ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:28 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Δήλωση του Βουλευτή Θεσπρωτίας Χρήστου Κατσούρα για το ΔΝΤ και τον μηχανισμό στήριξης.


Μετά τη συνεδρίαση της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ και τις τελευταίες εξελίξεις στο μέτωπο της οικονομίας ο κ. Κατσούρας προβαίνει στην ακόλουθη δήλωση:

Η αναγκαστική προσφυγή στο μηχανισμό στήριξης ΕΕ και ΔΝΤ που ανακοίνωσε ο πρωθυπουργός της χώρας Γ. Παπανδρέου αποτελεί την έναρξη της τελευταίας πράξης μίας αττικής τραγωδίας. Λάθη, παραλείψεις και παθογένειες δεκαετιών και μία σειρά από εγκληματικές επιλογές κατά την τελευταία διακυβέρνηση του τόπου μας οδήγησαν ως εδώ.

Η ίδια η προσφυγή, ως γεγονός, κυρώνει τη χρεοκοπία του μεταπολιτευτικού πολιτικού μοντέλου και, ταυτόχρονα, σηματοδοτεί το τέλος του. Ελπίζω και εκτιμώ ότι θα ακολουθήσει η κάθαρση, αλλά και η απόδοση ευθυνών. Γιατί οι ευθύνες πρέπει κάποτε να προσωποποιούνται και οι υπαίτιοι να λογοδοτούν, ενώπιον του...

ελληνικού λαού και προφανώς της Δικαιοσύνης. Φτάνει πια η καραμέλα της ανάληψης πολιτικών ευθυνών που σε τελική ανάλυση αποτελεί το άλλοθι της ατιμωρησίας.
Πέραν αυτού, στην επώδυνη –και μακρά- περίοδο που θα ακολουθήσει, οι επιμέρους προσωπικές ή ομαδικές δυναμικές, είναι εθνική αναγκαιότητα να συστοιχηθούν και να συγκροτήσουν μία ισχυρή δύναμη ελπίδας.

Για να αποκατασταθεί η εικόνα του Ελληνισμού. Για μία ριζική ανατροπή της κατεστημένης πολιτικής με παράλληλη αναδιάρθρωση της παραγωγικής διαδικασίας.
Για να συγκροτήσουμε επιτέλους ένα νέο μοντέλο με στοχευμένες δράσεις που θα αφορά την κοινωνική ανάπτυξη και όχι την οικονομική μεγέθυνση.

Για να περιορίσουμε την ανισότητα, την ανασφάλεια και τον αποκλεισμό που επιβάλλουν συχνά οι «αυτορρυθμιζόμενες αγορές», όταν έχουν το πάνω χέρι. Για να αποδείξουμε ότι η Πολιτική δεν ακολουθεί μονόδρομους. Το νέο ταξίδι δεν θα είναι εύκολο. Αλλά αξίζει να βάλουμε τα δυνατά μας. Άλλωστε «το μόνο σίγουρο που έχουμε είναι το μέλλον, γιατί το παρελθόν αλλάζει διαρκώς».


Bookmark and Share
Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/28/2010 05:28:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Δήλωση του Βουλευτή Θεσπρωτίας Χρήστου Κατσούρα για το ΔΝΤ και τον μηχανισμό στήριξης."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες