ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:26 Απριλίου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

MEDIC EXPO '10: Δυναμική παρουσία από τη Γραμμή Ζωής.Με επιτυχία ολοκλήρωσε το Κοινωφελές Μη Κερδοσκοπικό Σωματείο Τηλεειδοποίησης & Βοήθειας στο Σπίτι Γραμμή Ζωής, την τριήμερη παρουσία του στη Διεθνή Ιατρική Έκθεση «MEDIC EXPO 2010», η οποία πραγματοποιήθηκε από τις 23 – 25 Απριλίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Αττικής Helexpo Palace.

Η Έκθεση διοργανώθηκε για 5η συνεχή χρονιά, με τη συμμετοχή 20 χωρών, και ήταν η 3η φορά που η ΜΚΟ Γραμμή Ζωής έλαβε δυναμικά μέρος με ενημερωτικό περίπτερο και εθελοντές, οι οποίοι πληροφορούσαν τους εκατοντάδες επισκέπτες για...

την αποστολή, τις δράσεις και το διευρυμένο κοινωνικό έργο της οργάνωσης.

Στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που πρόβαλε η έκθεση, διοργανώθηκε το 1ο Διεθνές Συνέδριο «Υγεία για Όλους», στο πρόγραμμα ομιλιών του οποίου συμμετείχε η Γραμμή Ζωής με την ενότητα «Κοινωνική Αλληλεγγύη & Τρίτη Ηλικία». Ο πρόεδρος του κοινωφελούς σωματείου, κ. Γερ. Κουρούκλης αναφέρθηκε στη δυναμική που αναπτύσσεται γύρω από την έννοια της κοινωνικής οικονομίας σε διεθνές και εγχώριο επίπεδο, στα οικονομικο-κοινωνικά οφέλη που απορρέουν από τη λειτουργία της και στον κρίσιμο ρόλο που έχουν να διαδραματίσουν οι Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις ως βασικοί μέτοχοι σε αυτό το μοντέλο ανάπτυξης.

Από την πλευρά του, ο ψυχίατρος και Διευθυντής του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο.Τ.Α., κ. Σωτ. Παπασπυρόπουλος, υπογράμμισε μεταξύ άλλων την ανάγκη ελέγχου-αξιολόγησης και παροχής ουσιαστικού κοινωνικού έργου από πλευράς Τοπικής Αυτοδιοίκησης και ΜΚΟ ώστε να βελτιωθούν οι υπηρεσίες προς τα ηλικιωμένα άτομα, να ενδυναμωθεί η κοινωνική συνοχή και να επιταχυνθεί ο απεγκλωβισμός της χώρας από την οικονομική κρίση. Με τη σειρά τους, οι ψυχολόγοι της ΜΚΟ Γραμμή Ζωής, Πανωραία-Μαρία Δεληγιάννη και Άρτεμις Κουτρούμπα αναφέρθηκαν με εύληπτο τρόπο στα ψυχοκοινωνικά προβλήματα της 3ης Ηλικίας. Σημειώνεται ότι η έκθεση τέθηκε υπό την Αιγίδα του Υπουργείου Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, του Διαδημοτικού Δικτύου Υγείας & Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ο.Τ.Α. και του Μεσογειακού Forum για την Υγεία & το Περιβάλλον.


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 4/26/2010 03:01:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "MEDIC EXPO '10: Δυναμική παρουσία από τη Γραμμή Ζωής."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες