ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:7 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Ντόρα Μπακογιάννη: Με την ψήφο μου στήριξα την Ελλάδα.


Μια ημέρα μετά τη διαγραφή της από την ΚΟ και το κόμμα της ΝΔ εξαιτίας της απόφασής της να υπερψηφίσει τα νέα μέτρα, η Ντόρα Μπακογιάννη σε συνέντευξή της στο ρ/σ Σκάι δήλωσε: «Θα παραμείνω βουλευτής και μέσα στη βουλή και έξω από τη βουλή θα δώσω τον αγώνα μου».

Στη συνέχεια ερωτηθείς αν πρόκειται να δημιουργήσει δικό της κόμμα είπε «Δεν ξέρω τι θα κάνω, είναι πάρα πολύ πρόωρο να το πει κανείς». «Στην πολιτική και στη ζωή πρέπει να ακούς τη συνείδησή σου», σημείωσε υπεραμυνόμενη της απόφασής της. «Είναι αδύνατον να ψηφίσω ενάντια σε κάτι το οποίο είναι το συμφέρον της χώρας...με την ψήφο μου στήριξα την Ελλάδα και στο...

δίλημμα χρεοκοπία ή πακέτο ψήφισα υπέρ», τόνισε και πρόσθεσε: «εμένα η συνείδησή μου και η αξιοπιστία μου δεν μου επέτρεπε να βγω και να ψηφίσω ενάντια σε κάτι το οποίο πιστεύω». Δήλωσε ακόμη ότι δεν είναι καθόλου εύκολο «ένας άνθρωπος που έχει ζήσει σε ένα σπίτι ότι την πολιτική του ζωή και να ακούει ότι κάποιος τον διώχνει», υπογραμμίζοντας ότι δεν νιώθει ότι έφυγε από αυτή την παράταξη. «Είναι ο χώρος στον οποίο έχω δώσει πολλά», παρατήρησε χαρακτηριστικά.

Η κ. Μπακογιάννη ήταν ιδαίτεα αιχμηρή σε ό,τι αφορά τους χειρισμούς του προέδρου της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά, τονίζοντας ότι ενώ με βάση τους κανονισμούς, όπως είπε, μια φορά το μήνα πρέπει να συγκαλείται η ΚΟ του κόμματος, αυτό δεν έχει γίνει εδώ και 4 μήνες. «Ο πρόεδρος της ΝΔ, ο κ. Σαμαράς, αρνήθηκε να συγκαλέσει την ΚΟ της ΝΔ», υπογράμμισε, προσθέτοντας ότι «οι βουλευτές δεν έχουν τη δυνατότητα να καταθέσουν τη γνώμη τους».

«Η λογική των κομμάτων του χθες έχει τελειώσει», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

«Όταν πραγματικά πιστεύεις ότι η Ελλάδα πάει για χρεοκοπία δεν μπορείς να στηρίξεις αυτό το πακέτο μέτρο...Η ψήφος στη Βουλή έχει μια σημασία. Εμείς τα έχουμε ευτελίσει όλα. Αυτοί οι 200 ή 300 δεν εκλέγονται για να μιλάει ένας, αλλά για να έχουν άποψη», υπογράμμισε.

Κ. Μητσοτάκης: Eυτύχημα που ψηφίστηκαν τα μέτρα
Είναι ευτύχημα που ψηφίστηκαν χθες τα μέτρα, δήλωσε ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, σημειώνοντας πως η Ελλάδα έχει βάσιμη ελπίδα να αποφύγει τη χρεοκοπία.
Ερωτηθείς σχετικά με τη διαγραφή της κ. Μπακογιάννη και το ενδεχόμενο δημιουργίας νέου κόμματος εκ μέρους της, δεν έκανε κανένα σχόλιο.

Πηγή Νέα online


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/07/2010 07:19:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for "Ντόρα Μπακογιάννη: Με την ψήφο μου στήριξα την Ελλάδα."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες