ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Κριτική για το επεισόδιο, ικανοποίηση από τις ανακοινώσεις για Δωδώνη από τον αυτόπτη μάρτυρα, Μάκη Χατζηεφραιμίδη.


Τα θλιβερά γεγονότα, την περασμένη Παρασκευή στον αρχαιολογικό χώρο της Δωδώνης κατά την επίσκεψη των μελών του Κεντρικού Αρχαιολογικού Συμβουλίου, στηλίτευσε με χθεσινές δηλώσεις του και ως αυτόπτης μάρτυρας ο επικεφαλής της παράταξης «Άπειρος Τόπος» Μάκης Χατζηεφραιμίδης, εκφράζοντας ταυτόχρονα και την ικανοποίηση του για τις ανακοινώσεις της Γ.Γ του υπουργείου Πολιτισμού για τη χρηματοδότηση του έργου αναστήλωσης του θεάτρου.

Η κριτική του είχε αποδέκτη και τη δημοτική αρχή του δήμου Δωδώνης για την συγκέντρωση των κατοίκων που...ξέφυγε και οδήγησε στην επίθεση κατά...

αρχαιολόγου, με αφορμή τις αυστηρές απαγορεύσεις της Α΄ προστασίας του χώρου, ενώ δεν παρέλειψε να τονίσει ότι οι φορείς του τόπου ελάχιστα έως καθόλου ασχολήθηκαν με το μνημείο του Κόσμου, όπως ονόμασε τη Δωδώνη.

Δεν χρειάζεται λαϊκισμός
«Ο λαϊκισμός στο μνημείο του Κόσμου δεν έχει καμιά θέση, απαιτείται υπευθυνότητα, γνώση και σεβασμός. Το ΚΑΣ και η Γ.Γ του υπουργείου Πολιτισμού στάθηκαν στο ύψος των περιστάσεων, ήρθαν να δουν και να πάρουν θέση για τις παρεμβάσεις που γίνονται στο μνημείο με βάση τις μελέτες που είχαν εκπονηθεί. Ανακοίνωσαν επίσης ότι μετά τις αποφάσεις του ΚΑΣ θα αρχίσει και η χρηματοδότηση του έργου, όσο ποσό κι αν χρειαστεί, ξεκινώντας από 3 εκ. ευρώ», σημείωσε ο κ. Χατζηεφραιμίδης και εξέφρασε την ικανοποίηση του για την εξέλιξη, θυμίζοντας ότι η παράταξη του πολλές φορές επισήμανε ότι όλοι πρέπει να ασχολούνται πρωτίστως με το μνημείο αυτό αλλά ελάχιστα το κάνουν.

Απαράδεκτη συμπεριφορά
Αναφερόμενος στο επεισόδιο, είπε ότι ορθώς η Γ.Γ του υπουργείου Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη στάθηκε δίπλα στους αρχαιολόγους και επιστήμονες που ασχολούνται με το μνημείο. «Η συμπεριφορά όμως, πρόσθεσε, των κατοίκων που κλήθηκαν και συγκεντρώθηκαν εκεί με ευθύνη του δήμου, προς το ΚΑΣ και τους αρχαιολόγους, δεν περιποιεί τιμή σε κανέναν, ήταν απαράδεκτη και ευτυχώς ήταν ελάχιστοι». Ο κ. Χατζηεφραιμίδης έπλεξε το εγκώμιο των αρχαιολόγων της ΙΒ΄ΕΠΚΑ, λέγοντας ότι ασχολούνται με σεβασμό με το μνημείο, νιώθουν ότι έχουν τεράστια ευθύνη για την προστασία και ανάδειξη του, «όμως η συμπεριφορά ελάχιστων πολιτών μας θλίβει τα μέγιστα, αν και ζητήθηκε και συγγνώμη». Καταλήγοντας κάλεσε την αρχαιολογική υπηρεσία να συνεχίσει με τον ίδιο ζήλο να προστατεύει το μνημείο, να κάνει τις παρεμβάσεις εκείνες που θα τις υποδείξει το ΚΑΣ , με τη ελπίδα ότι σύντομα να αποδοθεί ένα μνημείο στους πολίτες του Κόσμου, έχει να κερδίσει και η περιοχή και οι κάτοικοι της.

Πηγή Νέοι Αγώνες Ηπείρου


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/27/2010 12:04:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Κριτική για το επεισόδιο, ικανοποίηση από τις ανακοινώσεις για Δωδώνη από τον αυτόπτη μάρτυρα, Μάκη Χατζηεφραιμίδη."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες