ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Στον Πάγκαλο για τον ΧΥΤΑ….


Μπορεί κατά την συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου η Γενική Γραμματέας να ανακοίνωσε ότι θα συνεχιστεί και θα ολοκληρωθεί ο ΧΥΤΑ στο Ελληνικό, φαίνεται όμως ότι από τα λόγια στην πράξη, η απόσταση είναι μεγάλη.

Κι αυτό γιατί στην ουσία δεν έγινε απολύτως τίποτα ώστε να ανοίξει ο δρόμος και να μπορέσει ο εργολάβος να συνεχίσει την κατασκευή του έργου. Και πραγματικά αξιοπερίεργη η καθυστέρηση της πολιτείας όταν αυτή πληρώνεται, στοιχίζει δηλαδή στον Έλληνα πολίτη εν μέσω κρίσης, πάνω από δεκαπέντε χιλιάδες ευρώ ημερησίως. Οι Δήμοι Κατσανοχωρίων και Παμβώτιδας δεν προχώρησαν μέχρι τώρα στην...

Γενική Συνέλευση κατοίκων, όπως είχαν δεσμευτεί και δείχνουν να μην βιάζονται να το κάνουν, δίνοντας έτσι σε πολλούς το δικαίωμα να υποστηρίζουν ότι με τον ΧΥΤΑ παζαρεύουν το νέο Δήμο που θα προκύψει και μπορεί τελικά να αποτελείται μόνο από τους δύο.
Η Επιτροπή Αγώνα των κατοίκων ουσιαστικά τηρεί σιγή ιχθύος, ενώ όλα τα στελέχη του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Ιωαννίνων κάνουν σαν να μην συμβαίνει τίποτα.
Ο ανάδοχος του έργου έχει απευθυνθεί εγγράφως στην Περιφέρεια Ηπείρου ζητώντας οδηγίες, όμως απάντηση δεν υπήρξε κατά τους δύο μήνες περίπου που δεν έχει επαφή με το εργοτάξιο.
Έτσι, σύμφωνα με απολύτως έγκυρες πηγές, απευθύνθηκε εγγράφως στον Αντιπρόεδρο της Κυβέρνησης Θεόδωρο Πάγκαλο. Στην επιστολή του αναφέρεται αναλυτικά στο ιστορικό της υπόθεσης και ζητά από την Κυβέρνηση να του γνωστοποιηθεί η απόφαση για το τι μέλλει γενέσθαι.

Φυσικά κανένας δεν μπορεί να προβλέψει την αντίδραση του εκρηκτικού αντιπροέδρου της Κυβέρνησης, όμως είναι τουλάχιστον προκλητικό το ελληνικό δημόσιο, την ώρα που κάνει περικοπές από παντού, να καταβάλλει αποζημίωση της τάξης των δεκαπέντε χιλιάδων ευρώ ημερησίως στον εργολάβο, επειδή δεν έχει την βούληση να εφαρμόσει τις αποφάσεις.

Πηγή Εpirus post


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/27/2010 12:22:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Στον Πάγκαλο για τον ΧΥΤΑ…."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες