ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:28 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Στον Εισαγγελέα κομπίνα με τον Αναπτυξιακό.


Κομπίνα, προκειμένου να εισπράξουν χρήματα από τον Αναπτυξιακό Νόμο επιχείρησαν να στήσουν δύο επενδυτές που δραστηριοποιούνται και σε άλλους τομείς στο Νομό Ιωαννίνων, αλλά θα κληθούν πολύ σύντομα από τον Εισαγγελέα για να δώσουν τις απαραίτητες εξηγήσεις.

Η επένδυσή τους είναι ενταγμένη στον Αναπτυξιακό Νόμο, όμως, προφανώς οι οικονομικές δυσκολίες που αντιμετωπίζουν, λόγω και των μεγάλων ανοιγμάτων στην αγορά, δεν τους επιτρέπει την εκτέλεσή της στους προβλεπόμενους ρυθμούς. Όμως ήθελαν να εισπράξουν τα χρήματα και με έναν πρωτότυπο τρόπο προσπάθησαν να το κάνουν στην τράπεζα με την οποία...

συνεργάζονται.

Παρουσίασαν λοιπόν πλαστογραφημένη όμως την έκθεση ελέγχου των ελεγκτών της Περιφέρειας Ηπείρου, η οποία έφερε ακόμη και τις υπογραφές των ελεγκτών που είχαν χρεωμένη την επένδυση.
Η πλαστογράφηση αποκαλύφθηκε σχεδόν τυχαία. Υπάλληλος της τράπεζας επικοινώνησε με την αρμόδια υπηρεσία της Περιφέρειας Ηπείρου προκειμένου να ζητήσει κάποιες διευκρινίσεις. Ο υπάλληλος της Περιφέρειας έπεσε στην κυριολεξία από τα σύννεφα όταν άκουσε να του μεταφέρουν τα στοιχεία της υποτιθέμενης έκθεσης ελέγχου και ζήτησε να του αποσταλεί το έγγραφο. Όταν αυτό έγινε διαπιστώθηκε η πλαστότητά του και η πληρωμή των επενδυτών φυσικά μπλόκαρε.

Ωστόσο το θέμα δεν έμεινε δεν εκεί. Ενημερώθηκε η προϊσταμένη αρχή και χθες ο φάκελος απεστάλη στον Εισαγγελέα. Μάλιστα η διαβίβαση αυτή έγινε με καθυστέρηση και αφού υπάλληλοι και υψηλοί υπηρεσιακοί παράγοντες τόνιζαν ότι αν δεν γίνει δια της προβλεπόμενης οδού - από την Γενική Γραμματέα δηλαδή- θα το πράξουν οι ίδιοι.
Η εν λόγω επένδυση είναι ύψους ενάμισι εκατομμυρίου περίπου και η επιδότηση από τον Αναπτυξιακό φτάνει στις εφτακόσιες χιλιάδες.

Πηγή Εpirus post


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/28/2010 08:54:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Στον Εισαγγελέα κομπίνα με τον Αναπτυξιακό."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες