ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:5 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

"Πορεία για την Παγκόσμια Αρμονία" στην Αιτωλοακαρνανία.




Στις 5 Μαϊου 2010 θα ξεκινήσει στη χώρα μας η Ελληνική διαδρομή της διεθνούς "Πορείας για την Παγκόσμια Αρμονία" (World Harmony Run).

Το World Harmony Run - μια παγκόσμια λαμπαδηδρομία 35.000 μιλίων - ξεκίνησε από τη Νέα Υόρκη την πορεία της σε πάνω από 70 χώρες της γης. Η ομάδα της Ευρώπης που θα ταξιδέψει μέσα από 45 χώρες και θα καλύψει πάνω από 24.000 χιλιόμετρα βρίσκεται τώρα στην Ιταλία από όπου θα έρθει στην Ελλάδα στις 5 Μάιου από την Πάτρα.

Το όραμα αυτής της διεθνούς προσέγγισης είναι να γεφυρώσει "τα πολιτιστικά και κοινωνικά εμπόδια και όλα τα όρια που διαχωρίζουν τα έθνη μεταξύ τους". "Οι δοκιμασίες στο δρόμο προς την...

παγκόσμια αρμονία δεν υπερβαίνουν το θάρρος εκείνων που αποδέχονται την πρόκληση ", δήλωσε ο εννιά φορές Χρυσός Ολυμπιονίκης Καρλ Λιούις, ο οποίος είναι εκπρόσωπος της Πορείας.

Ταυτόχρονες εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν σε 70 διαφορετικά έθνη σε όλη τη Βόρεια, Κεντρική και Νότια Αμερική, Ευρώπη, Ασία, Αφρική, Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία, καλύπτοντας συνολικά 40.000 km/25, 000 μίλια. Πάνω από 250.000 άτομα θα συμμετάσχουν κρατώντας τη Δάδα κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της.
Η εκδήλωση επιχορηγείται από την Sri Chinmoy Maraton Team, το μεγαλύτερο διοργανωτή στον κόσμο αγώνων μεγάλων αποστάσεων. Η οργάνωση επιχορηγεί δεκάδες μεγάλα αθλητικά γεγονότα κάθε χρόνο, όπως την 3.100 μιλίων κούρσα της Νέας Υόρκης, το παγκόσμιας κλίμακας τρίαθλο στην Αυστραλία, και τον 16,4 μιλίων αγώνα κολύμβησης στη λίμνη της Ζυρίχης στην Ελβετία. Ο Sri Chinmoy, ιδρυτής του World Harmony Run, είναι ένας αθλητής, φιλόσοφος και ανθρωπιστής, ο οποίος πιστεύει ότι ο αθλητισμός αποτελεί ένα ισχυρό μέσο για την προώθηση της παγκόσμιας αρμονίας. Σε αναγνώριση της δια βίου προσπάθειάς του για την προώθηση της φιλίας μεταξύ των λαών και των εθνών έχει λάβει το υψηλότερο βραβείο από περισσότερες από 10 χώρες.

Η πορεία θα φτάσει στην Ναύπακτο στις 5 Μαΐου 2010 όπου παιδιά της πόλης θα υποδεχτούν τους αθλητές στην αίθουσα Ναυπακτία στις 18:00 όπου θα παρουσιάσουν στην ομάδα των αθλητών δραστηριότητες που αφορούν την Παγκόσμια Αρμονία, όπως ζωγραφική προωθώντας έτσι την φιλία και την ενότητα μεταξύ των λαών του κόσμου. Την Πέμπτη 6 Μαΐου 2010 στις 10:00 το πρωί θα υποδεχτεί στο Δημαρχείο τους αθλητές ο Δήμαρχος Ναυπάκτου Θανάσης Παπαθανάσης, δίδοντας και αυτός με τη σειρά του το μήνυμα της αρμονίας και της ενότητας μεταξύ των λαών του κόσμου.
Περνώντας μια φλεγόμενη δάδα από χέρι σε χέρι το Word Harmony Run θα λήξει στις 27 Σεπτεμβρίου, στην Μόσχα.

Πρόγραμμα World Harmony Run 2010
05 – 10 Μαΐου 2010

5\5\2010 - Άφιξη στο Λιμάνι της Πάτρας 10:30
Τοπικές εκδηλώσεις - σχολεία
Φεριμπόουτ για το Αντίρριο
Ναύπακτος (τερματισμός)- Τοπικές εκδηλώσεις

6\5\2010 - Έναρξη: Ναύπακτος
76 χιλιόμετρα μέχρι το Αγρίνιο
40 χιλιόμετρα μέχρι την Αμφιλοχία (τερματισμός)
Σύνολο ημέρας:116 χιλιόμετρα

7\5\2010 - Έναρξη: Αμφιλοχία -Τοπικές εκδηλώσεις
45 χιλιόμετρα μέχρι την Άρτα
75 χιλιόμετρα μέχρι τα Ιωάννινα (τερματισμός)
Σύνολο ημέρας: 120 χιλιόμετρα

8\5\2010 - Έναρξη: Ιωάννινα-Τοπικές εκδηλώσεις
63 χιλιόμετρα μέχρι την Κόνιτσα (τερματισμός)
Σύνολο ημέρας: 63 χιλιόμετρα

9\5\2010 - Έναρξη: Κόνιτσα - Τοπικές εκδηλώσεις
104 χιλιόμετρα μέχρι την Καστοριά (τερματισμός)
Σύνολο ημέρας: 104 χιλιόμετρα

10\5\2010 - Έναρξη: Καστοριά - Τοπικές εκδηλώσεις
Μέσω Γαύρου – Κατοχωρίου - Κρυσταλλοπηγής
41 χιλιόμετρα άφιξη στα σύνορα με την Αλβανία

Από το acarnania blog








Bookmark and Share









Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/05/2010 06:58:00 μ.μ.. Εσωτερικές ετικέτες .

0 σχόλια for ""Πορεία για την Παγκόσμια Αρμονία" στην Αιτωλοακαρνανία."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες