ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:17 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Τοπικά προϊόντα του Νομού Ιωαννίνων, προβλήθηκαν στην Έκθεση «Γεύσεις & Ζωή».


Επιτυχημένη κρίνεται η συμμετοχή της Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Ιωαννίνων στην 1η Διαδραστική Έκθεση Ποιοτικής Διατροφής, Υγείας και Ποιότητας Ζωής «Γεύσεις & Ζωή», που πραγματοποιήθηκε στο Ζάππειο Μέγαρο. Στο περίπτερο της Ν.Α.Ι. φιλοξενήθηκαν επιχειρήσεις που παράγουν τοπικά προϊόντα, τα οποία είχαν τη δυνατότητα να γνωρίσουν και να απολαύσουν οι πολυπληθείς επισκέπτες της Έκθεσης.

Για τα παραγόμενα προϊόντα στο Νομό, αλλά και για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι επιχειρήσεις του κλάδου, είχε την ευκαιρία να ενημερώσει τον Υφυπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Μ. Καχριμάκη – κατά την...

επίσκεψή του στο περίπτερο της Ν.Α.Ι.- ο αντινομάρχης, αρμόδιος για τον Τουρισμό, κ. Γρηγόρης Βενέτης.
Συνοψίζοντας τις εντυπώσεις του από την Έκθεση, κ. Γρ. Βενέτης υπογράμμισε ότι από την μεγάλη προσέλευση επισκεπτών, η διοργάνωσή της αποδείχτηκε επιτυχημένη και χρήσιμη, δικαιώνοντας την επιλογή της Ν.Α.Ι. να συμμετέχει στοχευμένα σε επιλεγμένες εκθέσεις.
Αποτέλεσε – πρόσθεσε – μια πολύ καλή ευκαιρία προβολής των τοπικών προϊόντων του Νομού Ιωαννίνων, τα οποία ξεχωρίζουν από πλευράς ποιότητας, ευχόμενος παράλληλα όπως στην επόμενη διοργάνωση να λάβουν μέρος όλες οι επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στο Νομό μας, παράγοντας τοπικά προϊόντα.

• Την επόμενη εβδομάδα, η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση Ιωαννίνων, θα συμμετάσχει σε δύο ακόμη μεγάλες τουριστικές εκθέσεις, στο Τουριστικό Πανόραμα που θα πραγματοποιηθεί στο Ζάππειο από 22 μέχρι 25 Απριλίου 2010 και στη Λευκωσία από 23 έως 25 Απριλίου 2010. Με την ευκαιρία αυτή καλούνται οι ξενοδοχειακές – τουριστικές επιχειρήσεις του Ν. Ιωαννίνων που επιθυμούν να φιλοξενηθούν στο περίπτερο της Ν.Α.Ι., να το δηλώσουν μέχρι την ερχόμενη Τρίτη 20 Απριλίου 2010, στη Διεύθυνση Τουρισμού, τηλ. 26510 -87220 (κ. Μπάρκα )


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/17/2010 10:25:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Τοπικά προϊόντα του Νομού Ιωαννίνων, προβλήθηκαν στην Έκθεση «Γεύσεις & Ζωή»."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες