ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:22 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Συνάντηση φορέων στη Νομαρχία Άρτας για τον "ΑΝΑΣΑ".


Μετά από πρόσκληση του Νομάρχη Άρτας Γ. Παπαβασιλείου έγινε χτές Παρασκευή 21-5-10,συνάντηση εργασίας στη Νομαρχία με τους φορείς που δραστηριοποιούνται στα πλαίσια υλοποίησης του Ειδικού Αναπτυξιακού Προγράμματος για τον Αμβρακικό με τίτλο «ΑΝΑΣΑ» .

Η συνάντηση έγινε ,εν όψει της συνεδρίασης του Νομαρχιακού Συμβουλίου και του Περιφερειακού Συμβουλίου που θα γίνουν την Πέμπτη 27-5-10 και Παρασκευή 28-5-10 αντίστοιχα.
Συγκεκριμένα συμμετείχαν:

. οι Δήμαρχοι Αμβρακικού, Αράχθου και Κομποτίου κ.κ. Γ.Σιώζος, Ι. Κόκλας και
Ε. Γιαννούλης
.ο Δ/ντης της ΕΤΑΝΑΜ κ. Γ. Άρμπυρος
.ο Δ/ντης του Φορέα Διαχείρισης Αμβρακικού κ.Δ Μπαρέλλος
.ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Αλιέων κ. Δ.Τσώλης
.ο Πρόεδρος Αλιευτικού Συνεταιρισμού «Λογαρού» κ. Β. Νίκου
.ο Πρόεδρος Αλιευτικού Συνεταιρισμού «Τσουκαλιού» κ. Λ. Ζυγουβέλης.
Στη συνεδρίαση έγινε ανάλυση από την ειδική Σύμβουλο της Ν.Α. Άρτας κα Κ. Γεωργή, των αξόνων και των δράσεων που προτείνονται στο πρόγραμμα. Ακολούθησε ανταλλαγή απόψεων για τα αίτια που δημιουργούν το πρόβλημα βιώσιμης ανάπτυξης του Αμβρακικού, και έγινε αναφορά και στις παρεμβάσεις που εκτιμούν ότι πρέπει να συμπεριληφθούν στο πρόγραμμα.
Τέλος αποφασίστηκε όλοι οι φορείς να ετοιμάσουν το πλαίσιο των προτάσεων τους για να κατατεθούν στη σύσκεψη του Νομαρχιακού Συμβουλίου προκειμένου , η πρόταση του Νομαρχιακού Συμβουλίου να είναι συνισταμένη όλων των απόψεων των κοινωνικών φορέων.

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/22/2010 08:45:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Συνάντηση φορέων στη Νομαρχία Άρτας για τον "ΑΝΑΣΑ"."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες