ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:31 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Συνάντηση του Βασίλη Ιωάννου με την ΕΛΜΕ.


Το Νομάρχη Πρέβεζας, κ. Βασίλη Ιωάννου, επισκέφθηκε αντιπροσωπεία της ΕΛΜΕ και συγκεκριμένα ο Πρόεδρος, κ. Φραγκούλης και ο Γραμματέας, κ. Τάγκας προκειμένου να του εκφράσουν την ανησυχία της εκπαιδευτικής κοινότητας, για το ενδεχόμενο καθυστέρησης των εργασιών στο συγκρότημα Γυμνασίων του Φόρου, λόγω της καθυστέρησης στην εξόφληση των λογαριασμών που έχουν υποβληθεί στον Οργανισμό Σχολικών κτιρίων.

Η εξέλιξη αυτή θα έχει ως αποτέλεσμα την μη έγκαιρη παράδοση του διδακτηρίου στους μαθητές του 2ου και 3ου Γυμνασίου, προκαλώντας σοβαρά...

προβλήματα κατά τη νέα σχολική χρονιά.
Ο Νομάρχης τους ενημέρωσε αναλυτικά για τις πρωτοβουλίες που ανέλαβε προκειμένου να πληρωθεί ο ανάδοχος του έργου και να συνεχιστούν οι εργασίες στατικής ενίσχυσης του συγκροτήματος των γυμνασίων. Τόνισε μάλιστα, ότι βρίσκεται σε καθημερινή επικοινωνία τόσο με τον Πρόεδρο όσο και με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του ΟΣΚ, αλλά και με το Υπουργείο Παιδείας, ώστε να βρεθεί χρηματοδότηση και να συνεχιστούν απρόσκοπτα οι εργασίες. Παράλληλα, ο κ. Ιωάννου εξέφρασε την αισιοδοξία του ότι, όπως και σε άλλα θέματα έτσι και τώρα, θα βρεθεί λύση προς όφελος της εκπαιδευτικής κοινότητας.

Ο κ. Φραγκούλης τόνισε ότι η ΕΛΜΕ θα αναλάβει άμεσα πρωτοβουλίες για διοργάνωση ευρείας σύσκεψης για να συζητηθεί τόσο το συγκεκριμένο θέμα όσο και άλλα ζητήματα που πρέπει να διευθετηθούν εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς.


Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/31/2010 08:15:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Συνάντηση του Βασίλη Ιωάννου με την ΕΛΜΕ."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες