ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε "ΓΕΝΙΚΑ" για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε. ******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** Καλώς ήλθατε.******Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ***** Για περιήγηση σε όλα τα θέματα επιλέξτε " ΓΕΝΙΚΑ " για την παλαιά εμφάνιση της σελίδας ****** ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Headlines
online
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
fdgz864is0rduslp8euyqj6clywtkv
- ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ Καλώς ήλθατε.****** Συνεχώς κοντά σας με θέματα από όλη την Ελλάδα. Για παρατηρήσεις, σχόλια, καταγγελίες, στείλτε στο epirus.ellas@yahoo.gr ****** Επιλέξτε τα πιο δημοφιλή θέματα από το "ΔΕΙΤΕ ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ" ή επιλέξτε από όλη την ύλη του ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ . ΗΠΕΙΡΟΣ ΕΛΛΑΣ
Δημοσιεύθηκε στις:20 Μαΐου 2010
Αναρτήθηκε από Τιπούρτης Τρύφων

Β. Παπαχρήστος: 'Οι αφίσες με τον Ζηρό επιχειρηματολογούν από μόνες τους'.


Με μια απλή παρατήρηση ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Βαγγέλης Παπαχρήστος προσπάθησε να υποστηρίξει στη Γενική Συνέλευση της ΤΕΔΚ Νομού Πρέβεζας το περασμένο Σάββατο (15-5-2010), το επιχείρημα του Υπουργείου Εσωτερικών για την ονομασία «ΖΗΡΟΣ» στο νέο Δήμο που θα προκύψει με τη συνένωση των Δήμων Φιλιππιάδας, Θεσπρωτικού, Ανωγείων και την κοινότητα Κρανιάς.

Οι αφίσες τουριστικής προβολής των δήμων Φιλιππιάδας και Θεσπρωτικού έχουν κοινό κεντρικό θέμα: Τον Ζηρό. «Αφού λοιπόν στην πράξη υπάρχει ομοφωνία αναφοράς σε όνομα και τόπο που ενώνει, με ποια...

λογική δυναμιτίζεται η προσπάθεια συνένωσης;» αναρωτήθηκε ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Πρέβεζας.

Και πρόσθεσε: «Προς τι τα ονοματολογικά παιχνίδια μειοψηφιών και πλειοψηφιών, ιστορικής υπεροχής και αναζήτησης διαχωριστικών γραμμών; Το όνομα πρέπει να’ ναι κοινό, προϊόν συναίνεσης και κοινής αποδοχής, να εκφράζει συναισθηματικά την ολότητα και να σέβεται τα μέρη του συνόλου. Αν θέλεις να βρεις τι χωρίζει και όχι τι ενώνει, προσχήματα και δικαιολογίες πάντα βρίσκονται. Κάποιοι ακόμη ανακάλυψαν τελευταία ότι ο Ζηρός είναι σλάβικο όνομα.

Τώρα το ανακάλυψαν; Ας σοβαρευτούμε. Αυτό που επιχειρείται με τον «Καλλικράτη» είναι πολύ σημαντικό. Οι πολίτες στους νέους δήμους θα ζήσουν μαζί τα επόμενα είκοσι ή τριάντα χρόνια και πρέπει από το ξεκίνημα να πορευτούν με αλληλοσεβασμό και σύνεση, ομονοώντας και εστιάζοντας στα πραγματικά προβλήματα του τόπου και της ζωής τους».

Πηγή Ηpeiros gr

Bookmark and Share

Δημοσιεύθηκε από Τιπούρτης Τρύφων στις 5/20/2010 11:15:00 π.μ.. Εσωτερικές ετικέτες , , .

0 σχόλια for "Β. Παπαχρήστος: 'Οι αφίσες με τον Ζηρό επιχειρηματολογούν από μόνες τους'."

Leave a reply

Το ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ επιτρέπει την αυτόματη δημοσίευση σχολίων για να μπορούν οι επισκέπτες να συζητούν ελεύθερα σε παραγματικό χρόνο. Αυτό δεν σημαίνει ότι τα σχόλια που δημοσιεύονται δεν ελέγχονται. Διαβάζουμε όλα τα σχόλια που δημοσιεύονται, και αν κρίνουμε ότι κάποια απο αυτά παραβιάζουν βασικούς κανόνες ενός πολιτισμένου διαλόγου, τα διαγράφουμε εκ των υστέρων.
Ποτέ δεν λογοκρίνουμε σχόλια με βάση την ιδεολογική, πολιτική, κομματική χροιά ή προτίμηση την οποία μπορεί να έχουν. Διαγράφουμε μόνο σχόλια που περιέχουν:
-γλώσσα επιθετική, ή και υβριστική απέναντι σε άλλους σχολιαστές ή αρθρογράφους του ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ, γλώσσα που δεν βοηθά τον πολιτισμένο διάλογο.
-εκδηλώνουν επιθετική διάθεση μέσω της έκφρασης χαράς για θανάτους ή προβλήματα υγείας άλλων ανθρώπων - δημόσια γνωστών ή μη.
-δυσφημούν με κατάφωρο τρόπο άλλους ανθρώπους χωρίς καμία απόδειξη για τους δυσφημιστικούς ισχυρισμούς.
περιλαμβάνουν ρατσιστικά, σεξιστικά, ή ομοφοβικά υπονοούμενα ή ευθείες αναφορές για άλλους ανθρώπους
σχόλια που στην ουσία έχουν ως αποκλειστικό στόχο να διαφημίσουν προϊόντα, υπηρεσίες, επιχειρήσεις, άλλες ιστοσελίδες, ή γενικότερα ό,τι μπορεί να θεωρηθεί ως spam.

Έκανα ένα σχόλιο στο ΗΠΕΙΡΟΣ-ΕΛΛΑΣ γιατί δεν το βλέπω;
-Δύο λόγοι μπορεί να υπάρχουν γιαυτό
-Το σχόλιο σου κρίθηκε από τους διαχειριστές ότι περιλαμβάνεται σε κάποια από τις παραπάνω περιπτώσεις απαγορευμένων σχολίων.
-Υπάρχει ένα τεχνικό πρόβλημα το οποίο προσπαθούμε να λύσουμε, ή δεν το έχουμε αντιληφθεί και θα θέλαμε να μας το υποδείξεις.
-Σε κάθε περίπτωση, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στέλνοντας email στο epirus.ellas@yahoo.gr για να μας πεις το πρόβλημα που έχεις.

Γιατί δεν μπορώ να κάνω είσοδο (login) στο λογαριασμό μου ή να σχολιάσω;
-Αν έχεις κάνει κάποιο σχόλιο που παραβιάζει με κατάφωρο τρόπο τους παραπάνω κανόνες, ή αν το έχεις κάνει επανειλημένα, τότε μπορεί να σου έχουμε απαγορεύσει τη δυνατότητα σχολιασμού για αυτή τη συμπεριφορά. Αν πιστεύεις ότι πρόκειται για κάποιο λάθος, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας στο epirus.ellas@yahoo.gr

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

6978065852 - epirus.ellas@yahoo.gr
Υπεύθυνος ιστολογίου: Τρύφωνας Τιπούρτης.

Αναζήτηση

ΓΡΑΦΟΥΝ...

-Akis - Γιαννιώτης Ν.Π.- Ιωάννα - nikos - Άκης - xristos.konitsa - Δημήτρης -Νίκος Τ. - Παναγιώτης - Γιώργος Κ. - Κώστας Π.


Αναγνώστες