ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Επιστολή 48 Βουλευτών ΠΑΣΟΚ για τον αυστηρό έλεγχο του Πόθεν Έσχες, και ποιοί την υπογράφουν.


Προς : Πρωθυπουργό κ. Γ. Παπανδρέου
Προεδ. Βουλής κ. Φ. Πετσάλνικο
Γραμ. Κοιν. Ομάδας ΠΑΣΟΚ κ. Χ. Παπουτσή

Είμαστε όλοι γνώστες της πολιτικής πραγματικότητας. Διανύουμε μια εποχή οικονομικής κρίσης αλλά και κοινωνικής υποβάθμισης. Η πολιτική μας ηθική αμφισβητείται, και ο ρόλος μας ως εκπροσώπων του ελληνικού λαού και της δημοκρατίας κλονίζεται. Καθημερινά δεχόμαστε από την ίδια την κοινωνία αλλά και τα Μ.Μ.Ε. την χλεύη και την πλήρη απαξίωση.

Είναι κοινωνική απαίτηση αλλά και απαίτηση σύσσωμης της Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ, να επέλθει κάθαρση και διαφάνεια στο πολιτικό μας σύστημα, για να διασώσουμε το πολιτικό μας ήθος και να αποκαταστήσουμε τη βουλευτική μας υπόσταση. Εμείς μπορούμε και επιβάλλεται να προχωρήσουμε στην διαδικασία αυστηρού έλεγχου του πόθεν έσχες και κυρίως του πόθεν, για όλους όσους διαχειρίστηκαν το δημόσιο χρήμα τα τελευταία 20 χρόνια τουλάχιστον. Ξεκινώντας πρώτα από την...

ίδια τη Βουλή και για όλους εκείνους που διατέλεσαν πρώην και νυν :
Υπουργοί – Βουλευτές – Γενικοί Γραμματείς Υπουργείων – Γενικοί Γραμματείς Περιφερειών – Διοικητές, Πρόεδροι – Διευθυντές οργανισμών και λοιπών φορέων του δημοσίου και όσοι εκ του νόμου υποχρεούνται να υποβάλλουν δήλωση πόθεν έσχες.
Ώστε όπου και για όποιους διαπιστωθεί απόκτηση περιουσιακών στοιχείων που δεν μπορούν να δικαιολογηθούν, να δρομολογείται η κατάσχεση τους και να αποδίδονται στο κράτος.

Διαφορετικά όσο αφήνουμε να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση και δεν αντιδράσουμε με συγκεκριμένα μέτρα, το αρνητικό κλίμα θα συνεχίζεται και θα αποβαίνει εις βάρος όλου του πολιτικού κόσμου επί δίκαιων και άδικων.
Οι προσδοκίες του λαού πρέπει να εκληφθούν ως υποχρέωση μας καθιστώντας μας υπευθύνους για την εφαρμογή των νόμων, την πάταξη της διαφθοράς και την κάθαρση του πολιτικού συστήματος.
Το επιβάλλει η δημοκρατική μας υπόσταση, το απαιτεί ο έλληνας πολίτης.
Έτσι μόνο θα πειστεί η κοινωνία, ότι πράγματι οι εκπρόσωποι του ελληνικού κοινοβουλίου είναι αποφασισμένοι να εγγυηθούν την αλήθεια και την διαφάνεια, μέσα από την κάθαρση του πολιτικού συστήματος σε όλα τα επίπεδα διοίκησης.

Οι υπογράφοντες:
Παραστατίδης Θεόδωρος Ν. Κιλκίς,
Θεοδωρίδης Ηλίας Ν. Πέλλας,
Στασινός Παύλος Ν. Άρτας,
Γιουμαντζίδης Βασίλειος Ν. Πέλλας,
Κεγκέρογλου Βασίλειος Ν. Ηρακλείου,
Παρασύρης Φραγγίσκος Ν. Ηρακλείου,
Ρεντάρη-Τέντε Όλγα Ν. Έβρου,
Εμινίδης Σάββας Ν. Καβάλας,
Αμοιρίδης Ιωάννης Ν. Πιερίας,
Κουρουμπλής Παναγιώτης Ν. Αιτωλοακαρνανίας,
Κωνσταντόπουλος Οδυσσέας Ν. Αρκαδίας,
Λαφαζάνης Αργύριος Ν. Χαλκιδικής,
Τιμοσίδης Μιχαήλ Ν. Καβάλας,
Οικονόμου Αθανάσιος Ν. Ιωαννίνων,
Παπαχρήστος Ευάγγελος Ν. Πρέβεζας,
Τζελέπης Μιχαήλ Ν. Σερρών,
Τόλκας Άγγελος Ν. Ημαθίας,
Παπαγεωργίου Αθανάσιος Ν. Πιερίας,
Δημαράς Ιωάννης Β. Αθήνας,
Τριανταφυλλόπουλος Ανδρέας Ν. Αχαΐας,
Κατσούρας Χρήστος Ν. Θεσπρωτίας,
Μανωλάκης Άγγελος Ν. Κορίνθου,
Βαρβαρήγος Δημήτριος Ν. Ζακύνθου,
Βούρος Ιωάννης Β' Αθήνας,
Τσώνης Νικόλαος Ν. Φθιώτιδας,
Θεοχάρη Μαρία Ν. Καρδίτσας,
Ζούνη Παναγιώτα Α' Αθήνας,
Βλατής Ιωάννης Ν. Κοζάνης,
Αθανασιάδης Αλέξανδρος Ν. Κοζάνης,
Τσόκλη Μάγια Επικρατείας,
Μαγκούφης Χρήστος Ν. Τρικάλων,
Μερεντίτη Αθανασία Ν. Τρικάλων,
Καρτάλης Κωνσταντίνος Ν. Μαγνησίας,
Μόσιαλος Ηλίας Επικρατείας,
Καρανίκας Ηλίας Ν. Ευρυτανίας,
Ρήγας Παναγιώτης Ν. Κυκλάδων,
Ζωίδης Νικόλαος Ν. Δωδεκανήσου,
Δημητρουλόπουλος Παναγιώτης Ν. Ηλείας,
Αηδόνης Χρήστος Ν. Δράμας,
Αρβανιτίδης Γεώργιος Β' Θεσσαλονίκης,
Γιαννακοπούλου Κωνσταντίνα Ν. Μεσσηνίας,
Φαρμάκη-Γκέκη Αικατερίνη Ν. Κοζάνης,
Αράπογλου Χρυσή Α' Θεσσαλονίκης,
Σαλαγιάννης Νικόλαος Ν. Καρδίτσας,
Παντούλας Μιχαήλ Ν. Ιωαννίνων,
Χαραλαμπόπουλος Γεώργιος Β' Αθήνας,
Τσιαούση Ελένη Ν. Έβρου,
Μοσχόπουλος Σπυρίδων Ν. Κεφαλονιάς.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/07/2010 12:43:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Επιστολή 48 Βουλευτών ΠΑΣΟΚ για τον αυστηρό έλεγχο του Πόθεν Έσχες, και ποιοί την υπογράφουν."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες