ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:20 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Επίσκεψη της Περιφερειάρχη στο φράγμα Ιμαρέτ.


Τις εργασίες αποκατάστασης του φράγματος Ιμαρέτ στην Άρτα οι οποίες ολοκληρώθηκαν, επιθεώρησε η Γενική Γραμματέας Περιφέρειας Ηπείρου Δήμητρα Γεωργακοπούλου-Μπάστα το πρωί της Τετάρτης (19/5/10) κατά την επίσκεψή της στη περιοχή.

Να σημειωθεί ότι, τμήμα του φράγματος στην περιοχή Ιμαρέτ είχε υποστεί σημαντικές ζημιές όταν στις αρχές Φεβρουαρίου είχε παρασυρθεί από τα ορμητικά νερά του Αράχθου ύστερα από τις παρατεταμένες και έντονες βροχοπτώσεις του Χειμώνα και σε συνδυασμό με το άνοιγμα των...

φραγμάτων Πουρνάρι Ι και ΙΙ.
Η κινητοποίηση των υπηρεσιών της Περιφέρειας και το ενδιαφέρον της Γενικής Γραμματέως τότε ήταν άμεσο. Έτσι η συνεχής επικοινωνία της με τους υπευθύνους της ΔΕΗ μετά και την επιτόπια επίσκεψή της στο φράγμα τις πρώτες ημέρες που παρουσιάστηκε το πρόβλημα είχε ως αποτέλεσμα να αναλάβει η ΔΕΗ εξολοκλήρου την αποκατάσταση της ζημιάς.
Το ενδεχόμενο κατάρρευσής του φράγματός ήταν ορατό αν δεν λαμβάνονταν γρήγορα μέτρα και εγκυμονούσε τεράστιους κινδύνους για το οικοσύστημα του Αμβρακικού.
Σε σύσκεψη στην Περιφέρεια και μετά τις πιέσεις της Γενικής Γραμματέως οι υπεύθυνοι της ΔΕΗ αποφάσισαν να αναλάβει η εταιρία την ευθύνη αποκατάστασης αλλά και το συνολικό κόστος του έργου. Παρά τα στενά χρονικά περιθώρια οι εργασίες ολοκληρώθηκαν σε διάστημα ενός μήνα και από την Πέμπτη (20/5/10) το φράγμα Πουρνάρι Ι ανοίγει και πάλι.

Η Γενική Γραμματέας μετά την ενημέρωσή της από τους υπευθύνους του εργοταξίου της ΔΕΗ κατά την επίσκεψή της χθες (Τετάρτη) το πρωί, εξέφρασε την ικανοποίησή της που τηρήθηκαν τα χρονοδιαγράμματα στην ολοκλήρωση των εργασιών και έτσι η αποκατάσταση του φράγματος Ιμαρέτ έγινε έγκαιρα και με την έναρξη της αρδευτικής περιόδου.
«Χάρη στην κινητοποίηση και τις συντονισμένες προσπάθειες καταφέραμε να επιλύσουμε ένα σημαντικό πρόβλημα που προέκυψε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών και να δώσουμε τέλος στην αγωνία του αγροτικού κόσμου της περιοχής για το αν θα φτάσει νερό στα χωράφια τους φέτος το καλοκαίρι» δήλωσε η κ. Γεωργακοπούλου-Μπάστα.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/20/2010 08:15:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , , .

0 σχόλια for "Επίσκεψη της Περιφερειάρχη στο φράγμα Ιμαρέτ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες