ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:28 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

ΚΟΝ ΜΠΕΝΤΙΤ: "Είπα στον Παπανδρέου να παγώσει τους εξοπλισμούς".


Με συνέντευξή του στην κυπριακή εφημερίδα «ο Φιλελεύθερος», ο ηγέτης των Ευρωπαίων Πρασίνων Ντάνιελ Κον Μπεντίτ, αποκαλύπτει ότι εισηγήθηκε στον Γιώργο Παπανδρέου να μην εκπληρώσει τις συμβατικές υποχρεώσεις της Ελλάδας προς τη Γαλλία και τη Γερμανία για την αγορά εξοπλιστικών προγραμμάτων, όμως ο Έλληνας πρωθυπουργός του απάντησε:

«Δεν είναι τόσο εύκολο».«Ο Καραμανλής υπέγραψε συμβόλαια για αγορά φρεγατών 2,5 δις ευρώ, ελικόπτερα, μαχητικά και γερμανικά υποβρύχια. Η Ελλάδα πρέπει να πει ότι τα επόμενα 5 - 10 χρόνια δεν μπορεί να εκπληρώσει αυτά τα συμβόλαια», δηλώνει ο Ντάνιελ Κον Μπεντίτ και εκφράζει την άποψη ότι οι Νικολά Σαρκοζί και Άνγκελα Μέρκελ, δεν θα μπορέσουν να αντιτάξουν οποιοδήποτε επιχείρημα σε...

ένα τέτοιο αίτημα, δεδομένης της οικονομικής κρίσης που μαστίζει την Ελλάδα.
«Δεν θα πουν τίποτα. Δεν τους συμφέρει η δημόσια συζήτηση ενός τέτοιου θέματος»,τονίζει και προσθέτει: «Πρέπει να στρέψουμε την κοινή γνώμη προς αυτήν την κατεύθυνση».

Παράλληλα, ο ηγέτης των Πρασίνων ασκεί κριτική στην Κομισιόν χαρακτηρίζοντάς την «αδύναμη και χωρίς ιδέες» για να περιορίσει την ενεργειακή εξάρτηση της Ελλάδας από το πετρέλαιο.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ντάνιελ Κον Μπεντίτ, στο παρελθόν, είχε προτείνει στον Γάλλο πρόεδρο Νικολά Σαρκοζί, να μελετήσει το ενδεχόμενο της προσέγγισης της Τουρκίας στην Ευρώπη, ώστε να μειωθούν οι αμυντικές δαπάνες της Ελλάδας.
Επιπλέον, είχε καταγγείλει ότι ο Σαρκοζί και ο Φιγιόν έθεσαν ως προϋπόθεση για να χορηγήσουν οικονομική βοήθεια στην Ελλάδα την ολοκλήρωση των συμφωνιών για τον πολεμικό εξοπλισμό, που είχαν υπογραφεί.

Πηγή prezatv

Το είδαμε στο Free blog press

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/28/2010 01:05:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

1 σχόλια for "ΚΟΝ ΜΠΕΝΤΙΤ: "Είπα στον Παπανδρέου να παγώσει τους εξοπλισμούς"."

  1. Ανώνυμος

    να απαγορευτει η εξοδος των πασοκων απο τη χωρα.

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες