ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:16 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Σπάνιο συλλεκτικό ιστορικό λεύκωμα 180 εφημερίδων.

ΠΟΛΕΜΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ : 1940 - 1944
Πρόκειται περί ανεκτίμητης και μοναδικής ιστορικής συλλογής, Ελληνικών εφημερίδων που κατέγραψαν την ιστορία του Β΄ παγκοσμίου πολέμου.

180 και πλέον πλήρη φύλλα ανατυπωμένων εφημερίδων της εποχής (ακριβή αντίγραφα των πρωτοτύπων σε σχήμα και περιεχόμενο), πραγματεύονται τα ιστορικά γεγονότα που ξεκινούν με την κήρυξη του Ελληνο-ιταλικού πολέμου την 28η Οκτωβρίου 1940 και καταλήγουν στην χαρμόσυνη είδηση της απελευθέρωσης το 1944. Η τετράχρονη εκείνη περίοδος (που δεν αφορά μόνο την Ελλάδα) αποτυπώνεται ζωντανά και αυθεντικά μέσα απ΄ τις εν λόγω εφημερίδες (ποικίλων πολιτικών πεποιθήσεων) και ο...

σημερινός αναγνώστης έχει την ευκαιρία να ζήσει τον παλμό, την αγωνία, τις δυσκολίες, τον προβληματισμό, αλλά και το πείσμα για ελευθερία που διακατείχε πολίτες και λαούς.

Ανταποκριτές και φωτογράφοι μεταφέρουν μέσα απ΄
τα χαρακώματα, τις εξελίξεις των πολεμικών επιχειρήσεων, καθώς και άλλοι σχολιαστές καταγράφουν τις συνθήκες της κατοχής και την καθημερινότητα της ζωής (εξαθλίωση, πείνα, δελτία σίτισης, διωγμοί, στερήσεις κλπ.).
Η συλλεκτική συλλογή του ΠΟΛΕΜΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ είναι φόρος τιμής και δόξας, σε όλους τους Έλληνες που έζησαν εκείνα τα σκληρά χρόνια και αγωνίστηκαν για την Ελευθερία.
ΥΓ. Η ολοκληρωμένη συλλογή του "Π.Τ.", αποτελείται από 180 + ανατυπωμένες εφημερίδες του 1940 – 1944, επιμερισμένες σε 52 τεύχη. Κά
θε τεύχος περιλαμβάνει επιπλέον 4σέλιδη αναφορά για συγκεκριμένη περίοδο, συμπληρωματικό ιστορικό υλικό και κατά περίπτωση επίκαιρες φωτογραφίες και αφίσες.

Η συλλογή αρχειοθετείται σε 4 επιμελημένες λειτουργικές θήκες.

Διατίθεται κατ' αποκλειστικότητα
και μόνον με 136 €.
+ 10 € έξοδα αποστολής.

Δώρο 4 Θήκες Αρχειοθέτησης.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/16/2010 09:45:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

2 σχόλια for "Σπάνιο συλλεκτικό ιστορικό λεύκωμα 180 εφημερίδων."

  1. ΓΕΙΑ ΣΟΥ ΦΑΝΗ. ΟΜΟΡΦΟ ΤΟ maximoum

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες