ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:28 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Οι "μεγάλοι" πολιτικο-δημοσιογραφο-τέτοιοι και τα "blog" τους.


Είδα σε κάποιο από τα λεγόμενα "μεγάλα blog", με τα εκατομμύρια κλίκ, ένα άρθρο σχετικό με τις νέες προκλήσεις των Αλβανών. Ένα "θέμα" που ανάρτησε και το ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ αλλά και άλλα blog και site της Ηπείρου.

Γράφει όλο το άρθρο μια χαρά και στο τέλος (προς τιμήν του) γράφει και την πηγή του με link ( που κατά τη γνώμη μου και αυτό είναι λάθος επίτηδες), μια ημερήσια εφημερίδα των Ιωαννίνων.

Όλα καλά και όλα άγια μέχρι εδώ. Αυτό που θέλω να ρωτήσω τον κύριο μεγαλο...τέτοιo:

-Στην καθημερινή σας ενημέρωση φίλτατε, εκτός από όλες τις ηλεκτρονικές εφημερίδες-Ελληνικές και ξένες-, εκτός από όλα τα blog και site, διαβάζετε και τον επαρχιακό ηλεκτρονικό τύπο όλης της Ελλάδας;
-Μήπως σας έστειλε το θέμα κάποιο "περιφερειακό" blog;(Φυσικά προς αναγνωσιμότητα και διαφήμισή του.)
-Μήπως (στην χειρότερη των περιπτώσεων) διαβάσατε εσείς ή κάποιος συνεργάτης σας αυτό το θέμα σε κάποιο "περιφερειακό" blog ή site; (που τελικά ίσως να μην είναι και τόοοοσο "περιφερειακό";)


Φυσικά και δεν σας υποχρεώνει κανείς, αλλά είναι κακό φίλτατε μεγαλο...τέτοιε να αναγράψετε, εκτός την αρχική πηγή και που το είδατε ή ποιος σας το έστειλε;
Τι φοβάστε;
-Μήπως χάσετε την υπόληψή σας ότι διαβάζετε "περφερειακά" blogs;
-Μήπως χάσετε τους αναγνώστες σας;
-Η μήπως κάνετε "μαύρη" διαφήμιση σε κάποιον πιο "μικρό" από εσάς; (Γιατί συνηθίζεται να προβάλετε blog ίδιας ιδεολογίας και κύκλου σας.)
-Και τέλος... Αλήθεια γιατί εσείς οι μεγαλο-πολιτικο-δημοσιογραφο-τέτοιοι ασχολείστε με τα blogs και δεν στήνετε ένα "μεγάλο" site, αφού έχετε βρεί τρόπους και πληρώνεστε;

Εκ των αποτελεσμάτων και των...αντιδράσεων θα εξαρτηθεί αν θα επανέλθω ή όχι.
adminBookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/28/2010 08:21:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

3 σχόλια for "Οι "μεγάλοι" πολιτικο-δημοσιογραφο-τέτοιοι και τα "blog" τους."

 1. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ADMIN ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟ "ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ" ΕΜΕΙΣ ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ BLOGGER ΚΑΙ ΟΧΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΙ...
  ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ
  ΚΑΛΟ ΚΟΥΡΑΓΙΟ
  Η ΑΞΙΑ ΣΑΣ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΗΘΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ή ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ BLOG
  Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ (ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΦΥΣΙΚΑ) ...

 2. Δεν ξέρω, ούτε θέλω να μάθω, σε ποιον αναφέρεσαι αγαπητέ συμοπατριώτη, αλλά είναι αρκετοί αυτοί που κατατάσσουν τις πηγές εξιόλογων ιστολογίων της επαρχίας και όχι μόνο, σε υποδεέστερη θέση, λες και αυτοί οι καθημερινοί αγωνιστές της πληροφόρησης με τα ιστολόγια και τα μέσα που διαθέτουν θα κλέψουν το "ψωμί" κανενός. Όλοι, ή για να ακριβολογούμε, οι περισσότεροι ερασιτέχνες είναι και η μόνη αμοιβή τους είναι η αναγνώριση, την οποία όλοι οι άνθρωποι επιζητούν.
  Χαιρετισμούς στην ωραία Ήπειρο.
  Καλή δύναμη!
  Φιλικά

 3. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΜΕΡΙΚΟΙ-ΜΕΡΙΚΟΙ ΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ...ΧΑΖΟΙ.
  ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες