ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:13 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ 13-05-2010

1.Την 12-05-2010 και ώρα 10.00΄ στην Άρτα αστυνομικοί του Τ.Α. Άρτας συνέλαβαν δύο ημεδαπούς γιατί κατελήφθησαν να κατέχουν από κοινού ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους (1,60) γραμμαρίων. Σε έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του ενός εκ των δύο δραστών βρέθηκε επίσης ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης βάρους (10,14) γραμμαρίων, ποσότητα ηρωίνης βάρους (174,5) γραμμαρίων, ποσότητα κοκαΐνης βάρους (40,76) γραμμαρίων, μία καρτέλα ναρκωτικών χαπιών και μία ζυγαριά ακριβείας.
Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον...

κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας, ενώ τα ναρκωτικά και η ζυγαριά κατασχέθηκαν από το Τ.Α. Άρτας που διενεργεί την προανάκριση.

2.Την 12-05-2010 και ώρα 10.00΄ στη Συκούλα Αιτ/νίας αστυνομικοί του Τ.Δ.Λ. Άρτας συνέλαβαν έναν αλλοδαπό γιατί μετέφερε προς το εσωτερικό της Χώρας με Ι.Χ.Ε. έναν (1) λαθρομετανάστη με τελικό προορισμό το Μενίδι Αιτ/νίας έναντι χρηματικής αμοιβής.
Ο διακινητής και ο λαθρομετανάστης, ο οποίος επίσης συνελήφθη, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Άρτας, ενώ το όχημα κατασχέθηκε από το Τ.Δ.Λ. Άρτας που διενεργεί την προανάκριση.

3.Την 12-05-2010 και ώρα 15.30΄ στο Καλπάκι Ιωαννίνων αστυνομικοί του Τ.Σ.Φ. Άνω Πωγωνίου συνέλαβαν έναν αλλοδαπό γιατί μετέφερε προς το εσωτερικό της Χώρας με Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του τρεις (3) λαθρομετανάστες έναντι χρηματικής αμοιβής. Ο διακινητής και οι λαθρομετανάστες, οι οποίοι επίσης συνελήφθησαν, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Ιωαννίνων, ενώ το όχημα κατασχέθηκαν από το Τ.Σ.Φ. Άνω Πωγωνίου που διενεργεί την προανάκριση.

4.Την 12-05-2010 και ώρα 12.50΄ στην Ηγουμενίτσα αστυνομικοί της Υ.Α. Ηγουμενίτσας συνέλαβαν έναν ημεδαπό γιατί ως προσωρινά υπεύθυνος καταστήματος ενοικίασης ψηφιακών δίσκων ιδιοκτησίας της ημεδαπής συζύγου του, η οποία κατά την ώρα του ελέγχου απουσίαζε και αναζητείται, κατελήφθη να κατέχει και να διαθέτει προς πώληση εβδομήντα (70) κλεψίτυπους ψηφιακούς οπτικούς δίσκους. Ο συλληφθείς με την σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Θεσπρωτίας, ενώ οι δίσκοι κατασχέθηκαν από την Υ.Α. Ηγουμενίτσας που διενεργεί την προανάκριση.

5.Την 12-05-2010 και ώρα 13.00΄ στο Δ.Δ. Σμέρτου του Δήμου Σαγιάδας Θεσπρωτίας άγνωστοι δράστες με τη μέθοδο της απασχόλησης εισήλθαν σε οικία ημεδαπού και αφαίρεσαν χρηματικό ποσό εννιακοσίων τριάντα (930) ΕΥΡΩ.
Προανάκριση για την κλοπή διενεργεί το Α.Τ. Σαγιάδας.

6.Ογδόντα ένας (81) συνολικά λαθρομετανάστες, συνελήφθησαν την 12-05-2010, σε όλη την Ήπειρο και επαναπροωθήθηκαν στη Χώρα τους.


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/13/2010 05:49:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , , , , .

0 σχόλια for "ΓΕΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΣ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες