ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:22 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Κομπίνα με την…πρόβλεψη καρκίνου- Την παρέμβαση του Εισαγγελέα ζήτησε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου.


Θύματα απατεώνων έχουν πέσει δεκάδες Γιαννιώτες το τελευταίο διάστημα. Κάποιοι έστησαν μία χρυσοφόρα επιχείρηση και πουλώντας εκδούλευση καταφέρνουν να αποσπούν σημαντικά χρηματικά ποσά.

Σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πληροφορίες, εδώ και αρκετές ημέρες, άγνωστοι εμφανίζονται ως αντιπρόσωποι γνωστής εταιρίας που δραστηριοποιείται στον χώρο των φαρμάκων και της ιατρικής. Παρουσιάζουν μία νέα μέθοδο, ουσιαστικά μία εξέταση σάλιου, μέσω της οποίας μπορούν να προβλέψουν αν ο συγκεκριμένος άνθρωπος έχει πιθανότητες και πόσες να...

νοσήσει από καρκίνο.
Φυσικά πρόκειται για μία μεγάλη απάτη, την οποία όμως αρκετοί την έχουν πληρώσει ακριβά, καθώς τα ποσά που έχουν ζητηθεί από τους ευκολόπιστους πλησιάζουν τα διακόσια ευρώ.
Η επιχείρηση φαίνεται ότι έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις, καθώς, σύμφωνα με πληροφορίες αρκετές είναι οι καταγγελίες που έφτασαν και στον Ιατρικό Σύλλογο Ιωαννίνων.
Φυσικά η εταιρία, αντιπρόσωποι της οποίας εμφανίζονται οι περιφερόμενοι προφήτες, δεν έχει καμία γνώση και καμία εμπλοκή στην υπόθεση αυτή. Ούτως ή άλλως η μοναδική εξέταση που μπορεί να γίνει με δείγμα σάλιου είναι αυτή για την ταυτοποίηση DNA.
Δυστυχώς μέχρι σήμερα μέθοδος πρόβλεψης καρκίνου δεν υπάρχει και η ίαση των ασθενών παραμένει μεγάλο στοίχημα για τους επιστήμονες όλου του κόσμου.
Αυτό όμως δεν εμποδίζει κάποιους να στήνουν επιχειρήσεις και να πουλάνε ελπίδες.

Τις πληροφορίες για την δράση των περιφερόμενων...μάγων επιβεβαίωσε πλήρως ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Ιωαννίνων Κώστας Καρέντζιος, ο οποίος μάλιστα ζήτησε και την παρέμβαση του Εισαγγελέα. Ο ίδιος έγινε αποδέκτης πληροφοριών από συναδέλφους του, στους οποίους απευθύνθηκαν κάποιοι πελάτες τους για να ζητήσουν πληροφορίες σχετικές με τη νέα μέθοδο πρόβλεψης του καρκίνου. Ο κ. Καρέτζιος επικοινώνησε με την εταιρία της οποίας παρουσίαζονταν οι άγνωστοι ως αντιπρόσωποι, η οποία φυσικά δεν έχει καμία ανάμειξη με την υπόθεση αυτή. Μάλιστα χθες το βράδυ η εταιρία απάντησε και εγγράφως στον Ιατρικό Σύλλογο, ότι δεν γνωρίζει τίποτα και αναμένεται να κινήσει περαιτέρω το θέμα.

Πηγή Εpirus postBookmark and Share
Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/22/2010 09:38:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Κομπίνα με την…πρόβλεψη καρκίνου- Την παρέμβαση του Εισαγγελέα ζήτησε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες