ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:31 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ο Νομάρχης Άρτας στο 3ης Συνέδριο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΗΠΕΙΡΟΥ.


Στις εργασίες της 3ης Συνεδρίασης της Επιτροπής Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΗΠΕΙΡΟΥ 2007-2013 που πραγματοποιήθηκε στη Λάρισα την Πέμπτη 27-5-2010 συμμετείχε ο Νομάρχης Άρτας Γιώργος Παπαβασιλείου.

Τα θέματα που κυριάρχησαν στην συνεδρίαση αφορούσαν την πρόοδο υλοποίησης του «ΕΠ Θεσσαλίας -Ηπείρου –Στερεάς Ελλάδας 2007-2013» καθώς και τις ενέργειες που θα πρέπει να αναληφθούν προκειμένου να επιταχυνθεί ο...

ρυθμός ένταξης και υλοποίησης των έργων.
Στα πλαίσια αυτά αποφασίσθηκε να δημιουργηθεί ανά Περιφέρεια μια ειδική ΣΑΜΠ (Συλλογικές Αποφάσεις Μελετών Περιφέρειας) προκειμένου να εξασφαλιστεί η χρηματοδότηση εκπόνησης ή επικαιροποίησης μελετών ωρίμανσης έργων για υπαγωγή τους στο ΕΣΠΑ.
Οι μελέτες που θα επιλεγούν θα πρέπει κατά προτεραιότητα να διασφαλίζουν τις ελάχιστες προϋποθέσεις των κριτηρίων και να αφορούν έργα όπως:
--- Έργα Περιβάλλοντος που θα καλύπτουν τις απαιτήσεις της οδηγίας 91/271 για τη επεξεργασία υγρών αποβλήτων
--- Υποδομών Υγείας – Πρόνοιας
--- Υποδομών Παιδείας
--- Οδικών μεταφορών και υποδομών με υψηλό αναπτυξιακό αποτέλεσμα.
Από την πλευρά της ΝΑ Άρτας προτάθηκαν συνολικά οκτώ προτάσεις ωρίμανσης μελετών που αφορούν:


α/α Αντικείμενο Μελέτης Εκτιμώμενο κόστος μελέτης
1 Κατασκευή Γυμνασίου Αγ. Σπυρίδωνα Δ. Φιλοθέης 200.000 €
2 Παράκαμψη οικισμού Κτιστάδων Δ. Αγνάντων 100.000 €
3 Βελτίωση δρόμου Λουτρότοπος - Κομμένο 80.000 €
4 Συνέχιση δρόμου Στρογγυλόκαμπος - Ρετσιανά 60.000 €
5 Εμπλουτισμός νερού διώρυγας άρδευσης περιοχής Περάνθης - Λουτρότοπου - Κομμένου 100.000 €
6 Επέκταση αρδευτικού δικτύου Γραμμενίτσας 100.000 €
7 Επέκταση αρδευτικού δικτύου Παντάνασσας 100.000 €
8 Αξιολόγηση απαιτούμενων έργων στα ιχθυοτροφεία των λιμνοθαλασσών του Ν. Άρτας για βελτίωση αλιευτικής παραγωγής 100.000 €

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/31/2010 09:27:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Ο Νομάρχης Άρτας στο 3ης Συνέδριο του Επιχειρησιακού Προγράμματος ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ – ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ – ΗΠΕΙΡΟΥ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες