ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:3 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Αντιμέτωπος με τα οξυμένα προβλήματα του Νοσοκομείου ο νέο Διοικητής στην Άρτα.


Κολύμπι… στα βαθιά για το νέο διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας Γιώργο Λάμπρο, ο οποίος ήρθε αντιμέτωπος με τα οξυμένα προβλήματα του Νοσοκομείου αλλά και με τους εργαζόμενους οι οποίοι έκαναν παράσταση διαμαρτυρίας καταφθάνοντας το πρωί της Παρασκευής 30 Απριλίου στην αίθουσα του Δ.Σ., λίγη ώρα προτού ξεκινήσει η προγραμματισμένη συνέντευξη τύπου του διοικητή με την παρουσία και των βουλευτών του Νομού.

Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την μη καταβολή των δεδουλευμένων από τις εφημερίες και υπερωρίες του ’08 και του ’09 και πρότειναν ως άμεση λύση, να πληρωθούν όλοι οι εργαζόμενοι απ’ τα έσοδα του Νοσοκομείου και από κει και...

πέρα «να τα βρει» η διοίκηση με το υπουργείο. Τα πνεύματα οξύνθηκαν αρκετές φορές στο διάλογο που είχαν οι εργαζόμενοι με το διοικητή και τους βουλευτές κ.κ. Παύλο Στασινό και Κώστα Παπασιώζο – ο κ. Δημήτρης Τσιρώνης έφτασε λίγο αργότερα – ωστόσο αυτό που διαφάνηκε ήταν η κοινή βούληση όλων για επίλυση του προβλήματος και προς αυτή την κατεύθυνση είναι και οι προσπάθειες που καταβάλλονται.

-Στην πρώτη συνάντηση που είχε με τους δημοσιογράφους, μία εβδομάδα μετά την επίσημη ανάληψη των καθηκόντων του, ο διοικητής του Νοσοκομείου Άρτας Γ. Λάμπρος προχώρησε στις πρώτες διαπιστώσεις από την εικόνα που σχημάτισε γύρω από την λειτουργία του Νοσοκομείου. Χαρακτήρισε το Νοσοκομείο Άρτας «ναυαρχίδα υγείας στη νότια Ήπειρο, σε μεγάλο κομμάτι της Αιτωλοακαρνανίας ακόμη και στη Λευκάδα» λέγοντας ότι «λειτουργεί και ως μοχλός ανάπτυξης στο Νομό».

Κτιριακή ανεπάρκεια και υπερχρέωση
Στις αρνητικές διαπιστώσεις ο κ. Λάμπρος ανέφερε την έλλειψη κτιριακής επάρκειας, την υπερχρέωση του Νοσοκομείου με πραγματικό έλλειμμα που αγγίζει τα 44 εκατομ. ευρώ και ρυθμό χρέωσης το 2010 ένα εκατομ. το μήνα και την ανάγκη εξορθολογισμού του προσωπικού.

Δεν υπάρχει χώρος ούτε για το αρχείο
Στους άμεσους στόχους της διοίκησης, οι οποίοι θα οριστικοποιηθούν με τη συγκρότηση του Δ.Σ., είναι η επέκταση του Νοσοκομείου, αφού όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Λάμπρος «δεν υπάρχει χώρος ούτε για το αρχείο». Επίσης έμφαση θα δοθεί στη στελέχωση όλων των κλινικών με ιατρικό και επιστημονικό προσωπικό καθώς και στην ολοκλήρωση της μηχανοργάνωσης μέσα από την οποία θα διασφαλιστεί ο έλεγχος και η διαφάνεια, όπως τόνισε ο διοικητής.

Σε καιρούς χαλεπούς…
«Αναλαμβάνουμε μαζί με το Συμβούλιο που θα προκύψει τη διοίκηση του Νοσοκομείου μέσα σε χαλεπούς καιρούς οι οποίοι έχουν και όνομα και ιστορία. Βέβαια ελπίζουμε ότι μέσα απ’ αυτά τα δύσκολα να μπει η χώρα με όσες προσπάθειες θα γίνουν σε ίσο δρόμο. Είναι μια προσπάθεια που όλοι πρέπει να συνδράμουμε, ο καθένας από την πλευρά του για τα παιδιά μας» είπε ο κ. Λάμπρος στο ξεκίνημα της συνέντευξης κάνοντας μία γενικότερη τοποθέτηση.

Στόχος η διαφάνεια
Τόνισε ότι στόχος της διοίκησης είναι η απόλυτη διαφάνεια στη λειτουργία του Νοσοκομείου, στόχος ο οποίος θα υπηρετηθεί και μέσα από την ολοκληρωμένη ιστοσελίδα που σύντομα θα υπάρχει, όπου «οι αποφάσεις, οι δαπάνες, τα πάντα θα αναγράφονται για να ξέρει ο κάθε πολίτης πού πηγαίνει και η τελευταία δραχμή του τουλάχιστον σε ό,τι αφορά την ποσόστωση στην υγεία».

Εν αναμονή του πορίσματος
Για το θέμα που έχει προκύψει με το φαρμακείο του Νοσοκομείου ο κ. Λάμπρος είπε: «Συνέπεσε με την πρώτη μέρα που παρουσιάστηκα, στον κάτω όροφο να υπάρχουν ελεγκτές του ΟΓΑ. Οι έλεγχοι είναι καλοδεχούμενοι. Υπάρχει στα ΜΜΕ μεγάλος ντόρος. Ωστόσο εμάς οι ελεγκτές του ΟΓΑ ούτε μας διαβεβαίωσαν ούτε μας επιβεβαίωσαν το παραμικρό. Σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχαμε μόλις πληροφορηθήκαμε απ’ τα ΜΜΕ αυτές τις καταστάσεις η εντολή ήταν αυστηρή: αναμείνατε το πόρισμα. Βέβαια δεν μείναμε αδιάφοροι και κάναμε το μόνο που μπορούσαμε να κάνουμε. Ενημερώσαμε την προϊσταμένη αρχή για την κατάσταση μέχρι εκεί που την ξέρουμε και ενταλθήκαμε στο φαρμακείο για απογραφή». Σε ερώτηση αν έχει γίνει κάποια διαδικασία στην οποία τα φερόμενα ως εμπλεκόμενα άτομα να βγουν εκτός διαδικασιών απογραφής ο κ. Λάμπρος είπε «απλώς να σας ενημερώσω ότι μία υπάλληλος για μία εβδομάδα απουσιάζει απ’ το Νοσοκομείο».

Άνοιγμα 240.000 ευρώ
Σε 240.000 ευρώ ανέρχεται το «άνοιγμα» από υπερωρίες και εφημερίες για να καλυφθεί το 2008 και το 2009. Όπως είπε ο βουλευτής Π. Στασινός, ο οποίος προέρχεται από το χώρο του Νοσοκομείου και γνωρίζει από κοντά τα ζητήματα, «θέλουμε περίπου 1 εκατομ. ευρώ το χρόνο παραπάνω για να εφημερεύσουμε το νοσοκομείο στοιχειωδώς». «Οι εργαζόμενοι είναι συνεργάτες, όχι αντίπαλοι και απ’ την πρώτη μέρα δεν είδα πρόθεση μη συνεργασίας απ’ την πλευρά τους», τοποθετήθηκε πάνω στο ίδιο ζήτημα ο διοικητής κ. Λάμπρος ο οποίος ανέφερε: «Βλέπω ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει δυσκαμψία να εκταμιευθούν αυτά τα λεφτά, που είναι και οφειλές ακόμα κι απ’ το ‘08 και δεν ξέρω γιατί οι εργαζόμενοι τώρα ενδιαφέρονται. Είναι ένα ερώτημα χωρίς να θέλω να τους κακολογήσω, καλά κάνουν και τα ζητάνε αλλά θα ‘πρεπε να τα είχαν ζητήσει». Ο κ. Λάμπρος ενώ εξήγησε πώς έφτασαν σ’ αυτό το σημείο. «Μέχρι τώρα σε ορισμένες δαπάνες κυρίως υπερωριακές προσωπικού ή εφημερίες υπήρχε ένα πλαφόν ανά μήνα. Συνήθως σ’ αυτό γινόταν υπέρβαση. Με μια πρακτική, θέλετε λεφτά, δανειζόμαστε, πάρτε κι άλλοι θα πληρώσουν, εκταμιεύονται λεφτά. Τώρα βέβαια αυτή η πολιτική δεν μπορεί να υπάρξει. Η διαφορά που συζητάμε με τους εργαζόμενους είναι χρήματα πάνω απ‘ το πλαφόν. Όχι πως κακώς έγιναν. Καλώς έγιναν γιατί αν δεν πας πιο πάνω ξεφεύγεις απ’ την ασφαλή λειτουργία του Νοσοκομείου. Δεν μιλάμε περί αδίκων, περί δικαίων μιλάμε αλλά το πρόβλημα είναι η δυσκαμψία αυτή τη στιγμή να βρεθούν χρήματα. Ελπίζουμε με τις εξελίξεις τις τελευταίες και τις προχθεσινές εγγυήσεις τη «σιδηράς κυρίας» να βρεθούν λεφτά».

-Καλή επιτυχία ευχήθηκαν στο νέο διοικητή οι βουλευτές του Νομού Άρτας Δημήτρης Τσιρώνης, Παύλος Στασινός και Κώστας Παπασιώζος δηλώνοντας την αμέριστη συμπαράστασή τους σε ό,τι χρειαστεί, τονίζοντας ότι η υγεία δεν έχει χρώμα.

Το πιο σύγχρονο
Ο Δ. Τσιρώνης τόνισε ότι ο νομός μας διαθέτει το πιο σύγχρονο νοσοκομείο στη ΒΔ Ελλάδα μετά το Πανεπιστημιακό των Ιωαννίνων και ότι η ποιότητα των υπηρεσιών αυτές τις δύο δεκαετίες που λειτουργεί το έχει καταξιώσει στη συνείδηση των πολιτών, «γι’ αυτό θα πρέπει να το διαφυλάξουμε ως κόρη οφθαλμού». «Βιώνουμε μια πάρα πολύ δύσκολη συγκυρία που θέλουμε να πιστεύουμε ότι με τους χειρισμούς που γίνονται και με τις λύσεις που επιδιώκονται σε πανευρωπαϊκό επίπεδο θα μπορέσουμε να βρούμε τη λύση έτσι ώστε να συνεχίσει η λειτουργία του κράτους απρόσκοπτα σε όλους τους τομείς και κυρίως στην Υγεία και στην Παιδεία που είναι οι βασικοί άξονες της πολιτικής μας.
Δεν θέλουμε σε καμία περίπτωση την υποβάθμιση των υπηρεσιών υγείας και ειδικά σ’ αυτή τη δύσκολη περίοδο» σημείωσε ο κ. Τσιρώνης και υπογράμμισε ότι στους βασικούς στόχους της κυβέρνησης είναι να στηρίξει και να ενισχύσει το ΕΣΥ.

Ράντζα στο νοσοκομείο
Και ο Π. Στασινός ανέφερε ότι το Νοσοκομείο Άρτας είναι ένα καταξιωμένο Νοσοκομείο που δέχεται περιστατικά ακόμα κι απ’ την Πελοπόννησο, τα Γιάννενα και τις γύρω περιοχές. «Περνάμε μία δύσκολη περίοδο. Δυστυχώς η χώρα είναι απ’ ότι φαίνεται σε πτώχευση κι αυτό έχει άμεσο αντίκτυπο και στο νοσοκομείο. Οι προσπάθειες είναι οι εργαζόμενοι να πληρωθούν και ν’ αυξηθεί το κονδύλι των εφημεριών για την ασφαλή εφημέρευση». Ο κ. Στασινός αναφέρθηκε στην ανάγκη επέκτασης του νοσοκομείου λέγοντας: «Το νοσοκομείο είναι πλέον μικρό. Δεν προχώρησε η επέκταση. Έχουμε διαβεβαιώσεις, έχουμε κινήσει διαδικασίες να προχωρήσει η επέκταση, να δημιουργηθούν καινούργιοι χώροι ώστε το νοσοκομείο να εφημερεύει ασφαλώς γιατί αυτή την ώρα να ξέρετε ότι σε πολλές περιπτώσεις μπαίνουν και ράντζα. Στο νοσοκομείο Άρτας ασθενείς στο διάδρομο». Τόνισε επίσης ότι πρέπει ν’ αλλάξει ο Οργανισμός, ο οποίος «άλλαξε πρόσφατα αλλά δεν έγινε μια εξορθολογισμένη κατανομή προσωπικού και κάποια τμήματα δεν πήραν τίποτα, άλλα πήραν περισσότερα και πρέπει να δημιουργηθούν και καινούργια τμήματα. Υπάρχουν τμήματα τα οποία είναι στο χάρη». Ο κ. Στασινός ευχήθηκε με τη σειρά του καλή επιτυχία στο νέο διοικητή, λέγοντας ότι «πρέπει να είναι δίκαιος και πρέπει να βάλει το μαχαίρι στο κόκαλο όπου χρειάζεται». Είπε ότι ο «Καλλικράτης» προβλέπει ότι η Α/θμια υγεία θα περάσει στους Δήμους κι αυτό θα ήταν ευχής έργο ώστε στο νοσοκομείο να γίνεται μόνο Β/θμια και Γ/θμια περίθαλψη. Εξέφρασε τη συμπαράστασή του στους εργαζόμενους λέγοντας ότι πολλές φορές μέχρι σήμερα το νοσοκομείο στηριζόταν στην εθελοντική προσφορά γιατρών και προσωπικού. «Πολλές φορές εργάστηκαν χωρίς να ζητήσουν να πληρωθούν. Τώρα γι’ αυτά που εργάστηκαν πρέπει να πληρωθούν».

Στο στάδιο της προμελέτης η επέκταση
Ο Κ. Παπασιώζος είπε ότι «η καθυστέρηση απ’ την πλευρά της κυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ σε τοποθέτηση διοικητών των Νοσοκομείων επιδείνωσε κάποιες περιπτώσεις μη καλής διαχείρισης ή κακοδιοίκησης με αποτέλεσμα σήμερα το υπουργείο Υγείας είναι συμμέτοχο σε ό,τι μας αναφερθεί για το διάστημα από Οκτώβριο και μετά. Αυτό δεν απαλλάσσει το ΠΑΣΟΚ για ό,τι μας αναφερθεί στο μέλλον, που εύχομαι να μην αναφερθεί τίποτε». Τόνισε ότι «αυτό το Νοσοκομείο λειτουργούσε και λειτουργεί μέχρι σήμερα με το φιλότιμο των γιατρών, του νοσηλευτικού και του υπόλοιπου προσωπικού» ενώ χαρακτήρισε απαράδεκτο να υπάρχουν οφειλές του ’08 και του ’09 και σήμερα να γίνονται κανονικά οι πληρωμές του ’10». Για την επέκταση του Νοσοκομείου ανέφερε: «είναι ένας στόχος ο οποίος θέλει πολύ δρόμο. Μάθαμε σήμερα απ’ το συνάδελφο κ. Στασινό ότι είναι στο στάδιο της προμελέτης. Για να ωριμάσει η προμελέτη, να γίνει η οριστική μελέτη, να ενταχθεί σε Κοινοτικό Πλαίσιο και να γίνει η δημοπράτησή του, μιλάμε για το επόμενο Κοινοτικό Πλαίσιο με τον τρόπο που λειτουργεί σήμερα η πολιτεία. Άρα πρέπει όλοι να συστρατευθούμε και οι πολιτικοί και η διοίκηση και όλοι οι εργαζόμενοι ώστε να απαιτήσουμε άμεσα την ένταξη αυτού του έργου, γιατί ο Αρτινός λαός πίστευε μέχρι σήμερα ότι αυτό έχει δρομολογηθεί και είναι ήδη στη φάση της δημοπράτησης».

Με οσμή σκανδάλου
Ο κ. Παπασιώζος ζήτησε από τον διοικητή να είναι αμείλικτος σε θέματα σκανδάλων τονίζοντας: «Επειδή υπάρχει σήμερα μια οσμή σκανδάλων στην κοινωνία της Άρτας εγώ θέλω να πιστεύω ότι δεν υπάρχει τίποτε. Με αφορμή και το φαρμακείο του νοσοκομείου που έχει δοθεί διάσταση πανελλαδικά, οφείλετε κύριε πρόεδρε να είστε αμείλικτος. Δεν υπάρχει ‘το βλέπουμε, το εξετάζουμε’. Αυτομάτως θα πρέπει να δίνετε λύση στο θέμα και όποιοι φταίνε να λογοδοτούν».

Η εισήγηση του διοικητή του Νοσοκομείου Άρτας Γ. Λάμπρου
Στην εισήγησή του ο κ. Γιώργος Λάμπρος ανέφερε: «Κυρίες & Κύριοι, εκπρόσωποι των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης, Είναι η πρώτη συνάντησή μας από την ανάληψη των καθηκόντων μου στη θέση του Διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας και σας ευχαριστώ που ανταποκριθήκατε στο κάλεσμά μου. Αναλαμβάνοντας τη Διοίκηση ενός Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου με ύψιστο κοινωνικό σκοπό την υπηρέτηση της υγείας των συμπολιτών μας Θα μου επιτρέψετε να ζητήσω την συνεργασία σας, τόσο στην ενημέρωση των πολιτών όσο και στην αμφίδρομη μεταφορά προτάσεων ως λειτουργοί επικοινωνίας. Μέσα από την επικοινωνία μας θέλω να ευχαριστήσω την Υπουργό Υγείας κ. Ξενογιαννακοπούλου που με εμπιστεύτηκε, όσο και τους εργαζόμενους για τη διάθεσή τους προς αγαστή συνεργασία. Είμαστε εδώ σήμερα μαζί με τους κοινοβουλευτικούς μας εκπροσώπους, τους οποίους κάλεσα, ως όφειλα, να τους ενημερώσω για τις καταρχήν διαπιστώσεις μου σε ότι αφορά την σημερινή κατάσταση του Νοσοκομείου μας. Διαπιστώσεις πού αποκομίσθηκαν κυρίως από την ενημέρωση που έχω από τους Διευθυντές των υπηρεσιών του Νοσοκομείου και το Σύλλογο εργαζομένων. Στις διαπιστώσεις, πάντα υπάρχουν θετικά και αρνητικά σημεία. Σε σοβαρά θέματα, όπως είναι το Νοσοκομείο μας παρακάμπτουμε τις μικροπολιτικές σκοπιμότητες, δεν υπερασπιζόμαστε μηδενισμούς δεν απαξιώνουμε τις θετικές προσπάθειες. Εντοπίζουμε τα θετικά και προσπαθούμε να διορθώσουμε τα αρνητικά.

Ξεκινάμε με τα θετικά
Το ότι σήμερα το Γ. Ν. Άρτας είναι η Ναυαρχίδα Υγείας στην Νότια Ήπειρο, σε μεγάλο κομμάτι της Αιτωλοακαρνανίας ακόμη και στην Λευκάδα σημαίνει πολλά. Σημαίνει ότι περίπου 150.000 πολίτες το εμπιστεύονται. Και αυτό είναι απόρροια διαχρονικών προσπαθειών. Προσφέροντας ικανοποιητική Α/θμια και Β/θμια Υγεία, παράλληλα, μέσα από το σύνολο των Υπηρεσιών του, λειτουργεί και ως μοχλός ανάπτυξης στο Νομό.

Τα αρνητικά
Πρώτον: Δεν επαρκεί κτηριακά. Αν και σχεδιάστηκε μεγάλο, δεν επαρκεί. Δεν καλύπτονται οι ανάγκες του Νοσοκομείου πλέον. Αυτό αυτόματα οδηγεί στο βασικό στόχο της κτηριακής επέκτασης.
Δεύτερον: Υπερχρέωση. Είναι Υπερχρεωμένο .Αν και στις 30/12/2009 δόθηκαν 17.500.000 ευρώ από το Υπουργείο Υγείας το χρέος παραμένει στα 17.300.000 την 31/12/09.
Αν συνυπολογίσουμε την στάση πληρωμών των Ταμείων προς το Νοσοκομείο από το 2006 με οφειλές 27.000.000 ευρώ το πραγματικό μας έλλειμμα αγγίζει τα 44.000.000 ευρώ. Ο ρυθμός χρέωσης του Νοσοκομείου το 2010 είναι περίπου 1.000.000 το μήνα
Τρίτον: Από τις πρώτες εκτιμήσεις μου φαίνεται ότι χρειάζεται εξορθολογισμός του προσωπικού για να έχουμε πλήρη άποψη των ελλειμμάτων σε ανθρώπινο Δυναμικό.

Οι Στόχοι
Με την συγκρότηση του Νέου Δ.Σ θα καθοριστούν σι στόχοι και η ρώτα μας. Ωστόσο, εκτίμησή μου είναι ότι πρέπει να δοθεί ιδιαίτερη έμφαση στην επέκταση του Νοσοκομείου, στη Δημιουργία κουλτούρας απέναντι στον πολίτη, στην Διατήρηση και βελτίωση της υπάρχουσας αισθητικής‚ ολοκλήρωση της Μηχανοργάνωσης μέσα από την οποία μπορούμε να διασφαλίσουμε έλεγχο και διαφάνεια. Στελέχωση με Ιατρικό και επιστημονικό Προσωπικό όλων των κλινικών μας. Δυστυχώς η οικονομική συγκυρία είναι παράμετρος αρνητική στους όποιους σχεδιασμούς και στόχους. Είναι σημαντικό όμως ότι για την υγεία στον προϋπολογισμό οι δαπάνες αυξήθηκαν κατά 5% και ότι κατά παρέκκλιση θα γίνονται προσλήψεις προσωπικού παρά τη γενικότερη αναστολή. Τα όσα μέτρα λαμβάνονται από το Υπουργείο για οικονομία στα Νοσοκομεία‚στοχεύουν σε οικονομία κλίμακας μέσα από περιορισμό της σπατάλης και έλεγχο στις προμήθειες. Σε καμία περίπτωση δεν νοείται οικονομία εις βάρος της σωστής παροχής Υγείας. Είναι ξεκάθαρη πολιτική θέση. Το σύστημα που παρέχει Υγεία δυστυχώς είναι ο μεγάλος ασθενής.

Το ΕΣΥ είναι κοινωνική κατάκτηση. Είναι χρέος να το υπερασπιστούμε και προς αυτή την κατεύθυνση πρέπει όλοι οι εμπλεκόμενοι να συλλειτουργήσουμε.

Πηγή Ηχώ Άρτας.


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/03/2010 08:26:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Αντιμέτωπος με τα οξυμένα προβλήματα του Νοσοκομείου ο νέο Διοικητής στην Άρτα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες