ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:27 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Πασχαλινό Αντάμωμα του Ηπειρώτικου Συλλόγου «ΔΩΔΩΝΗ» του Düsseldorf.



Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Πασχαλινό Αντάμωμα του Ηπειρώτικου Συλλόγου «ΔΩΔΩΝΗ» του Ντύσσελντορφ που πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 10 Απριλίου Ελληνορθόδοξο Ενοριακό Κέντρο του Düsseldorf.

Ο Πρόεδρος του Ηπειρώτικου Συλλόγου Ντύσσελντορφ κ. Ιωάννα Αθανασίου καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και τους ευχαρίστησε για τη συμμετοχή τους και την εμπιστοσύνη που δείχνουν στο νέο και ανανεωμένο Δ.Σ. του Συλλόγου και τόνισε ότι καλεί όλους τους Ηπειρώτες του Ντύσσελντορφ και της περιοχής να...

πλαισιώσουν το Σύλλογο για να μπορέσουν όλοι μαζί να τον αναβαθμίσουν. Κατόπιν το λόγο πήρε ο Πρωτοπρεσβύτερος του Οικουμενικού Θρόνου, πατέρας κ. Ιωάννης Ψαράκης ο οποίος αναφέρθηκε στα ήθη και τα έθιμα του Πάσχα που πρέπει, ως κόρη οφθαλμού, εμείς οι Έλληνες της διασποράς να διαφυλάττουμε.

Στο χαιρετισμό του ο Υπεύθυνος Τύπου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού και Γενικός Γραμματέας της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης κ. Σπύρος Κωσταδήμας μετέφερε τις πασχαλινές ευχές τόσο του γνωστού στο Ντύσσελντορφ Προέδρου του Παγκοσμίου Συμβουλίου Ηπειρωτών Εξωτερικού κ. Χρυσόστομου Δήμου καθώς και του Προέδρου της Πανηπειρωτικής Ομοσπονδίας Ευρώπης κ. Ηλία Γαλανού και ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους για τις δύο εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα και αφορούν τη νεολαία μας: Β΄ Συνέδριο Νεολαίας Ηπειρωτών Ευρώπης στις 16 του Μάη στη Φραγκφούρτη και στο Α΄ Παγκόσμιο Συνέδριο Νεολαίας Ηπειρωτών Εξωτερικού.

Στη συνέχεια η Γραμματέας του Συλλόγου κ. Αλεξία Μυριούνη μίλησε για τα έθιμα του Πάσχα όπως αναφέρονται στην νεοελληνική λογοτεχνία και μαθητές διάβασαν αποσπάσματα από Πασχαλινά διηγήματα. Τέλος τα παιδικά χορευτικά συγκροτήματα του συλλόγου παρουσίασαν παραδοσιακούς χορούς. Κλείνοντας το πρόγραμμα ο Σύλλογος πρόσφερε στον κ. Βασίλη Καπούτση , ο οποίος το καλοκαίρι επιστρέφει στην Ελλάδα, τιμητική διάκριση για την πενταετή προσφορά του στο Σύλλογο ως χοροδιδάσκαλος. Κατά τη διάρκεια της βραδιάς μοιράστηκαν από το Σύλλογο κόκκινα αυγά και παραδοσιακό τσουρέκι.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο πρόεδρος του Ηπειρώτικου Συλλόγου Κολωνίας κ. Βασίλειος Ροκάς, ο επιχειρηματίας κ. Θωμάς Μποροδήμος, πρώην ταμίας της Ομοσπονδίας και μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου, ο γιατρός κ. Χριστόδουλος Φώνιας, στελέχη άλλων ομογενειακών οργανώσεων και πολλοί εκπαιδευτικοί. Το γλέντι συνεχίστηκε μέχρι τις πρωινές ώρες.

Πηγή Ηpeiros gr



Bookmark and Share



Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/27/2010 10:29:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το Πασχαλινό Αντάμωμα του Ηπειρώτικου Συλλόγου «ΔΩΔΩΝΗ» του Düsseldorf."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες