ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:13 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Κλείνουν 60 νυχτερινά κέντρα λόγω φοροδιαφυγής. Καμπάνα δεκάδων εκατομμυρίων σε εφοπλιστή.


- Λουκέτο σε νυχτερινά κέντρα που δεν κόβουν αποδείξεις.
- Εσοδα 15.000 ευρώ το χρόνο δηλώνουν επιχειρηματίες της νύχτας.
- Σύντομα και τα ονόματα των "φτωχών" γιατρών του Κολωνακίου.

Το σήμα ότι βάζει τέλος στη φοροδιαφυγή επιχειρεί να στείλει η κυβέρνηση, θέλοντας να δείξει ότι δεν πληρώνουν τα σπασμένα της κρίσης τα μόνιμα “υποζύγια”, δηλαδή οι μισθωτοί και οι συνταξιούχοι. Γι' αυτό το υπουργείο Οικονομικών ετοιμάζεται να βάλει λουκέτο σε νυχτερινά κέντρα που δεν κόβουν αποδείξεις και εμφανίζουν έσοδα... 15.000 το χρόνο!

Είναι ενδεικτικό ότι από τα 1.600 νυχτερινά κέντρα και μπαρ που λειτουργούν μόλις τα 97 δηλώνουν έσοδα πάνω από 80.000 ευρώ. 361 από αυτά δηλώνουν έσοδα μέχρι 15.000 και άλλα 311 δηλώνουν έσοδα από 15.000 έως 80.000 ευρώ. Σύμφωνα με πληροφορίες μεταξύ των κέντρων που βρίσκονται στις πρώτες θέσης της λίστας για λουκέτο υπάρχουν και πολύ...

ηχηρά ονόματα.
Εξελίξεις αναμένονται τάχιστα και στη διαβόητη υπόθεση των 151 γιατρών του Κολωνακίου, πολλοί εκ των οποίων εντοπίστηκαν να δηλώνουν εισόδημα μικρότερο και από το ενοίκιο που πληρώνουν κάθε μήνα! Σύμφωνα με πληροφορίες τις επόμενες μέρες το υπουργείο Οικονομικών θα δώσει στη δημοσιότητα τα ονόματα των γιατρών αυτών. Από τους 151 γιατρούς που ελέγχθησαν οι 34 δήλωναν εισόδημα κάτω των 10.000 ευρώ. Στην ίδια επιχείρηση εντάσσεται και το πρόστιμο-μαμούθ δεκάδων εκατομμυρίων που αναμένεται να επιβληθεί στον έλληνα εφοπλιστή Γ. Προκοπίου από το ΣΔΟΕ. Ο έλεγχος είναι ακόμα σε εξέλιξη και αναμένονται σύντομα οι λεπτομέρειες.

Όπως έχει διαπιστωθεί μεχρι στιγμής, από το 2005 μέχρι σήμερα, ο εφοπλιστής (και ο αδερφός του που δραστηριοποιείται στον ίδιο χώρο), αγόρασε μέσω κυπριακών εταιριών 120 ακίνητα, αντικειμενικής αξίας 250 εκατομμυρίων ευρώ. Είναι και ο ιδιοκτήτης ενος υπερπολυτελούς γιοτ 106 μέτρων! Για κανένα από αυτά τα ακίνητα όμως δεν κατέβαλε ετήσιο φόρο αγοράς 3%, και τώρα καλείται να από την εφορία να πληρώσει περίπου 40 εκατομμύρια ευρώ μαζί με τις προσαυξήσεις. Τα ακίνητα αυτά βρίσκονται στο κέντρο της Αθήνας και ενοικιάζονται από τράπεζες και καταστηματάρχες. Έχει επίσης ακίνητη περιουσία στη Μύκονο, στη Τζιά, την Κεφαλονιά, την Κέρκυρα, τη Φιλοθέη και την Αράχωβα. Διαπιστώθηκε επίσης ότι ο εφοπλιστής, για τα ακίνητα που μισθώνει, δεν δήλωνε στην εφορία τα μισθώματα. Αν ο επιχειρηματίας δεν καταβάλλει το ποσό θα ενεργοποιηθεί η διάταξη του φορολογικού νομοσχεδίου που προβλέπει δήμευση περιουσιακής κατάστασης.

Για την υπόθεση θα ενημερωθούν σήμερα ο υπουργός Οικονομικών αλλά και ο ίδιος ο πρωθυπουργός.

Πληροφορίες News It


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/13/2010 10:53:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Κλείνουν 60 νυχτερινά κέντρα λόγω φοροδιαφυγής. Καμπάνα δεκάδων εκατομμυρίων σε εφοπλιστή."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες