ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:14 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Αναστολή της επίσχεσης εργασίας από τους νοσοκομειακούς γιατρούς στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων.


Η εκτόνωση της κοινωνικής πίεσης που είχε ενταθεί το τελευταίο διάστημα, καθώς επίσης και τα διαρκώς εντεινόμενα προβλήματα στη λειτουργία των νοσοκομείων οδήγησαν τη γενική συνέλευση της ΕΙΝΗ στην απόφαση αναστολής της επίσχεσης εργασίας στην οποία βρισκόταν εδώ και δύο περίπου μήνες.

Η απόφαση αυτή ελήφθη στη γενική συνέλευση της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Ηπείρου που έγινε την Τετάρτη και σημειώνεται ακόμη πως στις 26 Μαϊου θα συνέλθει εκ νέου η γενική συνέλευση, προκειμένου να επανακαθορίσει τη στάση της.
Ο πρόεδρος της ΕΙΝΗ Τάκης Νικολόπουλος, επισήμανε την...

ανάγκη να διαμορφωθεί ένα νέο πλαίσιο λειτουργίας των δημόσιων νοσοκομείων, το οποίο όμως δε μπορεί να έχει καμία απολύτως σχέση με αυτό που προωθεί η κυβέρνηση το τελευταίο διάστημα. Σημείωσε ακόμη, πως οι παρεμβάσεις και η προσπάθεια περικοπών που βρίσκεται σε εξέλιξη, έχει ως αποτέλεσμα, να γίνονται εφημερίες πολλές φορές ακόμη και κάτω από τα όρια ασφαλείας.
Ανέφερε μάλιστα χαρακτηριστικά παραδείγματα από το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο και το Νοσοκομείο Λευκάδας, που αποδεικνύουν όπως είπε την πλήρη σύγχυση αυτού του διαστήματος.

«Στη Λευκάδα με απόφαση του διοικητή, νευρολόγος εφημέρευε στη μονάδα τεχνητού νεφρού, ενώ στο ΠΠΓΝΙ την Τετάρτη οι εφημερεύοντες της χειρουργικής κλινικής χρειάστηκε να μεταβούν στο χειρουργείο, με αποτέλεσμα οι ασθενείς της κλινικής να μείνουν για αρκετές ώρες χωρίς ιατρική κάλυψη.
Είναι εξαιρετικά σημαντικό οι εφημερίες να γίνουν και πάλι ασφαλείς και προσιτές για όλους. Είμαστε υποχρεωμένοι να συνεχίσουμε να προσπαθούμε για την ομαλή λειτουργία των νοσοκομείων και να αγωνιστούμε με όλους για την αναβάθμισή τους και την εξάλειψη κάθε ιδιωτικής επιχειρηματικής δραστηριότητας σε αυτά», σημείωσε ο κ. Νικολόπουλος.
Από την πλευρά τους ο ταμίας του Δ.Σ Χαράλαμπος Παππάς και το μέλος αυτού, Λάμπρος Μπουραντάς χαρακτήρισαν εκρηκτική την κατάσταση στα δημόσια νοσοκομεία και προσχηματικά τα μέτρα που ανακοινώνονται για την αντιμετώπιση των κρουσμάτων διαφθοράς.

Πηγή Ανεξάρτητος Ηπείρου


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/14/2010 09:09:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Αναστολή της επίσχεσης εργασίας από τους νοσοκομειακούς γιατρούς στο Πανεπιστημιακό Ιωαννίνων."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες