ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:23 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ο Βασίλης Ιωάννου στους Δήμους Φιλιππιάδας-Ανωγείου.


Βασίλης Ιωάννου: «Είμαστε αντίθετοι στην κατασκευή έργων χωρίς την εξασφάλιση των απαραίτητων πιστώσεων».

Επίσκεψη σε οδικά έργα που εκτελούνται με την ευθύνη της Νομαρχίας στους Δήμους Φιλιππιάδας και Ανωγείου, πραγματοποίησε ο Νομάρχης Πρέβεζας, κ. Βασίλης Ιωάννου. Μαζί του, ο Αντινομάρχης κ. Δημήτρης Κώστας, ο αντιπρόεδρος του Ν.Σ. κ. Χρήστος Αναγνώστου, καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες.

Κατά τη διάρκεια της περιοδείας, ο Νομάρχης και οι συνεργάτες του είχαν την ευκαιρία να συνεργαστούν με εκπροσώπους των Δήμων αλλά και...

αγροτοκτηνοτρόφους της περιοχής και να συζητήσουν μαζί τους την αντιμετώπιση διαφόρων προβλημάτων.
Ο κ. Ιωάννου επισκέφθηκε έργα που εκτελούνται ή σχεδιάζονται για τη βελτίωση της αγροτικής οδοποιίας στη Ρωμιά, στο Ριζοβούνι (περιοχή Αγ. Μαρίνας), στον Άγιο Γεώργιο, στον Κερασώνα και στα 5 πηγάδια.
Οι κατευθύνσεις που δόθηκαν προς τους αναδόχους των έργων αλλά και τους μηχανικούς που τα επιβλέπουν είναι να συντομευτεί η κατασκευή τους για να εξυπηρετηθούν οι αγρότες και οι κτηνοτρόφοι της περιοχής. Παράλληλα, ο Νομάρχης έδωσε οδηγίες για μελέτες και σε νέα τμήματα αγροτικής οδοποιίας, τα οποία θα γίνει προσπάθεια να ενταχθούν σε αντίστοιχα προγράμματα, όπως το «ΠΙΝΔΟΣ» ή το «Αλέξανδρος Μπαλτατζής».

Ένα σημαντικό για την περιοχή έργο αγροτικής οδοποιίας, το οποίο αποτελεί πάγιο αίτημα, και για το οποίο ο κ. Ιωάννου έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες, είναι η σύνδεση της περιοχής Ρωμιάς με τη Ν. Κερασούντα, το οποίο θα εξυπηρετήσει το σύνολο των κτηνοπτηνοτροφικών εγκαταστάσεων της περιοχής.
Στη συνέχεια, το κλιμάκιο επισκέφθηκε έργα που εκτελούνται στο βασικό και επαρχιακό οδικό δίκτυο της περιοχής, διαπίστωσε την πορεία εκτέλεσής τους, κατέγραψε νέα τμήματα, στα οποία χρειάζονται παρεμβάσεις και έδωσε συγκεκριμένες οδηγίες.
Το σημαντικότερο έργο στην περιοχή αφορά την κατασκευή του δρόμου που θα αποτελεί σύνδεση του Ανωγείου με την Αγ. Φανερωμένη. Πρόκειται για ένα έργο ενταγμένο στο πρόγραμμα «ΠΙΝΔΟΣ», το οποίο ήδη εκτελείται με γοργούς ρυθμούς και εντός του έτους προβλέπεται να ολοκληρωθεί.
Σημαντικά επίσης έργα που κατασκευάζονται και αναβαθμίζουν το οδικό δίκτυο της περιοχής των Δήμων Φιλιππιάδας και Ανωγείου, είναι η ολοκλήρωση της σύνδεσης Τσαγκαρόπουλου-Κλεισούρας, ο κόμβος στη διασταύρωση Γοργόμυλου προς Τσαγκαρόπουλο, οι νέοι ασφαλτοτάπητες στο δρόμο Κερασώνα-Βαθύ, αλλά και στα Δημοτικά Διαμερίσματα Παναγιάς και Νέας Κερασούντας.

Ο κ. Ιωάννου με την ευκαιρία, ενημέρωσε το Δήμαρχο Ανωγείου, κ. Παπατσίμπα, ότι ολοκληρώνεται η μελέτη βελτίωσης κατά τμήματα της 11ης επαρχιακής οδού (από Γυμνότοπο προς Γοργόμυλο-Πέντε Πηγάδια) και σύντομα θα κατατεθεί προς ένταξη στο ΕΣΠΑ. Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο, το οποίο θα βελτιώσει την οδική ασφάλεια της επαρχιακής οδού.
Τέλος, ο Νομάρχης και οι συνεργάτες του επισκέφθηκαν τον κόμβο της Πέτρας επί της Εθνικής οδού Πρέβεζας-Φιλιππιάδας, στον οποίο σύντομα με πόρους της Νομαρχίας θα γίνει πλήρης ηλεκτροφωτισμός.
Μετά την ολοκλήρωση της περιοδείας, ο κ. Ιωάννου ζήτησε από όλους τους συνεργάτες του να παρακολουθούν από κοντά την εξέλιξη των έργων και να ελέγχουν την πιστή εφαρμογή των εγκεκριμένων μελετών.
«Γίνεται μια πολύ καλή δουλειά από όλους, τόνισε χαρακτηριστικά ο Νομάρχης. Βελτιώνεται σημαντικά το σύνολο του οδικού δικτύου του νομού. Στόχος μας, είναι τα έργα που εκτελούνται να γίνονται μέσα στα προβλεπόμενα χρονοδιαγράμματα και να είναι ποιοτικά άρτια.

Παράλληλα, συνέχισε ο κ. Ιωάννου, δεν θα πρέπει να δημοπρατούμε έργα, χωρίς να έχουμε εξασφαλίσει το σύνολο των απαιτούμενων πιστώσεων. Οι πρακτικές που ακολουθούν κάποιοι να κατασκευάζουν έργα, χωρίς να έχουν εξασφαλιστεί εκ των προτέρων οι πόροι, δεν μας βρίσκουν σύμφωνους και δεν πρόκειται να τις ακολουθήσουμε.
Είναι άδικο, σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, να πληρώνουν τις δικές μας σκοπιμότητες οι κατασκευαστές των δημοσίων έργων, οι οποίοι ενώ εκτελούν κανονικά τα έργα, πληρώνονται μετά από χρόνια. Αυτό που θα πρέπει να επιδιώξουμε είναι όλα τα έργα που σχεδιάζουμε και εκτελούμε, αν είναι δυνατό, να παραδοθούν και να πληρωθούν μέσα στο 2010, πριν τη λήξη της θητείας μας».Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/23/2010 05:32:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ο Βασίλης Ιωάννου στους Δήμους Φιλιππιάδας-Ανωγείου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες