κλοπή διενεργεί το Α.Τ. Κατσικά.

6.Διακόσιοι ενενήντα επτά (297) συνολικά λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν κατά το χρονικό διάστημα από 16-04-2010 έως 18-04-21010, σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στην Χώρα τους.


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/19/2010 05:07:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , , , .

0 σχόλια for "ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΗΠΕΙΡΟΥ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες