ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Συναυλία από το Μουσικό Σχολείο Άρτας σε σύμπραξη με το μουσικό σύνολο Κρουστών του Πειραματικού Μουσικού Σχολείου Αγρινίου.


Την Τετάρτη 5 Μαΐου στον «ΣΚΟΥΦΑ»

Το μουσικό Σχολείο Άρτας, με ανακοίνωσή του, που υπογράφει ο Δ/ντής του κ. Απόστολος Κόκκινος, πληροφορεί το κοινό και ιδιαίτερα τους γονείς και τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης των δημοτικών σχολείων της ευρύτερης περιοχής για τα παρακάτω:

Προσκαλεί τους μαθητές της ΣΤ΄ τάξης των δημοτικών σχολείων να προσέλθουν στην εκδήλωση που διοργανώνει το Μουσικό Σχολείο Άρτας την Τετάρτη 5-5-2010 στην αίθουσα του συλλόγου «ΣΚΟΥΦΑΣ” όπου θα παρακολουθήσουν την...

συναυλία του μουσικού συνόλου του σχολείου μας σε σύμπραξη με το μουσικό σύνολο Κρουστών του Πειραματικού Μουσικού Σχολείου Αγρινίου.

-Στην εκδήλωση αυτή θα δοθεί η δυνατότητα στους γονείς και τους μαθητές να πληροφορηθούν για τη μαθητική ζωή στα μουσικά σχολεία και τις προϋποθέσεις φοίτησης ή κατάταξης σε αυτά, καθώς επίσης και για την δυνατότητα επιλογής σπουδών μετά την αποφοίτησή τους.
-Όσοι μαθητές επιθυμούν να φοιτήσουν στην Α΄ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Άρτας το σχολικό έτος 2010-11, πρέπει να κάνουν αίτηση στο Μουσικό Σχολείο από 17 έως και 31 Μάη 2010.
- Όσοι μαθητές επιθυμούν να εγγραφούν στη Β΄ Γυμνασίου του Μουσικού Σχολείου Άρτας μπορούν να το πράξουν, αν δώσουν εξετάσεις κατάταξης 1-11 Σεπτέμβρη σε ύλη θεωρητικών μουσικών μαθημάτων που διδάχτηκε το σχολικό έτος 2009-10»

Πηγή Ηχώ Άρτας.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/26/2010 09:23:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Συναυλία από το Μουσικό Σχολείο Άρτας σε σύμπραξη με το μουσικό σύνολο Κρουστών του Πειραματικού Μουσικού Σχολείου Αγρινίου."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες