ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:11 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Β. Παπαχρήστος: Επείγον οικονομικό μέτρο η τιμωρία των ενόχων διαφθοράς δημοσίου χρήματος.


Απόσπασμα από την ομιλία του Βουλευτή Πρέβεζας, Βαγγέλη Παπαχρήστου για τα μέτρα στήριξης της οικονομίας.

«Ζούμε δραματικές στιγμές. Στιγμές που νομίζω, ότι θα χαράξουν την πορεία αυτής της χώρας για πολύ στα χρόνια που θα έρθουν. Βρισκόμαστε στο μέσον μιας βαθιάς κρίσης, που δυστυχώς, δεν είναι μόνο οικονομική. Το τελευταίο συμβάν, δείχνει ότι έχει μετατραπεί σε βαθιά κοινωνική και πολιτική κρίση και μπαίνουν σοβαρά ζητήματα. Δυστυχώς, αγαπητοί συνάδελφοι της Νέας Δημοκρατίας, μας οδηγήσατε στον τοκογλύφο και στον τοκογλύφο, γνωρίζει ο λαός, ότι δεν πηγαίνει κανένας από επιλογή, αλλά από ανάγκη.

Εάν δεν πάμε, τότε θα χρεοκοπήσουμε. Αυτό απλά το γνωρίζει ο κόσμος και το...

καταλαβαίνει. Ο κόσμος γνωρίζει κάτι απλό, ότι για να πας στον τοκογλύφο, δεν πρέπει να ήσουν νοικοκύρης. Εδώ μας οδήγησε αυτή η πολιτική, την οποία εφαρμόσατε τα τελευταία χρόνια. Δυστυχώς, κύριοι συνάδελφοι της Νέας Δημοκρατίας, αφού βάλατε φωτιά σε αυτή τη χώρα, θέλετε τώρα να βάλετε και το «μπρικάκι» για να ψήσετε τον καφέ σας. Έλεος! Ο κ. Σαμαράς με τη στάση του σήμερα, συνεχίζει την εγκληματική πολιτική του κ. Καραμανλή, ο οποίος αφού χρεοκόπησε τη χώρα, φρόντισε «να την κάνει».

Αυτή είναι η ουσία της υπόθεσης. Αγαπητοί συνάδελφοι, το ότι δεχόμαστε τους όρους του τοκογλύφου, δεν σημαίνει ότι δέχεσαι και τη λογική του τοκογλύφου. Δυστυχώς, στο Μνημόνιο μέσα αποτυπώνεται μια τέτοια λογική. Δεν σημαίνει ότι αποδεχόμαστε τους όρους, επειδή έχουμε ανάγκη τα χρήματα. Εμείς θα πρέπει να ανατρέψουμε αυτή τη λογική. Υπάρχουν δυνατότητες και μπορεί τα δεδομένα μέτρα που σου επιβάλει να τα αποδεχθείς, αλλά χρειάζεται και υπάρχουν περιθώρια για άλλη πολιτική. Πρώτα απ’ όλα στα έσοδα. Οι μελέτες δείχνουν, ότι εάν θέλεις να χτυπήσεις τη φοροδιαφυγή και πηγαίνεις κατευθείαν, το μόνο που πετυχαίνεις, είναι μικρά αποτελέσματα και διογκώνεις τη διαφθορά. Γι’ αυτό το πιο επείγον οικονομικό μέτρο, είναι να χτυπηθεί η διαφθορά και κάποιοι να τιμωρηθούν.

Αυτό που λέει ο λαός απλοϊκά, να πάνε κάποιοι στη φυλακή. Η εμπιστοσύνη του λαού, κερδίζεται με αυτό. Για να προχωρήσει μια πολιτική, δεν χρειάζεται απλά την εμπιστοσύνη των αγορών, αλλά χρειάζεται και την εμπιστοσύνη των πολιτών.
Επίσης, υπάρχουν περιθώρια και από τις σπατάλες, αλλά εκεί θα πρέπει να συγκρουστούμε με μεγάλα συμφέροντα, όπως αυτά στο φάρμακο. Κύριοι συνάδελφοι, σε αυτή την κρίσιμη στιγμή, η χώρα μας έχει γίνει και φαίνεται πειραματόζωο, αλλά αυτοί που την οδήγησαν και οι οποίοι είναι δικοί σας συγκάτοικοι, είναι η κυρία Μέρκελ και οι αντιδραστικές πολιτικές στην Ε.Ε.. Εμείς θα πρέπει να αναλάβουμε αυτή την εκστρατεία να ανατραπεί και το ελπίζω, αυτή η πολιτική και στην Ευρώπη, διότι αλλιώς η Ευρώπη δεν μπορεί να προχωρήσει και δεν μπορεί να μείνει ενωμένη».

Πηγή Hpeiros gr


Bookmark and Share


Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/11/2010 12:09:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Β. Παπαχρήστος: Επείγον οικονομικό μέτρο η τιμωρία των ενόχων διαφθοράς δημοσίου χρήματος."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες