ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:25 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Υλοποίηση του έργου «Βελτίωση ασφαλτόστρωση επαρχιακού δρόμου εντός Δ.Δ.Καμπής Δήμου Ξηροβουνίου από την Ν.Α. Άρτας».


Ο Νομάρχης Άρτας κ. Γεώργιος Παπαβασιλείου, συνοδευόμενος από τον Δ/ντη Τεχνικών Υπηρεσιών κ.Οικονομίδη Χρήστο και τον Δ/ντη Προγραμματισμού κ.Τσιρογιάννη Χρήστο, επισκέφθηκε την 21-4-2010 το Δ.Δ.Καμπής όπου ενημερώθηκε επιτόπου για την πορεία εργασιών του έργου «Βελτίωση ασφαλτόστρωση επαρχιακού δρόμου εντός Δ.Δ.Καμπής Δήμου Ξηροβουνίου μετ' απαλλοτριώσεων» προϋπολογισμού 400.000 €, το οποίο υλοποιείται από την Νομαρχία Άρτας.

Με το εν λόγω έργο προβλέπεται να γίνει βελτίωση του υφιστάμενου οδικού δικτύου εντός του οικισμού της Καμπής συνολικού μήκους...

περίπου 550μ (από κόμβο Αμμοτόπου μέχρι τα καφενεία στο κέντρο του χωριού).
Συγκεκριμένα θα πραγματοποιηθούν:
• Διαπλάτυνση του συγκεκριμένου κομματιού, έτσι ώστε ο δρόμος να έχει τελικό πλάτος 10,00μ. (4,00μ έκαστο ρεύμα και 1,00μ κάθε πεζοδρόμιο).
• Κατασκευή τεχνικών έργων (ρείθρα, φρεάτια ομβρίων, πλακοστρώσεις πεζοδρομίων, περιφράξεις, κιγκλιδώματα κ.α.)
• Ασφαλτόστρωση του νέου οδοστρώματος.
• Διαγράμμιση της οδού και τοποθέτηση σήμανσης όπου απαιτείται.

Το έργο θα ολοκληρωθεί τον Σεπτέμβριο του τρέχοντος έτους και στην συνέχεια θα δρομολογηθούν οι διαδικασίες υλοποίησης και του επόμενου τμήματος μέχρι την παράκαμψη Άρτας-Φιλιππιάδας.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/25/2010 09:15:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Υλοποίηση του έργου «Βελτίωση ασφαλτόστρωση επαρχιακού δρόμου εντός Δ.Δ.Καμπής Δήμου Ξηροβουνίου από την Ν.Α. Άρτας»."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες