ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Σε διαβούλευση το σχέδιο Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος για τον Αμβρακικό.


Σε διαβούλευση θέτει η Περιφέρεια Ηπείρου το σχέδιο του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος (ΕΑΠ) για την περιοχή του Αμβρακικού Κόλπου. Έτσι γίνονται πλέον πράξη οι δεσμεύσεις του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου και της κυβέρνησης για την προστασία και τη σωστή διαχείριση του ευαίσθητου οικοσυστήματος της περιοχής.

Η Περιφέρεια απέστειλε την περασμένη εβδομάδα στις Νομαρχιακές Αυτοδιοικήσεις Άρτας και Πρέβεζας, τους Δήμους και τις Κοινότητες που οριοθετεί το Εθνικό Πάρκο Υγροτόπων Αμβρακικού και σε όλους τους εμπλεκόμενους φορείς το...

σχέδιο του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος προκειμένου να ετοιμάσουν τις απόψεις και παρατηρήσεις τους, οι οποίες θα αποτελέσουν αντικείμενο συζήτησης σε σύσκεψη που θα πραγματοποιήσει μέσα στο Μάιο.
Να σημειωθεί ότι το σχέδιο του προγράμματος που δόθηκε προς διαβούλευση εκπονήθηκε από το Υπουργείο Οικονομίας Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας με βάση την πρόταση που είχε υποβληθεί και βραβευτεί ως Πρότυπο Καινοτόμο Σχέδιο Ανάπτυξης το 2007, από εταιρικό σχήμα των φορέων της περιοχής Αμβρακικού (μέσω της ΕΤΑΝΑΜ Α.Ε.) και συνοδεύεται από Στρατηγική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων.
Αναφερόμενη, στην αναπτυξιακή στρατηγική του προγράμματος η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Ηπείρου, Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα επισημαίνει πως «αποτελεί μια ολοκληρωμένη αναπτυξιακή παρέμβαση στην ευρύτερη περιοχή του Αμβρακικού κόλπου, με σκοπό τη δημιουργία των απαραίτητων προϋποθέσεων για μια ανάπτυξη που τονώνει και ενισχύει την οικονομική δραστηριότητα, συνυπολογίζοντας ταυτόχρονα την προστασία του φυσικού και κοινωνικού περιβάλλοντος της περιοχής.»

Όσο για τις παρεμβάσεις,
«θα σχετίζονται άμεσα με τον κεντρικό στόχο, δηλαδή την προβολή μιας κοινής ταυτότητας για τα αγροτικά προϊόντα και το τουριστικό προϊόν.»
Το σχέδιο του Αναπτυξιακού Προγράμματος πρόκειται να εγκριθεί από το Υπουργείο Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας, με παράλληλο καθορισμό του συστήματος διοίκησης και διαχείρισης του.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/05/2010 08:15:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , .

0 σχόλια for "Σε διαβούλευση το σχέδιο Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος για τον Αμβρακικό."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες