ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:4 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Μετά τον Καλλικράτη και την συνένωση των Δήμων...γίνονται πολλοί και οι ...μνηστήρες.


Μετά τον Μ. Κασσή, και ο Ι. Εμμανουηλίδης σπεύδει να δηλώσει υποψήφιος δήμαρχος Ιωαννίνων.

Στο κενό φαίνεται πως πέφτουν οι προειδοποιήσεις των κομμάτων για όσα μέλη τους σπεύσουν να αυτοχριστούν υποψήφιοι δήμαρχοι, χωρίς προηγουμένως να έχουν κινηθεί οι σχετικές διαδικασίες από τα ίδια τα κόμματα.

Μετά το δήμαρχο Περάματος Μιχάλη Κασσή που ανακοίνωσε την πρόθεσή του να είναι υποψήφιος δήμαρχος στο δήμο Ιωαννιτών, λέγοντας πως σε διαφορετική περίπτωση θα βάλει τέλος στην ενασχόλησή του με τα κοινά, χθες προέκυψε μια ακόμη υποψηφιότητα, αυτή τη φορά από το χώρο της Νέας Δημοκρατίας και μάλιστα ενώ ήδη είναι γνωστή η πρόθεση του νυν δημάρχου Νίκου Γκόντα να διεκδικήσει εκ νέου το δημαρχιακό θώκο.
Ο λόγος για τον δήμαρχο Ανατολής Γιάννη Εμμανουηλίδη, ο οποίος μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό ΗΧΩ 102,7 δήλωσε πως από τη στιγμή που η Ανατολή ενταχθεί στο δήμο Ιωαννιτών, ο ίδιος θα είναι υποψήφιος δήμαρχος. Δήλωση που επανέλαβε λίγη ώρα αργότερα και...

στην «Ε», λέγοντας πως θα κατέβει στις εκλογές και αυτό αποτελεί αμετάκλητη απόφασή του.

Οι δύο περιπτώσεις έχουν αρκετές ομοιότητες, αλλά και κάποιες διαφορές. Οι ομοιότητες έχουν να κάνουν κατά κύριο λόγο με τη δυσαρέσκεια των αιρετών σχετικά με το πως προέκυψε το χωροταξικό του «Καλλικράτη», αλλά και την κατεύθυνση στην οποία κινούνται οι αντιδράσεις που ακολούθησαν.
Ο Μιχάλης Κασσής δηλώνει σφόδρα ενοχλημένος, όχι τόσο γιατί ο δήμος Περάματος συνενώνεται με το δήμο Ιωαννιτών, αλλά γιατί στην όλη διαδικασία αγνοήθηκε η άποψή του, ειδικά από τη στιγμή που δεν είναι ένας απλός αιρετός, αλλά ηγείται και της αντιπολίτευσης στην Τοπική Ένωση Δήμων και Κοινοτήτων. «Από τη στιγμή που κανείς δεν με ρώτησε για τον “Καλλικράτη“ και εγώ δεν θα ρωτήσω κανέναν για το αν θα είμαι υποψήφιος», ήταν η δήλωσή του που αποτυπώνει τη δυσαρέσκειά του.
Κάτι ανάλογο συμβαίνει και με τον δήμαρχο Ανατολής Γιάννη Εμμανουηλίδη, ο οποίος εμφανίζεται χολωμένος μετά την απόφαση που πήρε η ΤΕΔΚ Νομού Ιωαννίνων στην έκτακτη γενική συνέλευση της Παρασκευής.

Ο κ. Εμμανουηλίδης εμφανίζεται σύμφωνος στο να δημιουργηθούν τρεις δήμοι στο λεκανοπέδιο, όπως αναγράφεται στο ψήφισμα που εκδόθηκε, ωστόσο εκφράζει την ενόχλησή του στο γιατί δεν καθορίστηκε ποιοι θα είναι αυτοί οι δήμοι, ειδικά μετά τα σχέδια που απεργάζονται συνάδελφοί του για τη σύσταση δήμου που θα αποτελείται από τους σημερινούς δήμους Μπιζανίου, Αγίου Δημητρίου, Κατσανοχωρίων και Παμβώτιδας.
Το γεγονός αυτό φαίνεται πως τον έχει φέρει σε ρήξη με τον πρόεδρο της ΤΕΔΚ Νίκο Γκόντα και για αυτό χθες έσπευσε να δηλώσει την πρόθεση υποψηφιότητάς του, δημιουργώντας νέα δεδομένα στο χώρο της Νέας Δημοκρατίας, καθώς είναι βέβαιο πως ανοίγει τους ασκούς του Αιόλου και δημιουργεί προϋποθέσεις για να εκφραστεί ένα κύμα αμφισβήτησης στο πρόσωπο του νυν δημάρχου Ιωαννιτών.

Αναμένονται αντιδράσεις
Με ενδιαφέρον αναμένονται τις επόμενες ημέρες οι αντιδράσεις τόσο από την πλευρά των κομμάτων, όσο και από τις παρατάξεις που βρίσκονται σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο.
Η ενιαία αντιπολίτευση έχει αποφύγει να σχολιάσει μέχρι σήμερα την δήλωση του δημάρχου Περάματος, ωστόσο είναι σίγουρο πως τα στελέχη της θα κληθούν να το πράξουν με την πρώτη ευκαιρία.
Κάτι ανάλογο ισχύει και με την περίπτωση του Γιάννη Εμμανουηλίδη, ο οποίος ναι μεν διατηρεί φιλικές σχέσεις με τον δήμαρχο Ιωαννιτών Νίκο Γκόντα, ωστόσο μετά τα τελευταία γεγονότα κανείς δεν μπορεί να προδικάσει το τι μέλλει γενέσθαι. Ενδιαφέρον έχει αν κάποιοι από τους δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας που έχουν μείνει στο περιθώριο τα τελευταία χρόνια, δηλώσουν τη συμπαράστασή τους στο Γιάννη Εμμανουηλίδη, δημιουργώντας ρήγμα στη συνοχή της «Ανεξάρτητης Δημοτικής Πρωτοπορίας».

Πηγή Ελευθερία


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/04/2010 08:29:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Μετά τον Καλλικράτη και την συνένωση των Δήμων...γίνονται πολλοί και οι ...μνηστήρες."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες