ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:11 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Η φλόγα της Παγκόσμιας Αρμονίας στην Άρτα.Τους λαμπαδηδρόμους της Πορείας της Παγκόσμιας Αρμονίας (World Harmony Run) υποδέχτηκε την Παρασκευή 7 Μαΐου το μεσημέρι στο ιστορικό γεφύρι της Άρτας, ο Δήμαρχος Άρτας Πάνος Οικονομίδης μαζί με μαθητές του 2ου και του 7ου δημοτικού σχολείου, δίνοντας μήνυμα ενότητας και ομοψυχίας.

Ο αρχηγός της αποστολής ανέφερε ότι είναι μεγάλη τιμή που τα οράματά τους έφτασαν στην Άρτα και στη συνέχεια παρέδωσε επίσημα τη φλεγόμενη δάδα στον Δήμαρχο. Ο κ. Οικονομίδης κράτησε με συγκίνηση τη δάδα και τόνισε: «Θα ήθελα να καλωσορίσω στην πόλη μας, στην ιστορική Άρτα, την ομάδα «Αρμονία» που τρέχει κοντά σε...

όλο τον κόσμο και προσπαθεί να μεταδώσει το μήνυμα της αγάπης και της φιλίας προς όλους τους λαούς. Να τους συγχαρούμε γι’ αυτή τους την πρωτοβουλία. Να τους ευχηθούμε καλή συνέχεια στο μεγάλο τους αυτό ταξίδι και να ευχηθούμε το ταξίδι αυτό να είναι και δικό μας ταξίδι, δικό σας ταξίδι για το μέλλον. Να ‘ναι πάντα καλά. Τους ευχαριστούμε». Ο κ. Οικονομίδης πρόσφερε στην ομάδα αναμνηστικό με το γεφύρι της Άρτας, για να θυμούνται ότι πέρασαν απ’ αυτό, το λεύκωμα για τον Αμβρακικό και το DVD για την Άρτα.

Η δάδα πέρασε στη συνέχεια από χέρι σε χέρι σε κάθε μαθητή, δίνοντας σε όλους την ευκαιρία να μοιραστούν το ιδανικό της παγκόσμιας αρμονίας. Τα παιδιά συμμετείχαν με ενθουσιασμό και σε διάφορα παιχνίδια ενώ μαζί με την ομάδα των λαμπαδηδρόμων, έτρεξαν συμβολικά πάνω στο γεφύρι, προωθώντας και αυτοί με τη σειρά τους την φιλία και την ενότητα μεταξύ των λαών του κόσμου. Οι αθλητές μοιράστηκαν με τα παιδιά την έμπνευση και τον ενθουσιασμό αποσκοπώντας στην Παγκόσμια Αρμονία.
Η πορεία της Παγκόσμιας Αρμονίας ξεκίνησε από το Δουβλίνο το Φεβρουάριο. Θα συνεχίσει τη διαδρομή της με στόχο στις 27 Σεπτεμβρίου 2010 να φτάσει στη Μόσχα, όπου θα συναντηθούν οι δάδες απ’ όλο τον κόσμο, αφού η Φλόγα έχει διανύσει 24.000χλμ σε διάστημα 7 μηνών και αφού έχει περάσει από 45 χώρες της Ευρώπης.

Πηγή Ηχώ ΆρταςBookmark and Share
Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/11/2010 09:45:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Η φλόγα της Παγκόσμιας Αρμονίας στην Άρτα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες